arrol volt szo, hogy Pesten tudok 2-t is. De ahhoz, hogy a sajat kezembe kaparintsam, valahogy el kene mennem erte. De ha van egy szegedi szerver, ahova fel tudom nyomni a vinyomat, akkor nem kell utazgatnom...
Ijen pekkes nem lehetek. Mingyá szétlövök valamit!
A hülye wingate miatt meghalt a letöltés, mosmeg teltház van. 2 óránál hamarabb be nem jutok, hisz akik most kezdték, azok akkor fejezik be.
B..g!
A boeboe gepen levo anyag szerintem kameras volt (mert mintha az elejen a vizszintes nem lenne vizszintes), ezenkivul hallani velem a mozilatogatok ujjongasat es Z betu is van a balsarkaban.
Raadasul mintha egy kicsit sotet is lenne a kep.
Ja, meg a szervert is leoltottak, ugyhogy annak mara annyi...
Magyar Troops oldalak lesznek kb. hétfőre. Ma feltöltöm a troops intróját (birodalmi rohamosztagosok összevernek egy javat, kozben szól a bad boys bad boys), aztán a Stolen Droid c. episodot majd a többit.
Hat en nem tudom. Megneztem a file meretet es en arra emlekszem, hagy a boe-s verzio masodik resze az 69xxxxxxx byte volt ez pedig csak 68xxxxxxx byte. Valaki mondja meg, ha tevedek...
Nem mondom, szalad a topic rendesen.
Ha átolvasom, úgy tűnik sínen van a dolog.
De egyelőre az az érzésem, hogy csak egy szűk (?) kör
számára.
Kérem, hogy valaki. aki képben van, tudassa velünk
- kétségek között éldegélő egyszerű embereknek -
hogy hol tart a dolog. Mikor, hogyan, hol juthatunk majd a filmhez, a CD-khez?
Nah ez is megvan. Meg az is. Es amaz is.
Vegigolvastam a topicot, bar sztem a hogyan warezoljunk magunkank
starwars episode 1-et kisse talalobb lenne. (btw, a boe:boe gep -rol azota
eltunt). En viszont jol megszereztem, havertol. Es lattam. Es megbantam
hogy megneztem. Tobb okbol is, de EZT A FILMET MOZIBA KELL
LATNI!!!!!!!! Egy picsa 21'-es monitor is keves, vmi szar ugyszinten,
en a 2vcd-s verziot lattam, eleg kafa a kepminoseg es ez nem videokameras. (A bal felso sarokba egy 'Z' betu van). Ellenben tobbet is vartam. Vegtelenul latvanyos, de a storybol hianyzik vmi. Vmi, ami megvolt
a Star Wars IV-V-VI ba, de ebbol a reszbol hianyzik ez a varazs. Hianyzik
belole Han Solo a vegtelen cinizmusaval, hianyzik belole Chewbakka (fogalmam sincs hogy irjak ;-)) aki nem uti ossze 5 rohamosztagos sisakjat egyszerre, hianyzik belole Leia hercegno, hianyzik az eredetiseg a filmbol.
A latvanyrol szol - de ez a film mar nem az a film. Viszont alapfilm,
ezt latni kell - moziban.