Csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy akinek server lehetősége van, üdvös lenne, ha fedarabolná. Kevesebb szívás volna az esetleges megszakadásoknál.
Nagyon örülök, hogy ilyen szépen mennek a dolgok. Csak igy tovább!
Azoknak akik magán levélben kerestek meg:
Sajnálom, de nem válaszolok a levelekre, úgyhogy ne is irjatok többet. A stafétabotot már átadtam az elején. Nyerészkedni nem fogok a dolgon, úgyhogy ajánlatokat se tegyetek. Higgyétek el ez a legbiztosabb módja, hogy mindenkihez kvázi ingyen eljusson, csak egy kis türelem kell hozzá. Ha mindenkinek megírtam volna a címet már rég lefagyott volna a forrás és senkinek nem jutna semmi. Igy szépen gyorsan megy és osztódik a lánc, igy a legjobb.
Motoszkál bennem mégvalami.
Nem szép dolog igy, warezként kezelni a filmet, de ez illö válasz arra a marketingbunkóságra ami kibirhatatlan idöhátrányba taszította az europai rajongókat. Amúgy részemröl biztos nem éri veszteség a filmforgalmazót mert min. 2-szer meg fogom nézni moziban is :)
Viszont elítélendö dolognak tartom, hogyha valaki profitszerzésre hajt és súlyos ezrekért árulja a fileokat. ( utolsó spamok szerint már csökken az árfolyam:-)
Szóval az esetleges önköltségen kivül ne fizessetek, nem éri meg. Tegyétek inkább magatokévá Yoda tanításait és legyetek egy kis türelemmel, mindenkihez el fog jutni.
na back emberek . visszajottem . a file a helyen van es toltik szorgalmasan. akinek nem volt ott az valoszinuleg azer nem latta mer tul volt terhelve a renszer (max 45 user 800k/seccel). estig fog menni a szerver utana hetvegen csak minden nap hajnaltol kora delutanig.
nem félreértettem, csak pont a multitasking miatt akartam minden szálat ide hajtani, meg azért is, hogy a nyilvánosság előtt legyen minden az észrevételek lehetővé tétele miatt. na mindegy, ez mellébeszélés.
multitaszkosságról: a fejem kb duplájára nőtt, és zúg. kimondottan egyfunkciós vagyok. :) vagy :(
pint: azt a bizonyos magan emilt ne ertsd felre. Nem azert ment, mert mindenkit meg akartam vele kerulni, viszont sokkal gyorsabb mint a forum es csak a vegeredmenyt akartam kirakni.
Viszont azt nem gondoltam, hogy ennyire nem vagy multitaszkos.. ;)
Háj!
Van közöttünk székesfehérvári arc, rajtam kívül? Ha igen, azonnal jelentkezzen! Szerintem is publikálni kellene az anyagot legalább 50 szerverre, így legalább tuti, hogy mindenki megkapja amit akar (Kivéve persze Lukács Gyuriékat, de ők már így is arattak elég zsetont.)
thifi: bocsi, de fel vagyok spannolva, mert egyszerre csekkolom a forumot, nezem az emilt, és közben dolgozomis meg a kollégámmal is konzultálok, úgyhogy nem bírtam kivárni a hozzászólásodat. a magánemilt meg nem akartam figyelembe venni, mert nem suskusolunk a háttérben. na mindegy, mihelyt felkerül az új helyre, onnan te is felteheted. plusz köszönet a felajánlásért.
Hat en nem tudom mivel gyozzelek meg. Az biztos, hogy van egy gep amire ha felteszem, akkor 100 megaval jon a cucc. Van egy masik is, ami "csak" 10 megas halon van. Marmint a magyar szegmensen.
Erveim itt elfogytak... :)
Engem igazabol nem az erdekel, hogy ki kapja meg a cimet, hanem az, hogy kikeruljon a nagykozonseghez is. Ugye ez az egesz dolog rendesen megvagja Lucas-ekat, de en azt mondom, hogy az ellen mar nem tehetunk semmit. Viszont tehetunk a kalozmasolatok sok penzert valo terjesztese ellen azzal, hogy mindenki szamara ingyen elerhetove tesszuk.
Ti még itten tartotok gyerekek?
Hát hajrá töltsétek le ha érdekel titieket. Én megnéztem párszor, mire rendesen értettem a szöveget, meg a sztorit, és mivel mondták hogy sokan csalódtak mert sokat többet vártak, ezért nem is vártam többet:).
Szóval gyönyörű a film, eléggé technikás, bár ilyet láttunk már az elmúlt években nem is egyet. A gáz a sztorival van, többszöri megnézés és töprengés után rájöttem, hogy szinte az egész Episode I a IV, V , VI ötleteiből, figuráiból jeleneteiből van összelopkodva. Nem részletezem, aki még nem látta nehogy ne nézze meg, de vannak benne ewokok (nak megfelelő cuccok aranyosak + idétlenek, meg rá kell őket venni hogy harcoljanak) satöbbi satöbbi satöbbi, szóval tiszta összeollózás az egész az előző (következő) részekből. Meg az is érthetetlen , hogy mi a fene tartott ezen elkészíteni 2-3 éven keresztül.
Na nem sírok tovább annál inkább sem mivel még párszor én is biztos meg fogom nézni a filmet, akinek meg még nincs meg az szépen bekkelje ki amíg letölti:)