Nem mondom, szalad a topic rendesen.
Ha átolvasom, úgy tűnik sínen van a dolog.
De egyelőre az az érzésem, hogy csak egy szűk (?) kör
számára.
Kérem, hogy valaki. aki képben van, tudassa velünk
- kétségek között éldegélő egyszerű embereknek -
hogy hol tart a dolog. Mikor, hogyan, hol juthatunk majd a filmhez, a CD-khez?
Nah ez is megvan. Meg az is. Es amaz is.
Vegigolvastam a topicot, bar sztem a hogyan warezoljunk magunkank
starwars episode 1-et kisse talalobb lenne. (btw, a boe:boe gep -rol azota
eltunt). En viszont jol megszereztem, havertol. Es lattam. Es megbantam
hogy megneztem. Tobb okbol is, de EZT A FILMET MOZIBA KELL
LATNI!!!!!!!! Egy picsa 21'-es monitor is keves, vmi szar ugyszinten,
en a 2vcd-s verziot lattam, eleg kafa a kepminoseg es ez nem videokameras. (A bal felso sarokba egy 'Z' betu van). Ellenben tobbet is vartam. Vegtelenul latvanyos, de a storybol hianyzik vmi. Vmi, ami megvolt
a Star Wars IV-V-VI ba, de ebbol a reszbol hianyzik ez a varazs. Hianyzik
belole Han Solo a vegtelen cinizmusaval, hianyzik belole Chewbakka (fogalmam sincs hogy irjak ;-)) aki nem uti ossze 5 rohamosztagos sisakjat egyszerre, hianyzik belole Leia hercegno, hianyzik az eredetiseg a filmbol.
A latvanyrol szol - de ez a film mar nem az a film. Viszont alapfilm,
ezt latni kell - moziban.
Na, nagyjából végigolvastam a topicot és majd elhánytam magam.
Kedves USÁba szakadt hazánk fiai nem gondoljátok, hogy egy kicsit gusztustalan, ahogy előadjátok hogy ti annyira menők vagytok hogy már (jaj mindjárt elélvezek) láttátok a STAR WaRS 1 et, talán kicsit szerényebben is elő lehetne adni nem ? Ez a tömény fellengzősség még kiütéseket is okozhat a jóizlésű olvasóban. Ha sértő voltam, hát bocs, lehet hogy csak az irigység beszél belőlem. De üzenem minden USÁs nagymenő magyarnak hogy jöjjön haza, kezdje nulláról és itt próbáljon meg olyan kurva menő lenni.
Te jó helyzetben leszel :) Két címet kapsz majd, a régit meg az újat. Eldöntöd melyikről megy le neked gyorsabban, arról mirrorozol, a másikat meg továbbadod.
Sracok,, en a mult heten neztem meg moziban a filmet, szerintem kib...ott jo, de azert szerintem nem akkora durranas, mint anno volt a regi 3 resz. Nekem azok jobban tetszettek. Tul sok az effekt, tul poenosra akartak csinalni a hosszufulu tevemutansokat. AMuigy felrertes ne essek nagyon tetszika film. Most mar csak amiatt vagyok egy picit osszezavarodva, hogy ki Luke anyja, csak enm ez a hercegno????
Vegul is a kiscsaj epp 18 eves, a Vader apuka (kiskolok) meg epp 8. 10 ev ide oda..:)))))
Ha valaki nem tudja letolteni aq filmet, szivesen elinditok egy sorozatot, amiben reszletesen elmeselem a tortenetet :))))
Na tovabbi jo toltogetest.