Nagyszeru!!! Hol kell jelentkezni? Mikor lehet jegyet venni? Nekem legalabb ketto kell! A zacskocsorgesrol meg annyit ,hogy a kukorica - szamomra - hozzatartozik a mozihoz (meg ugye vodorbe van :) ).
Inkabb a hangerot tekerjuk fel! :)
Tenyleg! A duna plaza megvette az sa-10-es adaptert? Tudjatok amivel Dolby Digital Surround EX -re upgradeli a Dolby Digital hangrendszert.
pint, a jegy amúgy is ennyibe fog kerülni a mozivezető szerint, zacskókat nem tudom.:)
Az egésznek az a jelentősége, hogy nem kell érte sorbanállnod, már most megveheted a jegyet és a többi indexessel nézheted meg. Utána lehet bulizni is.:)
Valamikor a bemutató után pár nappal tervezünk egy zártkörű vetítést csak az Index olvasóinak a Hollywood Multiplex Duna Plaza moziban. A kópia feliratos, a jegyek 750 forint körül lennének.
Lenne rá érdeklődés?
Kérdés: ugye most már az a hivatalos verzió, hogy aki érzi az Erőt, az azért, mert a vérében van egy csomó meszkalin (vagy mi...) ;] ... lásd topic eleje felé.
De ha Anakin beleesik majd (beleesett) egy ilyen savas nyavajába (ObiOne leirása szerint valahol az Episode 4-5-6 folyamán), és Darth Vaderként szinte az egész teste masina lesz, akkor hogy marad +is olyan powerful Sith-lovag, hogy lenyomja az összes Jedit?
A robothadseregrôl és a technológiai fejlettségrôl, pl. a konzolok és komputerek képei a régi részekben ronda, odafényképezett rajzok és lámpák voltak, mostaniban profi szám.gép grafikák.
Aszondom, ez a Star Wars-világ, már ki tudja hány évszázada stagnált technológiai szempontból ld. Milleneum Falcon. (ugyi ezeréves)
Lucasnak pedig nincs idôgépe, ezért nem tudott 1977 -ben hi-tech számítógépes grafikát alkalmazni; én elnézem enki.
A sztoriról annyit, hogy e 6-ológia tulajdonképpen Anakin Skywalker életét kiséri végig. Nos, mindenki életében vannak unalmasabb pillanatok nenmde ? (egyébként szerintem abszolute nem lapos a film, egyszerüen csak más)
a sztorit mar ugyis mindenki tudja.
a film pedig kiraly. barki barmit mond.
ahogy azt a timeban olvastam, egy mozibol kirohano fan azt orditotta a cnn kamerajaba: "don't believe the critics".
es igaza volt.
Akik megneztek a filmet lehetoleg ne vesezzek ki a tartalmat, legyenek tisztelettel azokra, akik meg nem lattak, mert igy nagyon illuziorombolo az egesz. A filmet lehet ertekelni, lehuzni, dicserni, de a tortenete maradjon titokban.
Thanks
Mi epp tegnap neztuk meg, es nalunk is neha sistergett. Valoszinuleg az eredetivel lehet valami bibi.
(Mar csak azert is, mert ha a letoltesnel lett volna gond, akkor szerintem a keppel is baj lenne.)
En egy kicsit azert csalodtam. A sztori egy kicsit lapos volt.
Nem tudom, hogy akik megnezik a filmet azok mi a FRANCERT lovik le a poenokat elore?!!!!!!!!!!!!!! Hogy ki lo ki mit, meg mi fog elpusztulni?
Ha mar elmondjatok a velemenyeteket, akkor legalabb a film tartalmarol szolo ertekezest mellozzetek, ha lehetseges.
Azert szerintem megiscsak mas valamit egy 25 cm-es atmeroju kepernyon nezni, meg egy 7x3 méteres vasznon, nem? A Fuggetlenseg Napja pl. iszonyu idetlen az 55 cm-es atlag TV kepernyon.
Es az sem egy utolso dolog, hogy a Lucas eppen azert szabott szigoru felteteleket, hogy milyen technikai szinvonalon allo mozikban mutathassak be, hogy minden apro reszlet kijojjon.
Ugyanakkor persze a 3 trailer igy is f@szan mutat es nagyon tetszik at uj design, a hang az pedig ugyanugy szol surround-ban mint ahogy a moziban.
Ez igen, ezért szeretek idejárni, ds9 megint hirdeti az igét, jegyzeteltem, megkeresem a filmben a jelenteket.
pedro870-nek teljesen igaza van, a vívás jelenetek teljesen frankók, lehet, hogy csinálok egy vágást csak a vívójelenetekből.
DiCaprio-ról meg csak annyit, hogyha mégis bekerül, akkor könnyen meg lehet magyarázni, miért olyan penge, hiszen vele van az erő.
Azoknak a fanyalgóknak, akik Anakin győzelmét és a kontrollhajó felrobbantását nevetségesnek tartják, hagy emlékeztessem őket a IV epizódban egy 19 srác, aki még soha nem repült X szárnyúval, és még egy teherhajót is nehezen vezetne el - hiszen ezért kellet egy Han Solo - lekörözi az elit birodalmi alakulatokból álló TIE-okat, végigrepül egy baromi szűk folyosón és beküld két proton torpedót egy 2m átmérőjű lyukba. A kotta ugyanaz, csak az tudja lejátszani, aki birtokosa az Erőnek. A TPM-ben még árnyalt is rajta Lucas, mert véletlenül robbantja fel a hajót.
Más kb. két hete jelent meg egy új SW könyv Timothy Zahn tollából, aki olvasta az előző három részt ebben sem fog csalódni.