Na végre nekem is megvan a jegyem Grazba, a Prágát választóknak megköszönném, ha a koncert után írnának egy kis beszámolót, setlist-et, hogy mire lehet számítani.
Nyilván a sok járulékos költség etc., etc.Meg szegény terjesztőknek is élni kell valamiből, igy legalább megnyugodhatsz, nem halnak éhen.ÖÖÖÖ... amúgy nem ezt hijják lenyúlásnak?Nekem 30EUR-os árat irtak és annyit is fizetek+3EUR postakőccség.
Belestem már ide egy kicsit, hogy esetleg megtudjak vmi koncert infot és kicsit csodélkozom, hogy a Lengyelországi Mystic fesztivált senki sem emlegeti (Nigthwish, Kreator, Dragonforce meg még vagy 2 banda és persze az Istenek:)).Tudom, persze távolinak tűnik de amúgy csak cirka 500 km és ahogy a jegy árakat látom ott talán a legolcsóbb (100zl-tól 200-ig bár az már VIP, 1 zl-kb. 60 huf).Szóval nincs is sokkal messzebb mint Prága és Chorzow-tól 90 km Krakkó amit amúgy is látni kell (arról nem is beszélve, hogy lengyel testvéreinkel kissé jobb viszonyt ápolunk mint a csehekkel és a szlovákokkal:)).
Szal. én most próbálok jegyek után nyomozni, hogy lehetne beszerezni (mert se domború se homorú kártyám nincs) és lehet, hogy megyünk, aztán ott meg csak lesz valahogy...
ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor itt bővebb infót kaphat:
Mondjuk a Wind Of Change minek van fent kétszer is studió verzióban?Bár még mindig jobb mint az Eddie's Boxset a maga 8 tökugyanolyan Iron Maiden dalával:)
en a magam reszerol nem banom lecserelni a musoros meg masolt kazikat. meg annak idejen osszevadasztam a netrol mindenfele kiadatlan meg ritka cuccokat, de ha jol nezem, azokhoz kepest is vannak ujdonsagok
Végül is akkor lenne értelme ha valami szép papírtokban lennének, jó vastag kis füzetecskével meg ajándéksöralátéttel vagy csuklószorítóval vagy valami hasonló bizbasszal megspékelve.
Hát izé,ami egyedül izgat az a Scream For Me Brazil 3 cédés verziója...vagy tán a dupla Alive és a Scream For Me lesz begyömöszölve egy boxsetbe együtt?
Tattooed Millionaire (1990) will be a 2CD release, with the following content on the new CD: ‘Ballad Of Mutt’, ‘Winds Of Change’, ‘Darkness Be My Friend’, ‘Sin City’ (B-Side of ‘All The Young Dudes’), ‘Dive! Dive! Dive!’ (Live), ‘Riding With The Angels’ (Live), ‘Sin City’ (Live), ‘Black Night’ (Live), ‘Son Of A Gun’ (Live), ‘Tattooed Millionaire’ (Live).
Balls To Picasso' (1994) will have these songs on the second CD: ‘Firechild’, ‘Elvis Has Left The Building’, ‘The Breeding House’, ‘No Way Out... To Be Continued’, ‘Tears Of The Dragon’ (acoustic chill out), ‘Winds Of Change’, ‘Spirit Of Joy’, ‘Over And Out’, ‘Shoot All The Clowns’ (Extended Mix), ‘Laughing In The Hiding Bush’ (Live), ‘The Post-Alternative Seattle Fall Out’, ‘Shoot All The Clowns’ (Remix), ‘Tibet’, ‘Tears Of The Dragon (First bit, Long bit, Last bit)’, ‘Cadillac Gas Mask’, ‘No Way Out’... Continued’.
Alive In Studio A (1995) and Scream For Me Brazil (1999) will be merged as a 3CD box set.
Skunkworks (1996) will also feature a second CD with the following: ‘I’m In A Band With An Italian Drummer’, ‘Rescue Day’, ‘God’s Not Coming Back’, ‘Armchair Hero’, ‘R 101’, ‘Re-Entry’, ‘Americans Are Behind’. Skunkworks Japanese Live EP - ‘Inertia’ (Live), ‘Faith’ (Live), ‘Innerspace’ (Live), ‘The Prisoner’ (Live).
Accident of Birth' (1997) will have this on the additional CD: ‘The Ghost Of Cain’, ‘Accident Of Birth’ (Demo), ‘Starchildren’ (Demo), ‘Taking The Queen’ (Demo). Man Of Sorrows Japanese EP - ‘Man Of Sorrows’ (Radio Edit), ‘Man Of Sorrows’ (Orchestral Version), ‘Man Of Sorrows’ (Spanish Version), ‘Darkside Of Aquarius’ (Demo), ‘Arc Of Space’ (Demo),
A sokak által favorizált Chemical Wedding nem kap bonnusz CD-t, ehhez "csupán" két új dal lesz hozzátoldva.
Most h. meghallgattam 3-4x asszem egyet kell h. értsek, kezd nagyon bejönni az album! A kedvenceim peg a Navigate..., River of..., Soul Intruders, Abduction! Azt nem tom h. az év albuma lesz-e, nekem valszeg igen:)
kicsit szüneteltettem a lemezt, de most újra azt hallgatom - egyszerűen fantasztikus! még hammond orgona is van (river of no return). a soul intruders szólója zseniális, a navigate... váltott elektromos/akusztikus szólója szintén. csodálatos - ez lesz a z év lemeze vazze!!
Igazából nálam is a Maiden az igazi, de elmegy ez is... :-)) Elsőre az Abduction és a Power Of The Sun fogott meg, jó a refrénjük Többszöri hallgatás után biztos a többi is jobban megtetszijk majd.