Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 612
"azt a bizonyos magan emilt ne ertsd felre"

nem félreértettem, csak pont a multitasking miatt akartam minden szálat ide hajtani, meg azért is, hogy a nyilvánosság előtt legyen minden az észrevételek lehetővé tétele miatt. na mindegy, ez mellébeszélés.

multitaszkosságról: a fejem kb duplájára nőtt, és zúg. kimondottan egyfunkciós vagyok. :) vagy :(

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 611
pint: azt a bizonyos magan emilt ne ertsd felre. Nem azert ment, mert mindenkit meg akartam vele kerulni, viszont sokkal gyorsabb mint a forum es csak a vegeredmenyt akartam kirakni.

Viszont azt nem gondoltam, hogy ennyire nem vagy multitaszkos.. ;)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 610
Háj!
Van közöttünk székesfehérvári arc, rajtam kívül? Ha igen, azonnal jelentkezzen! Szerintem is publikálni kellene az anyagot legalább 50 szerverre, így legalább tuti, hogy mindenki megkapja amit akar (Kivéve persze Lukács Gyuriékat, de ők már így is arattak elég zsetont.)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 609
masvalaki: Így felel az eminens tanuló!! :)

thifi: bocsi, de fel vagyok spannolva, mert egyszerre csekkolom a forumot, nezem az emilt, és közben dolgozomis meg a kollégámmal is konzultálok, úgyhogy nem bírtam kivárni a hozzászólásodat. a magánemilt meg nem akartam figyelembe venni, mert nem suskusolunk a háttérben. na mindegy, mihelyt felkerül az új helyre, onnan te is felteheted. plusz köszönet a felajánlásért.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 608
Lenne egy kérdésem: a szövegkönyv nincs meg valakinek?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 607
Masvalaki? Mennyivel jon?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 606
masvalaki, irj mailt, ha fennt van az anyag..
Koszi
TgvTrain
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 605
Vagyok. Toltom.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 604
masvalaki!!!!!!!!!

kaptal levelet? nezd meg!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 603
Igen jol. Illetve kis kulonbseggel. Megy tovabb az eredeti, meg az uj is :)

masvalaki

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 602
persze thifi szegedi...és itt van valahol a közelben...
TgvTrain
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 601
Hat en nem tudom mivel gyozzelek meg. Az biztos, hogy van egy gep amire ha felteszem, akkor 100 megaval jon a cucc. Van egy masik is, ami "csak" 10 megas halon van. Marmint a magyar szegmensen.

Erveim itt elfogytak... :)

Engem igazabol nem az erdekel, hogy ki kapja meg a cimet, hanem az, hogy kikeruljon a nagykozonseghez is. Ugye ez az egesz dolog rendesen megvagja Lucas-ekat, de en azt mondom, hogy az ellen mar nem tehetunk semmit. Viszont tehetunk a kalozmasolatok sok penzert valo terjesztese ellen azzal, hogy mindenki szamara ingyen elerhetove tesszuk.

Na ennyi. Csa...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 600
Legyen masvalaki...
Jolertem, hogy masvalaki felteszi egy hazai szerverre a cuccost, es annak a cimet adja tovabb??
TgvTrain
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 599
nyugalom a hosszú élet ritka.
(lásd Yoda bácsi)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 598
Nem ez a hosszú élet titka!!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 597
Te kabbe!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 596
Reszemrol nincs!

pint,
ha tudnal kuldeni egy masolatot a CD-krol, azert halas lennek.

Koszi!
gyk

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 595
Ti még itten tartotok gyerekek?
Hát hajrá töltsétek le ha érdekel titieket. Én megnéztem párszor, mire rendesen értettem a szöveget, meg a sztorit, és mivel mondták hogy sokan csalódtak mert sokat többet vártak, ezért nem is vártam többet:).
Szóval gyönyörű a film, eléggé technikás, bár ilyet láttunk már az elmúlt években nem is egyet. A gáz a sztorival van, többszöri megnézés és töprengés után rájöttem, hogy szinte az egész Episode I a IV, V , VI ötleteiből, figuráiból jeleneteiből van összelopkodva. Nem részletezem, aki még nem látta nehogy ne nézze meg, de vannak benne ewokok (nak megfelelő cuccok aranyosak + idétlenek, meg rá kell őket venni hogy harcoljanak) satöbbi satöbbi satöbbi, szóval tiszta összeollózás az egész az előző (következő) részekből. Meg az is érthetetlen , hogy mi a fene tartott ezen elkészíteni 2-3 éven keresztül.
Na nem sírok tovább annál inkább sem mivel még párszor én is biztos meg fogom nézni a filmet, akinek meg még nincs meg az szépen bekkelje ki amíg letölti:)

Mortella
a vezérgenyó

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 594
thifi is versenyben van. 5 perc mulva megy masvalakinek, ha addig thifi nem gyoz meg.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 593
Ok, thifi!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 592
Van-e kifogas az ellen, hogy masvalaki kapja a cimet?

Mer nekem ez tűnik a legjobbnak.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 591
Hehe!

En is szegedi vagyok, ha megszerzem, dobok egy mailt neked...

Ha esetleg forditva tortenik, akkor te is tedd ugyanezt...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 590
Szia RBY!
Én szegedi vagyok.
Hasonló cipőben járok mint te, csak én tegnap este döbbentem rá...
Amúgy egy hete fogadtam a haverommal, hogy nem fog sikerülni neki vagy akarkinek megszerezni az anyagot, mert azt szaz lakat alatt orzik. Aztan tessek, neki lett igaza, mert ha jol belegondolunk nem lehet 3000 amerikai mozigépész mellé őrt állitani...
pint,
tényleg mikor döntesz a cim sorsáról?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 589
pint,
ha ugy gondolod add a cimet masvalakinek, mert szerintem az o ftp servere a gyorsabb (en lemondok rola, mert mar csak 1 orat vagyok ma gepkozelben). Csak annyit kernek, h. ha valahova felkerul egy emillel dobjon meg.
Ha valaki hajlando lenne irni nekem CD-t (onkoltsegi aron), akkor vallalom a sokszorositast.

Az ERO legyen veletek toavbbra is!
gyk

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 588
kedves mindenki!

dark force elveinek megfelelően (végülis ő szerezte a címet) csak egy embernek (pintnek) továbbítottam a címet.

ami az mpg-eket illeti: 2 fájlról van szó, az egyik 642, a másik 691 mb. a minőségtől ne várjatok túl sokat, de azt majd úgyis a moziban tudjuk kiélvezni. még nem néztem meg a filmet (végülis csak az előbb jött le, meg amúgyis délután vizsgázom), de szerintem nem lesz olyan nagyon rossz - mármint minőségileg. moziban vették fel videokamerával, az elején hallatszik is a közönség üdvrivalgása. nagyon elvont filmőrülteknek még annyit, hogy a stáblista nincs ott a végén...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 587
hali!
embriok , kuldjon valaki egy mailt,
adom a szervernevet ahova fol lehet tenni...2mb-os garantalt sav..
adunk logint passt...meg minden...varok!
KOSZI!!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 586
Mindeni.
Deklaráljuk, hogy az "Episode I Waiting Line" olyan hosszúra nőtt, hogy immáron átlóg a kibertérbe.
b.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 585
makaveli,

a te verziod milyen hosszu es milyen minosegu?

pint,
ha megvan kinek adod a cimet mond meg, legyszives, mert akkor megprobalok mashonnan keriteni. Csak annak az eselye eleg kozeli a nullahoz.

masvalaki

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 584
Még nem láttam a filmet, és eddig sikerült is nyugodtan várnom a soromat (Szeptember, egymás hónaljkutyáit kergettyük a kinóban mer' éppen bekrepált a jégkondi, üdvözült mosoly, etc. ).
Nademost itt vannak ezek az anyagok és tegnapra már elkapott a láz...
de most végre kigyógyultam, azért sem fogok letölteni, nem állok csatárláncba (csatár B-fába) sem, szépen megvárom amíg a Menész jön el hozzám. 1 szép nem is oly távoli esén, 1 nem is olyan távoli galaxisban úgyis a fejemhezvág valaki majd egy kópiát.
Szóval : az enyém lesz, oh jessz, az enyém lesz.

1ébként pedig... Kojak, hol is lesz ez vetítés???

B.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 583
Emberek! Ez baromi jo, ket napja olvasom a site-ot, de ami itt van az oriasi. Most mar engem is erdekel a dolog!
Van valaki kozuletek Debrecenbol?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!