Nos én meg az egyik (nagy)városi rendőrkapitányság gazdaságvédelmi alosztályvezetője vagyok. Fogadjunk, hogy az általad elősegített letöltés után 24 órával már a lakásodon leszünk.
Nem csak az ugynevezett szoftverrendőrség nyomoz.
Ha valaki segít felrakni egy szerverre,
már meg van a helye, akkor cserébe megmondom honnan tudja gyorsan letölteni az egészet. /100kb-sec!!!/
Csak legyen online kapsolata és egy kis igeje.
Meg értsen a telnethez.
Ja írjon egy mailt.
En is aszittem, hogy nem fer ra egy CDre, de a Nero CDBurnerrel tul lehet hajtani a 74perces CD-t, akar 78 percig. Azzal felment a masodik resz is siman (Phillips CDre).
Valamelyik kulfoldi siteon láttam, hogy 80 perces CD-t kell hozzá szerezni. Ne kérdezd miről van szó. Lehet hogy láma vagyok de én még nem láttam 80 perces CD-t. Esetleg 75 perceset, de azt se túl sűrűn. Persze lehet, hogy valamelyik gyártó most kijött valami ilyesmivel.
Emberek! Ki tette ezt velünk? Valaki "okos" ember úgy vágta ketté a filmet, hogy a második rész nem fér rá egy sima 74p CD-re, pedig a kettő rész együtt rámenne két lemezre. Nemtom érthető vagyok-e, szóval az a lényeg, hogy a 74p az 654M a két rész pedig 613M ill 660M.
Valaki okos mondja már meg, hogy hogyan lehetne átszabni a fájlokat. Le kéne csípni a második rész elejét, és hozzácsapni az első végéhez. Segítség!
Nos én beszereztem az egyik verziót. Sajnos az európait, nem pedig ez Eviliso félét, amiről azt hallottam, hogy jobb a minősége.
Még nem néztem meg, csak egy pár részletbe kukkantottam bele. Annyit mindenesetre mondhatok, hogy a minősége tényleg nem túl jó. De ugye mihez képest. Igaz, hogy kamerával van felvéve, kicsit sötét a kép, valamint az első fél órában mikrofonhang van csak, de ha egy kicsit ráadod a brightnesst, meg egy kis saturationt nyomsz neki, videókazetta minőségű a dolog.
Viszont szerintem egy Star Wars film minőségét csak 1%-ban határozza az meg, hogy hol nézed meg. Én nem értem azt, aki azt mondja, hogy ahhoz, hogy élvezhető legyen a film, be kell ülni a Corvinba, popcorn, cola, pizza, fű stb. kell hozzá. Mikor én életemben először láttam az első részt, egy büdös kis lyukban néztem meg, a mozivászon tele volt légypiszokkal, nem volt Dolby MegaGodSound TMX 5000-DDA XVZF-TeraÉlvezet Pro hangtechnika, mégis mikor kijöttem a moziból 15 percig az oxigénmolekulákat keresgéltem.
Amit én ebből láttam az bőven elég volt ahhoz, hogy eldöntsem, meg fogom nézni. Engem az nem érdekel, hogy esetleg nem fogom úgy hallani a dolgot, mintha az űrhajó átmenne a fejem közepén és nem fog érdekelni, hogy nem látom 20 méter szélesen, kristálytisztán a dolgot. Ha ez a film jó, amit még nem tudok megmondani, akkor az mpeg megnézése után is jó lesz. És akkor alig fogom várni, hogy a moziban milyen lesz és akkor addigra talán a részletekre is oda tudok figyelni, nem csak arra, hogy milyen tuti Dolby Surround.
thifi
UI: Egy kicsit hülyén fogalmaztam, de remélem a lényeg érthető...
kedves thegod
te egy buzi vagy..
hallottad már a Teller Edét hajtogatni, hogy ő mi mindent elért már?
esetleg Koko-t
esetleg azt a fiatal gyereket aki megnyerte a feltalálok olimpiáját a 3D scannerel?
Tudd meg az USA-ba eljutni nem olyan nagy dolog ( éltünk is ott már páran, tanultunk is)
MÉG SINCS AKKORA POFÁNK MINT NEKED
Szerintem a film egyazegyben Episode IV. En legalabbis egy csomo analogiat talaltam benne... Sot. Monden lenyeges elemre megtalalni. (Luke=Obi van Kenobi, Leila=Amidala, Darth Wader=Darth Vaul (Meg a neve is ugyanaz:), itt is be kell repulni, elpusztitani a "halalcsillagot", stb)
Ami pedig a varazsat illeti, szerintem nem igazan melto a tobbi reszhez. :(
Waltdiznit csinaltak belole, es ez nem valt eppen a javara.
Azert 2 nap alatt otodszor neztem meg ;)
:)
Hát ez jó duma...
Akkor nyithatnának egy börtönt csak az sw rajongoknak, ráadásúl minden nap duplájára kéne növelni a befogadóképességet+mindenkinek biztosítani kéne a netet, különben beleőrülne...
el tudjátok képzelni hogy néznénk ki?
TgvTrain
Neztem belole vagy 5 percet, haaaaaat, nem voltam tole nagyon meghatodva. Minosegileg pedig szerintem elvezhetetlen, inkabb varjatok ki a bemutatot, ha nem akartok nagyot csalodni.
Meg amugy is, allitolag a TV2-ben mondtak, hogy aki megnezi a crack verziot az akar szabadsagvesztesre is itelheto. :-)))))
Igy egyfelol konnyen beszelsz, masfelol nem etikus, harmadreszt van olyan ceg ahol a tuzfal helybol lerugja a mezei ftp-t es raadasul a felhasznalok altal generalt forgalmat monitorozzak is. Na marmost 1.3GB az meg a legvakabb rencergizdanak is szemet szur, ti ennyi adat megmozgatasa kb 160kHUF online. Persze ha te vagy az ugyvezeto igazgato akkor a helyzet mas...
T. topiclátogatók!
Kérem fejezzétek be a személyeskedést és ezzel a folyamatos offtopicolást. Azt hiszem magáról a filmről és a körülötte kialakult helyzetről is van mindenkinek mondanivalója, ezért kérem kanyarodjunk vissza az eredeti témához.
Nálam most 1.7kb/s - 2.2kb/s között jön.
Hátralévő idő 98 óra, nem semmi ugye.
De ha már elkezdtem....nem hagyom abba.
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy a cég kontójára megy, nem a sajátomra. he-he-he
Más nincs.
De
Keressel fordulok hozzatok, mar akik boldog tulajdonosaiva valtatok egy-egy kopianak.
Nagyon szeretnem latni, mindazonaltal erosen erezheto hogy az 1.3 GB-os dl-ek terdre kenyszeritik a csirkebelvekonysagu magyar gerincet (legalabbis felem). Masreszt kozos kepviselonk osszeharagudott megint a Satimexszel ugyhogy OHNE TVNET nalam. 56KBps-sel letolteni, meg ugy erzem a veszett fejsze nyele....
Volna barki oly jo hozzam, hogy kiirna nekem CD-re (alapanyagot igeny szerint kuldok) email cimnek job a jobbfelso sarokban levo [ide varnam a levelet, hogy hova kuldjem a CD-ket]
gyerekek ez a TheGod egy akkora ektelen kibaszottul kurvara (-mar bocsanat de nem tudom magam visszafogni-) nagy faszfej, amekkorat meg nem latott a vilag...
itt me'nincs /mode #torzsasztal TheGod!*TheGod*@*??
Egyatal hogy lehet ilyen nickel ide beengedni vkit?