nem félreértettem, csak pont a multitasking miatt akartam minden szálat ide hajtani, meg azért is, hogy a nyilvánosság előtt legyen minden az észrevételek lehetővé tétele miatt. na mindegy, ez mellébeszélés.
multitaszkosságról: a fejem kb duplájára nőtt, és zúg. kimondottan egyfunkciós vagyok. :) vagy :(
pint: azt a bizonyos magan emilt ne ertsd felre. Nem azert ment, mert mindenkit meg akartam vele kerulni, viszont sokkal gyorsabb mint a forum es csak a vegeredmenyt akartam kirakni.
Viszont azt nem gondoltam, hogy ennyire nem vagy multitaszkos.. ;)
Háj!
Van közöttünk székesfehérvári arc, rajtam kívül? Ha igen, azonnal jelentkezzen! Szerintem is publikálni kellene az anyagot legalább 50 szerverre, így legalább tuti, hogy mindenki megkapja amit akar (Kivéve persze Lukács Gyuriékat, de ők már így is arattak elég zsetont.)
thifi: bocsi, de fel vagyok spannolva, mert egyszerre csekkolom a forumot, nezem az emilt, és közben dolgozomis meg a kollégámmal is konzultálok, úgyhogy nem bírtam kivárni a hozzászólásodat. a magánemilt meg nem akartam figyelembe venni, mert nem suskusolunk a háttérben. na mindegy, mihelyt felkerül az új helyre, onnan te is felteheted. plusz köszönet a felajánlásért.
Hat en nem tudom mivel gyozzelek meg. Az biztos, hogy van egy gep amire ha felteszem, akkor 100 megaval jon a cucc. Van egy masik is, ami "csak" 10 megas halon van. Marmint a magyar szegmensen.
Erveim itt elfogytak... :)
Engem igazabol nem az erdekel, hogy ki kapja meg a cimet, hanem az, hogy kikeruljon a nagykozonseghez is. Ugye ez az egesz dolog rendesen megvagja Lucas-ekat, de en azt mondom, hogy az ellen mar nem tehetunk semmit. Viszont tehetunk a kalozmasolatok sok penzert valo terjesztese ellen azzal, hogy mindenki szamara ingyen elerhetove tesszuk.
Ti még itten tartotok gyerekek?
Hát hajrá töltsétek le ha érdekel titieket. Én megnéztem párszor, mire rendesen értettem a szöveget, meg a sztorit, és mivel mondták hogy sokan csalódtak mert sokat többet vártak, ezért nem is vártam többet:).
Szóval gyönyörű a film, eléggé technikás, bár ilyet láttunk már az elmúlt években nem is egyet. A gáz a sztorival van, többszöri megnézés és töprengés után rájöttem, hogy szinte az egész Episode I a IV, V , VI ötleteiből, figuráiból jeleneteiből van összelopkodva. Nem részletezem, aki még nem látta nehogy ne nézze meg, de vannak benne ewokok (nak megfelelő cuccok aranyosak + idétlenek, meg rá kell őket venni hogy harcoljanak) satöbbi satöbbi satöbbi, szóval tiszta összeollózás az egész az előző (következő) részekből. Meg az is érthetetlen , hogy mi a fene tartott ezen elkészíteni 2-3 éven keresztül.
Na nem sírok tovább annál inkább sem mivel még párszor én is biztos meg fogom nézni a filmet, akinek meg még nincs meg az szépen bekkelje ki amíg letölti:)
Szia RBY!
Én szegedi vagyok.
Hasonló cipőben járok mint te, csak én tegnap este döbbentem rá...
Amúgy egy hete fogadtam a haverommal, hogy nem fog sikerülni neki vagy akarkinek megszerezni az anyagot, mert azt szaz lakat alatt orzik. Aztan tessek, neki lett igaza, mert ha jol belegondolunk nem lehet 3000 amerikai mozigépész mellé őrt állitani...
pint,
tényleg mikor döntesz a cim sorsáról?
pint,
ha ugy gondolod add a cimet masvalakinek, mert szerintem az o ftp servere a gyorsabb (en lemondok rola, mert mar csak 1 orat vagyok ma gepkozelben). Csak annyit kernek, h. ha valahova felkerul egy emillel dobjon meg.
Ha valaki hajlando lenne irni nekem CD-t (onkoltsegi aron), akkor vallalom a sokszorositast.
dark force elveinek megfelelően (végülis ő szerezte a címet) csak egy embernek (pintnek) továbbítottam a címet.
ami az mpg-eket illeti: 2 fájlról van szó, az egyik 642, a másik 691 mb. a minőségtől ne várjatok túl sokat, de azt majd úgyis a moziban tudjuk kiélvezni. még nem néztem meg a filmet (végülis csak az előbb jött le, meg amúgyis délután vizsgázom), de szerintem nem lesz olyan nagyon rossz - mármint minőségileg. moziban vették fel videokamerával, az elején hallatszik is a közönség üdvrivalgása. nagyon elvont filmőrülteknek még annyit, hogy a stáblista nincs ott a végén...
Még nem láttam a filmet, és eddig sikerült is nyugodtan várnom a soromat (Szeptember, egymás hónaljkutyáit kergettyük a kinóban mer' éppen bekrepált a jégkondi, üdvözült mosoly, etc. ).
Nademost itt vannak ezek az anyagok és tegnapra már elkapott a láz...
de most végre kigyógyultam, azért sem fogok letölteni, nem állok csatárláncba (csatár B-fába) sem, szépen megvárom amíg a Menész jön el hozzám. 1 szép nem is oly távoli esén, 1 nem is olyan távoli galaxisban úgyis a fejemhezvág valaki majd egy kópiát.
Szóval : az enyém lesz, oh jessz, az enyém lesz.