Szerintem is sima, csoportmásodik kell hogy legyen ez a Svájc minimum. Szélsőhátvéd poszton még jobbak mint a franciák. :D A sztárjelölt Embolo pedig csak csere.
Az a helyzet, hogy nálunk is divat már pár éve a "kassaizás". Én továbbra is nemzetközi szinten remek bírónak tartom, főként a stílusa nagyon jó. Amolyan játékbarát.
Persze ő is beleszaladt már nagy hibákba (ukrán EB ugye és ha jól emlékszem BL meccsen is elnézett már teljesen egyértelmű tizit - talán az Arsenal kárára, ebben nem vagyok biztos), de ez a mai fociban benne van.
Nem véletlenül kapta meg a nyitómeccset, és nem is okozott csalódást. A románoknak és a soha sem eszéről híres Kahnak talán nem tetszett, de a kifejezetten játékvezetéssel foglalkozó portálok igen jónak látták a tegnapi játékvezetést.
Kassai kiválóan fújt tegnap. Hogy a románok mit mondanak, az ettől teljesen független, nem is érdekel. Teljesen semlegesen fújt, sőt az a 11-es szitu akár lehetett volna nem 11-es is, eléggé határon volt és a román rá is játszott, nekem úgy tűnt.
" Nagyon gyengék a franciák "Sajnos semmi problémát nem okoztunk a franciáknak, nem volt a meccsnek egy olyan szakasza sem, ahol 6-7 egymás utáni passz lett volna. Egy nagyon gyenge csapattól kaptunk ki, többet vártam az ellenféltől, képtelen volt nyomást gyakorolni ránk" – nyilatkozta a nyitómérkőzésről Marius Sumudica, az Astra Giurgiu edzője. A Debrecen egykori csatára szerint a különbség a csatárok között volt, sajnálja, hogy a hajrában Payet-re már senki sem figyelt. "Svájc és Albánia ellen támadnunk kell, már nincs mire várnunk" – tette hozzá."