Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 713
T. topiclátogatók!
Kérem fejezzétek be a személyeskedést és ezzel a folyamatos offtopicolást. Azt hiszem magáról a filmről és a körülötte kialakult helyzetről is van mindenkinek mondanivalója, ezért kérem kanyarodjunk vissza az eredeti témához.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 712
bnoplwk2

Nálam most 1.7kb/s - 2.2kb/s között jön.
Hátralévő idő 98 óra, nem semmi ugye.
De ha már elkezdtem....nem hagyom abba.
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy a cég kontójára megy, nem a sajátomra. he-he-he
Más nincs.
De

Király az idő, strandolni kellene work után

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 711
Nem tudjátok véletlenül a hosszabbik másodok rész letöltési helyét?
Kicsit szebb volt, már ami lejött belőle.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 710
Keressel fordulok hozzatok, mar akik boldog tulajdonosaiva valtatok egy-egy kopianak.
Nagyon szeretnem latni, mindazonaltal erosen erezheto hogy az 1.3 GB-os dl-ek terdre kenyszeritik a csirkebelvekonysagu magyar gerincet (legalabbis felem). Masreszt kozos kepviselonk osszeharagudott megint a Satimexszel ugyhogy OHNE TVNET nalam. 56KBps-sel letolteni, meg ugy erzem a veszett fejsze nyele....

Volna barki oly jo hozzam, hogy kiirna nekem CD-re (alapanyagot igeny szerint kuldok) email cimnek job a jobbfelso sarokban levo [ide varnam a levelet, hogy hova kuldjem a CD-ket]

Tenyleg lekotelezne az illeto.

udv:
Mint fenn

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 709
Kedves Blackmore!

Hálám üldözni fog jó sokáig, köszike a címet, megkezdtem a letöltést.
Remélem élni fog egész hétvégén a gép.

Mégegyszer mega thx !!!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 708
akartamvolt mondani /mode #torzsasztal +b TheGod!*TheGod*@*
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 707
gyerekek ez a TheGod egy akkora ektelen kibaszottul kurvara (-mar bocsanat de nem tudom magam visszafogni-) nagy faszfej, amekkorat meg nem latott a vilag...
itt me'nincs /mode #torzsasztal TheGod!*TheGod*@*??
Egyatal hogy lehet ilyen nickel ide beengedni vkit?

bocs,
de kellett..

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 706
:)

.kav]4t

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 705
Azota megneztem masodszor. Harmadszor. Negyedszer. Gyerekek, ez a George Lucas azert megis tudhat valamit ;). Merthogy nem birok nem elszakadni a filmtol, nem ragondolni. De nem az igazi, hianyzik belole a Csillagok Haboruja igazi varazsa. Zsenialis poenok vannak benne, az agyamat eldobtam a szamitogepes grafika lattan. Egy igazi gyongyszem a szar (ahogy a fonokom mondana: bullshit) amerikai filmek (dolgok) kozott. Egyvalami viszont biztos: el kell menni a Corvinba, venni 2 jegyet az elso sor kozepere, venni baszott nagy kolat es kukoricat es vegig kell nezni. Ha ez megvan, akkor masnap kell szerezni egy spanglit, elszivni jol a film elott, aztan beulni es csont beszivva vegignezni. Utana 3 napig otthon maradni es megprobalni feldolgozni az atelteket. Ez biztos.

udv,
bm - aki nem a kezen jar es nem a labaval vezet :P

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 704
kedves theGod,
az illeto aki beledumalt
nem en voltam
hanem BuBu

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 703
Fanatikusoknak ajánlom a következő helyet, éjszaka bekapcsolva hagyom a gépet:
http://152.66.139.196
A két CD, szerintem ezt a moziban vették fel.

Gaborca

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 702
Hello mindenki !

Hétfôre már meglesz remélhetôleg mindkét változat Cd-n.
ha valakit érdekel emilezzen !

TheGod !

Errôl a témáról nyitok veled szívesen egy topicot.
Pl. lehetne az a címe: Rekorderek klubja, Diplomázás után hány évvel váltam gusztustalanná ?
Egyébként félreértettél, én nem mérgelôdöm, hanem mint írtam hányingerem van a magadfajáktól. S mint mondtam én sem nélkülözöm (nemsoká beülök BMW-mbe és hazamegyek kellemes családiházamba), de én mégis együttérzek a kevésbé jól eleresztettekkel és inkább szégyenlem amim van nem pedig hivalkodom vele mint néhány idióta, mert lesül a bôr a képemrôl, amikor egy nyomorgó szemébe nézek. Ha felfogtad e gondolatmenetet, akkor szerintem leállsz a dumáddal. Ha nem, ...

big

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 701
najo nem nezem tovabb ahogy itt mindenki benazik:
http://nmi.rulez.org/video/
innet letoltheto a 2cds valtozat
bonuszkent a The Matrix c. film is (szintugy 2cd)

barati udvozlettel,
bm
udv
bm

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 700
Na, elmegyek aludni, elég volt ebből a lassú vonalból...
Amugy en csak beleneztem volna a filmbe, mert ilyen vonalon mint ami nekunk van (legjobb esetben 15-20 K/sec) képtelenseg az egesz filmet letolteni.
Arra gondoltam, hogy szerintetek lenne olyas valaki aki sajat belátása szerint ÖSSZEVÁGNA vagy 50-100 M-át a legjobb részekből?
Egyszerűen csak kivancsi vagyok egy-két jelenetre, és nem az egész filmet akarom látni, és itt egyetertek azokkal akik szerint csak a mozi tudja a filmet teljes egészében visszaadni.
Persze a HIFI+Projektor párossal mas lenne a helyzet, de nekem csak 17"monitor es (nem aktiv) sztereo hangfalak vannak...
A haverom meg nyert a fogadason ahol is azt mondta, hogy meglesz neki a film "idő előtt". Mar csak napok kerdese, es minden faradsag es toltogetes nelkul barki "alapáron" hozzájuthat majd a filmhez...
De még egyenlőre...
nem tőlem.
TgvTrain
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 699
Hello!!!

pedro! ds9 mar megirta a velemenyet. Lapozz vissza ugy 490 kornyekere. Bar nincs kizarva, hogy meg fog irni, de egyszer mar lelkesedett :o) En is jobban orulnek, ha a letoltesi moka elkoltozne innen. Peldaul arra ott van az irc. Valamivel jobb ilyen celra.

grobs

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 698
ELNÉZÉST!

Lehetne nyitni esetleg egy másik topicot a letöltés témájában? ESEDEZEM!!!

Tényleg ne haragudjatok, de ez a topic nem erről szólt és ds9 bármikor megírhatja, hogyan tetszett neki a film. Szóval légyszi, nyissatok a letöltésre másik topicot...

csak ne anyázzatok, könyörgöm...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 697
én már feladtam... majd a jövö7en csak lesz valami.

.kav]4t

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 696
Igazad van kaviat, de neha nem mehet el az ember szo nelkul ha ilyeneket irnak egyesek...
Mi ujsag, hogy alltok a toltogetessel, gyerekek?
TgvTrain
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 695
Undorito ez a leengedett tetos duma, nem gondolod TheGod?
Lehet, hogy te valamikor egyetemista voltal, de ma mar korantsem azokat az ertekeket kepviseled...
TgvTrain.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 694
lehetne ezeket emilben ? asszem nem erről szól a topic.

.kav]4t

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 693
kedves bubu!
A level direkt big2-nek szolt, mint irtam eleg szelsoseges volt, is inkabb indulatlevel volt, mint asajat velemenyem.

kedves big2!
EL kell keseritselek mert en is csak kibas...ott 13000 ft osztondijbol eltem, es altalaban tejet kenyeret meg felvagottat kajaltam. de ez mas lapra tartozik. amugy meg mindig annak tartalak, meg inkabb jobban, mint elotte.
Ja - de ez is cska neked szol- csak mergelodj nyugodtan, en mindjart befejezem a melot, beulok a kabriomba, es hazamegyek, persze leengedett tetovel, mert kibasz..ott jo ido van. :)) Jo hetveget, nekem az lesz!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 692
Szia TheGod !

Örülök, hogy vitába kezdtél velem. Imádok vitatkozni. Az sem zavar, ha valaki lefaszoz, leköcsögöz, hisz az nem engem hanem az illetôt minôsíti, bár nem kizárt hogy rászolgáltam e jelzôkre. Elôször is gratulálok hogy ilyen sokra vitted. Irigyellek is anyagi a hajódért. Egyvalamit azonban rosszul gondolsz: én sem a vegetáló, társadalomból írtam soraimat. El kell keserítselek, de a jelekbôl ítélve hasonló pozíciókban leledzünk. Mindazonáltal továbbra is felfordul a gyomrom azoktól, akikrôl elôzô hozzászólásomban írtam, kinek nem inge ne vegye magára.
Mellesleg te valahogy bekerültél arra az egyetemre és végig is csináltad, gondolom nem takarításból éltél közben .Nem apuci anyuci érdem ez véletlenül? Mondd mit javasolsz azoknak, akik Szabolcsban létminimum alatt élnek és teljesen kilátástalan a helyzetük. Ők hol nézzék meg a STAR WARS 1 -et. Esetleg felajánlod a hajód árát jótékonysági célokra ?

Üdv

Big

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 691
theGod !
Áruld már L nekünk MO-on rekedt seggfejeknek, hogy miben vagy olyan yó?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 690
Hello Mindenki!!
Én is azok közé tartozom, akik meg AKARJÁK várni a szeptembert, és remélem sikerül is, ennek érdekében minden információt próbálok elkerülni a filmrol, bár nehéz. Akárhova megy az ember, kritikák hegye, egyik lehúzza, pl. Newsweek, másik isteníti stb. Én akarom eldoöjnteni, milyen, ne más! Ezért nehéz nem megnézni VCD-n. Most fogom feliratni a Episode IV. V. VI.-ot vcdre, hogy bármikor megnezhessem, ne csak a videon. Inkább ti is azt tegyétek, ne rontsatok el a mozi élményét!!! Nincs jobb, mint beülni a Corvin nagytermében (egyedül ott jó ma Budapetsen a hang. Pont jó hangerő, nem üvölt mint a többi, a hangszínnel sincs baj, nem szakad ki a dobhartyád a sok magastól, mint máshol!) HA nem bírjátok ki, vegyétek elő a Birodalom visszavágot, és nézzétek meg az utolsó fél órát, kb onnan mikor közeleg Han befagyasztása. Szerintem az a legjobb rész, Vader ott a legjobb!! Amikor előtűnik a narancs színű füstből, az felejthetetlen! A vívásról már nem is beszélve!!! Na abba is hagyom, mert úgyis ismeri mindenki!!
Sok türelmet a várakozáshoz, MEGÉRI!!! ( AJánlom!!! :))) )
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 689
sracok szerver sutdown van es pliz hagggyatok is beken reggelig mert nem tudom hasznalni a gepemet. ha nem igy lesz akkor nem fogom bekapcsolni
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 688
Az jó, TvgTrain bajtárs! Előre!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 687
vegre nekem is beindult a download...
megerte varni.
TgvTrain
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 686
OFF:
Valaki kuldott nekem egy privat levelet, amelyben a SW site cimet keri. Mivel nem tudok belepni a hotmail-es cimemre, itt mondom el: fogalmam sincs, mi a cime. :-( Nem en toltottem le az anyagot, valaki a hazon belul, a szobatarsam mar csak LAN-on belul szedte le valahonnet.
Sajnalom, hogy nem tudtam segiteni.

Planney

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 685
masvalaki, ott vagy meg??
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 684
Ugy latszik mindenki mar a filmet nezi, csak en nem.
En meg mindig a Forum elott ulok ahelyett, hogy tanulnek a holnapi szigorlatomra...
Meg kitartok egy darabig.
TgvTrain

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!