bocs, de megint topic off - ez az utolso szemelyeskedo hozzaszolasom
dobroghykem,
hat egen, en csak hat osztajba jartam oskolaba, a tantoneni, meg bacsi
azer szeretek am natyon engemet
es tudom hogy buta vatyok, mer csufoltak mindi az osztajtarsaim, de azer
neked eztet nem kene mer merges leszek es jol pofan vaglak am
es nem gyottem a hodrol, mer az nagyon meszi van, es mindig este
nezem, hogy mijen meszi van, de nem onnan gyottem, nemis tudom
mer gondoltad eztet, csak itten vagyok a 7 keruletben, itten lakom tudniillik.
szoval te vagy a buta mer ijeneket alitassz.
egyebkent,
azt hiszem pusztan az irigyseg beszel beloled, hogy te nem tudod megnezni, de ez a te bajod, te csak varj szeptemberig, vagy meg tovabb
topic on
barati udvozlettel,
Poohy
Hát persze, hogy nem vagyok rendőr. De ha ez csak most kezdett leesni, akkor te is amatőr vagy. Vagy legalábbis a Holdról jöttél, vagy mögüle. Kráter lehetsz, vagy sötétlyuk.
topic off
dobroghy, szerintem te nem vagy rendor, vagy ha megis, akkor
is amatorok vagytok ti, kukkotok sincs a szamgephez, az internethez meg
plane nem, nem tudtok ti ilyesmit lenyomozni
(megbizhato hirforrasbol tudom, hogy milyen benak vagytok)
topic on
nosss, most neztem meg.... ;-))
altalanossagban: jo volt, mindenkeppen meg kell nezni, bar szerintem is
hianyzik belole az elso (utolso) harom resz mesejenek szepsege, varazsa
(igaz hianyos angol tudasom miatt sok mindent nem ertettem, a felvetel sem
az a kimondott dolby stereo, es eles kepu, meg hat meg is oregedtem az
elso reszek ota - szoval lehet, hogy bennem van a hiba?)
A ket legjobb resz a sikloverseny, es a duel of fate.
A versenynel tapadtam a kepernyore! nagyon jo volt!!!
(tobbet nem irok rola, nehogy elrontsam azok oromet, akik ezekutan nezik)
Hat most csak ennyit,
az biztos, hogy meg megfogom nezni meg 3-4-szer, s majd a moziban
is, szeptemberben.
Ha valakinek van egy forgatokonyve, vagja mar hozzam pliiz!
udv,
Poohy
Örülök, hogy így szombat este sikerült az adrenalinszintedet néhány másodpercre megemelnem. Már ha érted mire gondolok.
Bár az általad írt kedves megszólításból nem úgy tűnik, hogy érted.
Mindenesetre ne csináltass IQ tesztet. Anyád is meglepődne azon, hogy Ludas Matyi libája okosabb nálad.
Nos én meg az egyik (nagy)városi rendőrkapitányság gazdaságvédelmi alosztályvezetője vagyok. Fogadjunk, hogy az általad elősegített letöltés után 24 órával már a lakásodon leszünk.
Nem csak az ugynevezett szoftverrendőrség nyomoz.
Ha valaki segít felrakni egy szerverre,
már meg van a helye, akkor cserébe megmondom honnan tudja gyorsan letölteni az egészet. /100kb-sec!!!/
Csak legyen online kapsolata és egy kis igeje.
Meg értsen a telnethez.
Ja írjon egy mailt.
En is aszittem, hogy nem fer ra egy CDre, de a Nero CDBurnerrel tul lehet hajtani a 74perces CD-t, akar 78 percig. Azzal felment a masodik resz is siman (Phillips CDre).
Valamelyik kulfoldi siteon láttam, hogy 80 perces CD-t kell hozzá szerezni. Ne kérdezd miről van szó. Lehet hogy láma vagyok de én még nem láttam 80 perces CD-t. Esetleg 75 perceset, de azt se túl sűrűn. Persze lehet, hogy valamelyik gyártó most kijött valami ilyesmivel.
Emberek! Ki tette ezt velünk? Valaki "okos" ember úgy vágta ketté a filmet, hogy a második rész nem fér rá egy sima 74p CD-re, pedig a kettő rész együtt rámenne két lemezre. Nemtom érthető vagyok-e, szóval az a lényeg, hogy a 74p az 654M a két rész pedig 613M ill 660M.
Valaki okos mondja már meg, hogy hogyan lehetne átszabni a fájlokat. Le kéne csípni a második rész elejét, és hozzácsapni az első végéhez. Segítség!
Nos én beszereztem az egyik verziót. Sajnos az európait, nem pedig ez Eviliso félét, amiről azt hallottam, hogy jobb a minősége.
Még nem néztem meg, csak egy pár részletbe kukkantottam bele. Annyit mindenesetre mondhatok, hogy a minősége tényleg nem túl jó. De ugye mihez képest. Igaz, hogy kamerával van felvéve, kicsit sötét a kép, valamint az első fél órában mikrofonhang van csak, de ha egy kicsit ráadod a brightnesst, meg egy kis saturationt nyomsz neki, videókazetta minőségű a dolog.
Viszont szerintem egy Star Wars film minőségét csak 1%-ban határozza az meg, hogy hol nézed meg. Én nem értem azt, aki azt mondja, hogy ahhoz, hogy élvezhető legyen a film, be kell ülni a Corvinba, popcorn, cola, pizza, fű stb. kell hozzá. Mikor én életemben először láttam az első részt, egy büdös kis lyukban néztem meg, a mozivászon tele volt légypiszokkal, nem volt Dolby MegaGodSound TMX 5000-DDA XVZF-TeraÉlvezet Pro hangtechnika, mégis mikor kijöttem a moziból 15 percig az oxigénmolekulákat keresgéltem.
Amit én ebből láttam az bőven elég volt ahhoz, hogy eldöntsem, meg fogom nézni. Engem az nem érdekel, hogy esetleg nem fogom úgy hallani a dolgot, mintha az űrhajó átmenne a fejem közepén és nem fog érdekelni, hogy nem látom 20 méter szélesen, kristálytisztán a dolgot. Ha ez a film jó, amit még nem tudok megmondani, akkor az mpeg megnézése után is jó lesz. És akkor alig fogom várni, hogy a moziban milyen lesz és akkor addigra talán a részletekre is oda tudok figyelni, nem csak arra, hogy milyen tuti Dolby Surround.
thifi
UI: Egy kicsit hülyén fogalmaztam, de remélem a lényeg érthető...
kedves thegod
te egy buzi vagy..
hallottad már a Teller Edét hajtogatni, hogy ő mi mindent elért már?
esetleg Koko-t
esetleg azt a fiatal gyereket aki megnyerte a feltalálok olimpiáját a 3D scannerel?
Tudd meg az USA-ba eljutni nem olyan nagy dolog ( éltünk is ott már páran, tanultunk is)
MÉG SINCS AKKORA POFÁNK MINT NEKED
Szerintem a film egyazegyben Episode IV. En legalabbis egy csomo analogiat talaltam benne... Sot. Monden lenyeges elemre megtalalni. (Luke=Obi van Kenobi, Leila=Amidala, Darth Wader=Darth Vaul (Meg a neve is ugyanaz:), itt is be kell repulni, elpusztitani a "halalcsillagot", stb)
Ami pedig a varazsat illeti, szerintem nem igazan melto a tobbi reszhez. :(
Waltdiznit csinaltak belole, es ez nem valt eppen a javara.
Azert 2 nap alatt otodszor neztem meg ;)
:)
Hát ez jó duma...
Akkor nyithatnának egy börtönt csak az sw rajongoknak, ráadásúl minden nap duplájára kéne növelni a befogadóképességet+mindenkinek biztosítani kéne a netet, különben beleőrülne...
el tudjátok képzelni hogy néznénk ki?
TgvTrain
Neztem belole vagy 5 percet, haaaaaat, nem voltam tole nagyon meghatodva. Minosegileg pedig szerintem elvezhetetlen, inkabb varjatok ki a bemutatot, ha nem akartok nagyot csalodni.
Meg amugy is, allitolag a TV2-ben mondtak, hogy aki megnezi a crack verziot az akar szabadsagvesztesre is itelheto. :-)))))
Igy egyfelol konnyen beszelsz, masfelol nem etikus, harmadreszt van olyan ceg ahol a tuzfal helybol lerugja a mezei ftp-t es raadasul a felhasznalok altal generalt forgalmat monitorozzak is. Na marmost 1.3GB az meg a legvakabb rencergizdanak is szemet szur, ti ennyi adat megmozgatasa kb 160kHUF online. Persze ha te vagy az ugyvezeto igazgato akkor a helyzet mas...