Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Befejeztem a Veronica Mars-ot, most nézem a mozifilmet, egyelőre sír a lelkem...a lezáratlan sorozattal örökre a mult ködébe veszett a kis cserfes aranybogár :(
Pont annyira nonszensz a felnőtt VM, mint a gyerek Darth Vader.
Viszont már x-ik alkalommal olvasom, hogy a sorozatnak katasztrofális szinkronja volt.
Én köpdösök a magyar szinkronoktól mostanában, könyörgöm, én a Garas Dezsős Profin szocializálodtam, de speciel nekem VM szinkronja tetszett, még meg is néztem ki szinkronizálta, annyira bejött.
Abszolváltam az AHS-t is, bakker, így elbaszarintani egy szuperjól induló évadot... az utolsó rész még jobb volt, de az előtte lévő jópár nagyon gagyi lett. Kár érte, annyira zseniális témát találtak PEDIG.
Következő évad állítólag az ötvenes években fog játszódni és freak show lesz. Hátőőő... várjuk epedveL.
TWD 14-15 - na, ezek már jobban tetszettek, mint a többi rész, Carol erősen szopóágon gyerektémában... szerencsétlen. :-/ Lizzie-kiscsaj kattanása kegyetlen volt.
A Terminus meg túl szép, hogy igaz legyen-kategória.
Én is most fedeztem fel magamnak...asszem a Helix, Vikings 2. évad, Trónok harca 4. évad kombó után nyár elején ezt is megnézem...a The 100-al párhuzamosan:)
ne nyafogj! a börtönös részekben semmi nem volt. egy kínszenvedés volt az egész, semmit nem tett hozzá a történethez. viszont az évad második fele elhozta a 14. részt, amiben minden benne van, amiért ez az egész elindult. ha az a pár Daryl/Beht-es rész kellett hozzá, akkor azt gondolom bőven megérte az áldozatot. arról a részről egy szót sem írtál, pedig a 4 évad kínszenvedésit csak azért az egy részért érdemes volt átkínlódni.
De most komolyan... drága Bééétmen! :D amit leműveltek Beth-tel és Daryl-lel... az totál érdektelen volt és elpazaroltak rá két részt (ha nem többet) - az, hogy a karakterről megtudtuk, köcsög ha részeg... köszönjük, pont erre az infóra volt szükségünk :))
Igazából az jó, hogy mennek, mert én is jobban szeretem, ha mozgásban vannak., csak nagyon szét van szabdalva az egész. Ha 26 részes lenne egy évad, belefér-de így? Mintha nem tudnának mit kezdeni a sztorival és húznák az időt.