Keresés

Részletes keresés

Libertine Creative Commons License 2000.04.05 0 0 59
Ne reménykeggyé!
Egyébként meg ha nem viselkedsz jó üttörőhez illően, csúnya dolgokat tudok ám művelni veled! Nézd csak meg a COF "Cruelty and the Beast" lemezének a belső borítóképeit! Hogy ezek a libertine-ek mire képesek !? Én vagyok ugye a beast, PMB meg a beauty, csak rosszul írták a lemezcímet. De most jó hangulatban vagyok, ezért "be positive" gondolkodásmódra térek át, ha lehet! Azaz nem bántalak, Béla! Mer' nem akarom itten elszomorítani a lányokat, sőt, inkább egy hatalmas puszit küldök ma estére mindegyiküknek! Üdv,

a libertine

Előzmény: különböző béla (58)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.05 0 0 58
Mi a Libertine, elplusssztultá?
Előzmény: Libertine (52)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.05 0 0 57
Édes Paulinám! Felhívnám szíves figyelmedet az angol "sick" és "fuck" szó közötti szemantikai eltérőségre, bár igaz, hogy mindkettő ck-ra végződik és az egyik könnyen átmehet a másikba. Különben is ÉJJEL-NAPPAL rád gondolok Paulina, nem tudtad? Amúgy véletlenségből nem törted el a bal karod? Ma reggel láttam egy bombasztikus csajszit a buszmegállóban, begipszelve. Akár te is lehettél volna.

Olvastam az alföldi topicot (mer igaz, ami igaz, hogy az én topicom kimagaslóan a legjobb a mezőnyben, de azé át szoktam nézni a konkurrenciát is!), nitucinak, -kérésed szerint- írtam egy dörgedelmes levelet, szerintem tejjesen beijed és tálcán szervírozza neked alföldi levágott fejét.

Úgy örülök, hogy megbocsájtottad nemlétező bűneimet, sőt puszmákban egy ezressel rá is ígértél Bookshie-ra. Hijjába, élesedik a pozícióharc!

Üdv,

Beavis & Béla

Előzmény: paulinamartinez (54)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.05 0 0 56
Szívből örülök Bookshienger, hogy mán te is érzed magadon a pozitív változást, még egy kicsit csiszolódsz itt a társaságunkban lingvisztikailag (iges ikék korszerű használata, Beus ex machina alkalmazása, stb.) és jövőre tutti a Puliccer!

Nem örülök viszont elutasításodnak regény-ügyben, de: hallom és engedelmeskedem! Azé nem gondolod, hogy kissé paranoid vagy? Elég csóró vagyok én regénykiadás nélkül is!

Mindenesetre örök vadászmezőkre távozásod után, mikó feltörik az aszaltfiókodat, oszt el-elhomályosuló szemmel elolvassák életművedet és megállapítják, hogy azé ez a Bookshie mégiscsak korunk nagy írózsenije volt, csak az elmaradott társadalom nem ismerte fel a lánglelket, akkó én mosom kezeimet, én megpróbáltam! Az összespórolt másfél milkómat meg elküldtem az afrikai éhezőknek, neked mán úgyse lesz szükséged rá.

Még kevéssé örülök, hogy mit látok az alföldi topicban? Együtt nyálaztok robinak pmb-vel! Mi lesz veled Bookshie, a végén még Colungával foksz kokettálni?

Meghallgattam a Vol I-et is: a Gamma Ray rulez! Lehet, hogy nekem is beszélnem kellene magammal?

Előzmény: Bookshie (53)
Ketchup Creative Commons License 2000.04.05 0 0 55
Szia Paul(in)a!

Reg irtam neked, es te is nekem.
Meg kerlek tegyel mar be egy jo kis Paulinas kepet, ebbe a topicba.

Udv:Ketchup

Előzmény: paulinamartinez (54)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.04 0 0 54
Na jól van Drágáim!
megbocsátok mindenkinek mindent a világon, és újra a tiétek a szívem, mindenkié!!! legyetek hát boldogok.
bár egy kicsit rossz néven vettem, hogy drága bélám az i'm sick of you hallgatása közben gondolt rám....de ezt betudom a bódult állapotának. az alföldire vonatkozó megjegyzéseket meg meg se hallottam...
gyerekek olvastátok az alföliről szóló topikot. ott van valami nituci, aki azt mondja, hogy robika az övé lesz. segítsetek már nekem, hogy megértse, nincs értelme ilyenekről álmodoznia, mert robi már az enyém. ha meg nem fogadja el a helyzetet, akkor én biz isten kicsinálom!!!! remélem ti a pártomat fogjátok majd az esetleges harcban...
na jól van drágáim, mára ennyi voltam, talán még írok, ha egyéb felhárorító eset történik, mert ugye minden ami bosszant....emlékszel bélám? ott kezdődött az egész.....hajajajaj...
millióegyezer csók mindenkinak a kicsi pofijára:
paulina
Bookshie Creative Commons License 2000.04.04 0 0 53
Beluska, te! Haggya ma logva (vaszka) ezzel a regennyel! Nem kuldok senkinek semmit! Mit tudom en, majd ippeg te fogod ellopkodni, oszt jovo heten megjelenik az enyimtol KULONBOZO neveken! Nagyon kell am vigyazni a magadfajta szep beszedu (irasu) lovagokkal! Eccer nem nezek oda es mar markodban az irodalmi Nobel-dij... Lassan kezdek hozzad hasonulni, ezt surgosen megbeszelem magammal...
Libertine Creative Commons License 2000.04.04 0 0 52
Béla: "Ma NEM kap puszit: Libertine..."

Még szerencse! :-) Egyébként meg nem párbajozom holmi sznobokkal. De mi az a "holmi sznob"? Na, gyorsan bedobok még egy Plusssszzz tablettát...ááááhhh......uuuuhhhh.......

a libertine

Előzmény: különböző béla (51)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.04 0 0 51
Édes Paulinám, tejjesen le vagyok lombozódva! Csak az vigasztal, hogy ezek szerint az Alföldi meg a Colunga se kapott puszit. Látom a hétvégén egészen összezsugorodott a szíved csücske, pediglen én nem eztet érdemlem! És én még tejjes eufóriában voltam miattad (míg te eufúriában!), pénteken számos seritalt ittam meg csakis a te tiszteletedre, sőt még asztán gondoltam, hogy te ennél is többet érdemelsz, úgyhogy szombaton megittam SZÁMTALANT. A hosszúra nyúlt hétvégén bekalandoztam az egész Balaton-felvidéket (mely tuttommal még nem tartozik Kamcsatkához), Salföld nagyon király vót, de még királyabb vele átellenben Kisörs. Most nem mesélek részleteket, mer annyira rosszak még nem voltatok, elég legyen annyi, hogy a salföldi krimóban összefutottam egy csomó igazi kovbojjal meg zámbójimmyvel.

Te jimmy, mondok neki, tudod-e, hogy péjembé sokkal, de sokkal szebb nálad? Nem is igaz, monggya, -de látom, hogy mán sértődik meg az érzékeny barma-, csak azé mondod, mer be vagy baszva! De télleg, ha mondom!- repligázok. Erre elkezdi énekelni, hogy "Óóóóóhhhhhh isteneeeem, óóóóhhhh isteneeem...", csak hogy bosszancson, mer tuggya, hogy ki nem állhatom. Inkább kirohantam a krimóból, hogy szemrevételezzem a falu nagy szülöttye, Salföldi Róbert monumentális szobrát, de nem találtam, mer a mútkori közszereplése után a népharag ledöntötte a talapzatáról. Utána meghallgattuk vagy haccor Iggy Poptól az "I'm sick of you"-t, jimmy persze fikázta, én meg végig rád gondoltam közben.

Na én így a rózsaszínben, pmb meg közben trónfoszt, elfordítja tőlem fényes orcáját, pedig én má aszhittem, hogy a csúcson vagyunk, má azon törtem a fejem, hogy hovatovább, mer innen már vagy repülünk, vagy zuhanunk, de úgy láccik az utóbbi.

Ma NEM kap puszit: Libertine, Alföldi és Colunga. Pmb-n még gondolkodom.

Előzmény: paulinamartinez (46)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.04 0 0 50
Bookshie, te igazán rendicsek vagy, kéccer egymás után is megpróbáltad elkerülni a bajt! Én meg rögvest 2 millió puszmákot zsebeltem be! :)))) (Viszont pmb-től -megtorló akció keretében- egyet se :(((( ) Hát ha mink mind egy húron pendülünk, akkor nem árt még egy-két húr a topicba, hogy jobban szóljon! Hogy most micsinájj? Montam má: kűggyed az a kib... regényt! Többször nem kérem, osztán má könyöröghecc, hogy "Naaa, Bélus, a kedvemé olvass bele egy kicsit", még a címet se leszek hajlandó. Nem csak a toplektorok véleménye számít, hanem a plebsé is.
Előzmény: Bookshie (45)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.04 0 0 49
Ghróf Libehrtine, magha túlzottan is phezseg attól a Plussztól! Egyetlen félhelépésem az volt, hogy khígyót melengettem a kheblemen az Ön személyébhen. Nevezze meg shegédeit! (A hajnali óhrák nem jók, mer nem vagyhok egy kohrán kelő típus.)
Előzmény: Libertine (43)
Libertine Creative Commons License 2000.04.04 0 0 48
Az a gondolatom támadt, hogy esetleg PMB és Különböző Béla egy és ugyanaz a személy. Ugyanis amikor PMB ír, akkor Béla tűnik el, és fordítva. Amennyiben van némi valóságalapja eme őrült ötletemnek, egy önimádó egyeddel állunk szemben. Ha nem, akkor cáfoljatok meg!

a libertine

Előzmény: Bookshie (47)
Bookshie Creative Commons License 2000.04.04 0 0 47
Eltunt a topic valahol Kamcsatka fele feluton! Pm, hol maradnak a rajongoid? A vegen mi ketten fogunk itt leveledzeni!
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.01 0 0 46
kettőshiba.........

libertine-nak meg azt üzenem:
úgy, úgy. szóval sok puszi neked, de csak neked!!!

pmb

Előzmény: Bookshie (45)
Bookshie Creative Commons License 2000.04.01 0 0 45
Drágalátos bélus! Látod, ippeg ezt akartam elkerülni. Ezért kívántam haloványlila ködgomollyá oszolva eltűnni a lefolyóban. Ez a szeginy pm máris féltékeny és azt hiszi, hogy én valaminő fontossági púpból kifolyólag elvarnyúzom előle az udvarlókat. Pedig az ég látja patyolat lelkemet!
Nekem olybá tűnik, ti itt mind egy húron rezdültök, míg jómagam csak afféle hírhozói szerepet töltöttem be körötökben. Noha azt igen szívesen. Most végképp nem tudom, mitévő (mitíró) legyek. De azért a ragaszkodásod igen jólesett. Millió puszmák érte.
Bookshie Creative Commons License 2000.04.01 0 0 44
Drágalátos bélus! Látod, ippeg ezt akartam elkerülni. Ezért kívántam haloványlila ködgomollyá oszolva eltűnni a lefolyóban. Ez a szeginy pm máris féltékeny és azt hiszi, hogy én valaminő fontossági púpból kifolyólag elvarnyúzom előle az udvarlókat. Pedig az ég látja patyolat lelkemet!
Nekem olybá tűnik, ti itt mind egy húron rezdültök, míg jómagam csak afféle hírhozói szerepet töltöttem be körötökben. Noha azt igen szívesen. Most végképp nem tudom, mitévő (mitíró) legyek. De azért a ragaszkodásod igen jólesett. Millió puszmák érte.
Libertine Creative Commons License 2000.04.01 0 0 43
Sőt, ha figyelembe vesszük Béla félrelépéseit, akár helyet is cserélhetek vele a szívedben.
És PMB, ne légy féltékeny Bookshie-ra. Kérjük a puszit! Még kér a nép...

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (42)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.03.31 0 0 42
Drága Libertine!
Mondtam, hogy mindenkinek van hely a szívemben, tehát neked is. Sőt! Neked pláne!!!!

......bár talán jobban fontolóra kéne vennem a dolgot, és visszavonni minden ígéretemet, mert úgy látom, itt már mindenki Bookshieért rajong. ha gondoljátok nevezzétek át a topicot, én meg nem zavarok tovább.......
ma senki sem kap semmi puszit!!!!
pmb

Előzmény: Libertine (41)
Libertine Creative Commons License 2000.03.31 0 0 41
raj-raj-raj!!!
A meghatodottsagtol, meg a Plussssz tablettatol megrendulve ulok itt a gepem elott. Ez hihetetlen, PMB visszatert! Sajnos be kell azonban latnom, hogy sziveben csak Belanak (meg maximum rettegennek) jut hely, ezert mostantol megprobalom nem zavarni a fiatal szerelmesek csacsogasat. Vagy mondjuk elkezdek rajongani Bookshie-ert. Meg ilyesmi.

a libertine

Előzmény: különböző béla (40)
különböző béla Creative Commons License 2000.03.31 0 0 40
Libertine fiam, alszol? Lehet rajongani!
különböző béla Creative Commons License 2000.03.31 0 0 39
Ne bassz má ki velünk Bookshie, mos lelépsz? Ez a topic ugyanúgy a tiéd is, mint pmbéé. Eddig nem haragudtam rád, de ha kiszállsz, akkor qrvára fogok! Amúgy jól elsumákoltad a regényküldést, csak nem attó félsz, hogy mégse lopgya el a kutya se? Aszt tuttad, hogy június 7-én (vagy júli 6-án?) Iron Maiden koncert lesz a PeCsában? Fényesítheted a szegecseket a bőrjakódon!
Előzmény: Bookshie (36)
különböző béla Creative Commons License 2000.03.31 0 0 38
Hát ez nem lehet igaz gyííerekek! Mos csípjetek meg, ébren vagyok? (Még alig múlt dél, ilyenko még nem szoktam.) Paulinám, méghogy csak egy hét? Szerelmes szívemnek hét egész hónap! Az eccerű prózának itt má nincs is helye, ide líra köll, a leggyöngyebbikből:

Itt van péembé, nem sekély e kéj,
Nem gyötör többé mély gyomorfekély!
Élesíthetem mán rozsdult elmeélem,
Fijúk, ha ezt én a Lubban elmesélem...

Refrén:

Haaaaleeluuja, haaalleelluuja, jujjazujjam...16x egymás után

Paulinamartinezrulez, nyugodtan visszaolvashatod irományaimat, nem fogsz benne olyat találni, hogy Bookshie-t bármikor is fölidbe helyeztem volna, bár az kétségtelen, hogy igen megkedveltem a BÚRÁJÁT (bocs Bookshie, csak vicc volt), remélem azé nem bánod, ha ezentúl őt is szeretni fogom? Egyébként is elévülhetetlen érdemei vannak, hogy tartotta bennünk a lelket, mikó távol voltál, nélküle már rég nem élne a topic.

Meséjj PMB, mi vót veled? Láttad Robikádat a "Rögtön"-ben? Én tüntetőleg elaludtam a TV előtt és hangosan horkoltam, majd átkapcsoltam Zoltán Erikára a zéplusszon! Colungát agyagba döngöltem itt a topicban, Bookshie má azt se tuggya ki az a fickó, szerinte is leginkább a lólepényhez hasonlít!

Mos sajna már mennem kell, indul a vonatom vidékre. Kell a friss levegő, hogy zaklatott szívem rendbegyüjjön, még most is oly hevesen dobog szegényke. Remélem hétfőig kidobogja magát, addig írjatok sokat, mer amúgy a hétfő délelőttök qrva szarok szoktak lenni. Utána is sokat írjatok, mer a kedd délelőttök is! Nem beszélve az uncsi szerdákról, kibírhatatlan csütörtökökről, feszült péntekekről. Még szerencse, hogy azé vannak ilyen imádnivaló emberek is, mint tik!

Előzmény: paulinamartinez (34)
rettegen Creative Commons License 2000.03.31 0 0 37
szia Brácseszkám,
mi van veled, most látom bedöglött a 486...:)
PIII - már biztos megbizható lesz mint a Toyota...
BK-s topicok mostanában döglödnek, de valahogy igy van ez a saját kis középiskolás topicommal is - lehet bennem van a hiba?:)

Libertine irta, hogy meglátogatott Murphy , de nem vettük komolyan azt hittem leléptél:(
Egy kicsit többet adjál jelet - lehet füst is:)

puszi brácsó:
rtgn

Előzmény: paulinamartinez (35)
Bookshie Creative Commons License 2000.03.31 0 0 36
No, megerkezett, akit annyira hianyoltatok. Azt hiszem, ezennel ki is szallhatok a ringbol, elvegre ez a topic pm-rol szol. Remelem, senki sem haragszik ram valami miatt. Sziasztok.
paulinamartinez Creative Commons License 2000.03.31 0 0 35
Rettegen édes!!!
mi van? ha egy kicsit nem vagyok itt, akkor máris vesznihagyod a bk-s témákat? ejnye-benye...
azért szeretlek!
brácsó
paulinamartinez Creative Commons License 2000.03.31 0 0 34
végre sikerült végigolvasnom ezt a sok kedves hozzászólást! hát nem mondom, azért az nem semmi amit ti itt a hátam mögött műveltek! bélám! kérlek ne tarts tovább kétségek közt! mondd meg nyíltan, ha már bookshiet szereted! én annyira szeretlek téged, hohy csak azt akarom, boldog légy, s ha bookshieval lehetsz csak azzá, én nem keserítem meg az életed, csendben félreállok! de ez a rengeteg aggodalom,meg fejfájás....már nem bírom tovább! kérlek , ha valamit jelentettem neked egyszer rég, akkor ne köntörfalazz tovább! öntsük tiszta vizet a pohárba!
amúgy meg nem is ismerem a vetélytársamat, tehát nem is flangálhatok vele a dunaplázában....

ami pedig fernandot illeti, hát itt van tessék. ő AZ!!!!..........kanál meg nincs.....

és ha még ez sem lenne elég, még egy nagyon hatásos képpel bírok szolgálni, amely a ki a legvonzóbb férfisztár c. topicban található, itt a kultúrában, s (meglepő)az én nevem alatt fut. a 271. hozzászólás (még az első lapon!). és hát ami azt illeti, én is igen fontos szerplője vagyok a képnek.......
még van néhány más káp is ugyanebben a topicban, persze én rakosgattam fel őket. ha valakit tényleg érdelkel, hát csak tátsa a száját!!! de azért nem túlzásba esni...ő az én férjem....

ami pedig a feslett életemet illeti....nagy a szívem...:)))))))))

jó éjt drágáim!
pmb

ui:
azt hiszem ma kitettem magamért, de persze be kellett pótonom az egy hetes lemaradásomat...remélem örültök, hogy visszatértem....

dzsokijuing Creative Commons License 2000.03.31 0 0 33
Kedves paulinamartinez!

Ne hagyd madag!!!

Üdv.: dzsokijuing

paulinamartinez Creative Commons License 2000.03.30 0 0 32
Drága Bélám!!!!
te édes kis egyetlenem!!! azt az érzést, amit akkor éreztem, mikor értesültem a topic létrejöttéről, egyszerűen képtelenség szavakba önteni! mert bár a csúny gép már hamarabb eltávozott, azért más kommunikációs csatornán értesültem arról, hogy mit művelsz te itten! ez a szívemnek oly kedves cselekedet nem is tudod, mit váltott ki belőlem! napokig csak zokogtam, hogy még mindig nem tudok neked semmi kedveset írni, szinte már beleőrültem! de most itt vagyok, újra együtt veled!!! ez felemelő érzés! nem is tudom mit is mondhatnék még....egyszerűen te vagy a legjobb!!!!...a király!
s ha már a királynál tartunk, remélem nem veszed nagyképűségnek, de azt hiszem a minimálprogramot sikeresen teljesítem!!! bár nehéz feladat..
és ami az árnyoldalaimat illeti, hát itt az ideje, hogy kiegészítsük a sort: beteges vonzódásom fernando colungához, alföldi robihoz, és különböző bélához!!!!
bár szomorú lettem egy kicsit, amikor beleolvastam a topicba, hogy ilyen könnyen lemondasz rólam, és bookshienél vigasztalódsz, azért én még reménykedem, hogy a közöttünk kialakult kapcsolat volt olyan erős, és túlélte ezt a hetet....ugye így van?

Persze nem feletkezem meg a többi kedves hozzászólóról sem!!!
Drágáim!
higyjétek el az én szívem hatalmas...s bár a csücske mindenképp béláé, a többibe még ti is jól belefértek (bár a csücske elég nagy helyet foglal....)
persze azt is jól tudom, hogy bookshie igazából nem került a "hálómba", őt inkább kevin nyeret meg, azzal az okos kis kutyafejével, nincs igazam?
most egy időre abbahagyom, mert mindjárt kivág a rendszer, de még visszatérek! nem szabadultok többé!!!

örök hűséggel:
pmb

paulinamartinez Creative Commons License 2000.03.30 0 0 31
Drágáim!!!!
most pedig elmesélem ezt a hihetetlen hetet, a szörnyű kínokat. az történt, hogy amint megláttam ezt a remek kis topikot édes bódulatba estem, és csak most ocsúdtam fel........ez persze nem igaz, bár milyen jó lett volna. valójában az történt, hogy a jó öreg murphynak megint igaza lett...ami elromolhat az el is romlik. így tett ez a szerencsétlen gép is. egyszerre csak meghalt. beteg lett ......és sajnos 8 napon túl gyógyult. de örömmel jelentem, lábadozásából sikeresen felépült, újra fitt és egészséges!! Sőt mi több, gyógyulása egyben reinkarnáció is, mert eme új létformájában amiben megtestesült sokkal okosabb, és gyorsabb, mint előző életében. ennek örömére annyi minden szépet fogok nektek írni, hogy csak győzzétek majd olvasni. talán most el is kezdem.mondjuk a drága szerzővel.........
különböző béla Creative Commons License 2000.03.30 0 0 30
Bookshie, tod, hogy mindig örülünk neked ékezet és egyéb ékek nélkül is. Tök ciki, ezt a Warpigs-ot se ismerem. Mit fog szóni ehhez pmb? Az az igazság, hogy igen hiányos a zenei műveltségem, minden oda vezethető vissza, hogy az általános isiben nagyon liberális vót az énektanárnőnk. Mielőtt végképp idegösszeomlást kapott volna, lemondott a dallamvilágokhoz kötődő irreális és elavult értékrendszeréről és beleegyezett, hogy aki felelésnél már legalább elszavalja a nótát, az kap egy hármast. Az egész osztály hármas volt, egy-két pacsirtát és szegény Muszkás Andrist leszámítva. Andris egy nagydarab, mackós srác volt, monoton, dörmögős hanggal, jellegzetes éneklése közben a legmagasabb és legmélyebb hang közti maximális távolság ritkán haladta meg a 10-15 Herzet. Na ő olyan HAMISAN SZAVALT, hogy ő csak kettest kapott. De ez OFFtopic volt, csak úgy eszembe jutott.

Bookshie, ne dühíts, most te télleg találkozgatsz suttyomban pmb-vel, vagy csak ugracc? Nem szép dolog a szív dolgaival viccelődni! Megmondhatod neki, hogy a csüggedés sötét verme tátong már előttünk, legalább izenjen valami biztatót, amiből erőt meríthetünk, vagy kűgyön postagalambot. Mingyá itt az április, a nap süt, kék az ég, a galambok folyvást turbékolnak (najó, néha dugnak is), csak lelkünkben a zúzmara. Már a maci is kigyütt a barlangjából, csak pmb nem gyün.

Ha nem akarod felnyomni a regényeidet a MEK-re, legalább elküldhetnél egyet nekem e-mailben (zippelve), ígérem nem adom el az MGM-nek, de nagyon kíváncsi lennék rá. Egyébként nem értem, ha már eccer felkerül valami a neveddel a MEK-re, akkor azt hogyan lehetne ellopni? Ha meg lopgyák, légy büszke rá!

Előzmény: Bookshie (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!