Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 766
Igy van.
Khule a csaj nagyon. Nekem meg a legyes tetszett nagyon, az szinten kheraly figura, de pl. a BenHuros podracen nem fekudtem ki ugy. Csak azt nem ertem igy utolag, a kozonsegbol mindenkinek volt olyan teveje, vagy csak vartak maj milesz? Na meg a riporter :)))))))))) eszembe jutott a Galaxis Utikalauzbol Zaphod Beblerbox :)))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 765
DS9

Örülök, hogy tetszett neked, amellett, hogy korábban nagyon visszafogott volt a hozzáállásod. Vmi olyasmit mondtál, hogy nem vársz sokat, vagy ilyesmi. A lényeg, hogy kellemesen csalódni jó dolog lehetett, pláne a Phantom Menace esetében.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 764
Lehet, hogy azóta választ kaptál a kérdésedre, de most nem olvasom végig a topicot, mert az eredeti, infoknak szánt topic nagyon csúnyán elkanyarodott a letöltés irányába és nagyon unalmas: Szóval Luke Naboo királynőjének és Anakin Skywalkernek gyermeke, és a királynő a filmben nem 18 éves hanem mindössze 14. A színésznő aki játszotta asszem most kb 17.
Úgyhogy csak négy év a korkülömbség... szépen meg volt csinálva a filmben a rész, ahogy az egész filmen keresztül látod, hogy hogy kezd Anakin és a Királynő között vibrálni valami, bár a 10 éves Anakinnal elég nevetséges... :)

Yfel

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 763
Csaodaszarvas!
Aruld mar el nekem honnan sikerult letoltened.A http://w3.swi.hu/phantom nekem mindig vacakol.

Koszi

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 762
Agyisten Csodaszarvast! :)))

Nakeremszepen hat megneztem vala, es bovitettem ezzel a 'z' fanok taborat.
Eloszor is a videocdrol:
Aki megvarja a mozit, az az o dolga. En nem odafigyelessel sem tudtam elkerulni, hogy a lenyeges dolgokat ne tudjam meg, azon kivul eleg nagy fannak tartom magam, hogy szeptemberig - miutan itt a gepen 15colon vagy 20x megneztem - megmaradjon a lelkesedes bennem. Hja es nem kibbol Gyorgy fele hisz szurkolok neki, de akkor is bsza meg aki igy alakitotta a politikat, hiaba jopofizik itt ez a sok marha.
A sok hoos, aki kibirja szeptemberig meg igy meg ugy ... nemkeene. Viseld el, hogy vannak akiknekigy is tetszik, es szetszopjak magukat a monitor elott. Hidd el, ebbol meg legendak lesznek maj anno, hogy nekem mar akkor megvolt mikor te meg csak almodtal rola, es nekem az a versio is megvan ahol a buzi amcsik kurjongatnak az elejen ... es en ugy fogok beulni a moziba, hogy kozben rohogok a sok mamlasz elott, akik maj szettorik a karfat mellettem a feszultsegtol. (nanem mintha en nem ezt csinalom maj ... :))) Szoval lelkizok, csak pihi! En mar tom mit lattam, ti meg csak sejtitek
A filmrol:
Hat szerintem igen igen jo ez a resz 3 dolgot kiveve.
1 JarJar - en egyazegyben kivagtam volna, pedig nekem anno az ewokokkal semmi bajom sem volt. Persze par mosolyt belolem is kicsent.
2 Anakin - en spec nem erzem benne az erot, foleg nem strongly. Lehetett volna kisse idosebb a srac, akkor hihetobb lett volna.
3 Tortenet - asszem meguzenem Gyorgynek, a tortenetet kicsit puccosabbra mer nehol kicsit olyan kasas. Nemistom.
De az teny, a vege valami felelmetes, kurva jol nyomja a Darth Maul (kar hogy olyan keveset pofazik, hisz az egyik kedvencem a 'at last we revjularszelfsz to the Jedi ... ':) eskuszom feszengtem itt a fotelban A 15 COL ELOTT IGEN!!!, es a PALPATINE, hat igen nagy jatekos az biztos. :) tenyleg igy belegondolva, azert van nemi tortenet az biztos. :)

Szal nagyon ott van a szeren ez a film, nekem tiszta kultusz meg minden.
A cejderol meg fejezzuk be a vitat szerintem.
Hja meg valami: ircn ir a gyerek valahonnan mar nem emlekszem, epp befejeztem az mpegplayer letolteset. Mondom csa, mer megyek megnezni a starwarsot videocejden. Kisse befigyelt a srac ... ejh de jol ereztem magam. :)))

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 761
Sziasztok!
Én is megnéztem a filmet, jo volt szép volt és igen örültek az ismerősök a hivatalos vidéki premiernek :-)))) Bár a TV-re csak nem sikerült rákapcsolni azt a nyüves tnt kártyát. Na mind1. Szoval akinek kell a CD, postai utanvettel elküldhetem. Már várom a következő filmet, amit amerikában mutatnak be, biztos egy új sportág születésének lehettünk szemtanui: "vedd fel videokamerára és nyomd rá a hálóra" megjelent az mp3, félnek a kiadók. És rögtön követi a mozifilm kalózkodás. Mi jöhet még?
kapcsolat@usa.net
by
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 760
Na, +néztem én is, de nem azért mert annyira érdekelt, hanem csak hogy elmondhassam magamról, a mo-i bemutató előtt x hónappal, hogy :"... á, ugyanmár, én már láttam..."

Nem nagy durranás. Sokkkal érdekesebb maga a jelenség, hogy egy nagyon beharangozott film, az Internet jóvóltából bárki számára hozzáférhetővé válik az egész világon. (az oikumenében :) hihetetlenül rövid idő alatt.

ff.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 759
En tenyleg a Star Wars-on nottem fel,es most is kepes voltam felretenni a marhanagy-felnott komolysagomat,es ugyanugy orultem a filmnek,mint regebben barmelyik masik epizodnak..a napokban nagyon soxor neztem meg,a finalet legalabb 25x.Ez lehet,hogy nevetsegesnek tunik masoknak,de en a tobbi epizodot egyenkent neztem meg legalabb 300x:)Aki ennyire szereti,az orul,hogy uj tajakra viszi ez a film,a kedvenc univerzumanak ujabb reszleteit ismerheti meg..cd-mozi,,mindenhol nezni kell egy SW-maniakusnak.Akkora kepzeloereje meg szerintem sok embernek van,hogy a trailer utan eszrevegye a sotet Z betus verzio hianyossagait,es elkepzelje a nehol mar szinte lathatatlanul sotet jeleneteket.En meg csak jobban varom a mozi start-ot itthon,hogy lathassam az uj gepek reszletes szerkezetet,a sotet kopia miatt nem kiveheto vizalatti varost,es a vizalatti kalandot,stb.stb.
Amugy meg tudomasul kell venni,hogy ez az epizod egy a hetkoznapokat megzavaro kereskedelmi es politikai csetepate korul bonyolodik,aminek a kesobbi szereplok a reszesei.Nem olyan gigaszi a tet,mint a felkeles es a birodalom kesobbi csataiban(szerintem).Orulni kell egy rajongonak,hogy a saga torteneseibol ujabb darabot lathatott..en igy erzek..es orulok,ha Lucas ujabb milliokat kaszalt most,es szeretnem,ha meg ennel sokkal tobbet zsebelne be,mert akkor talan tobb toredekkel ajandekozza meg az ilyen ''gyerekes''fickokat,mint en.Sokakat zavar,hogy itt crom feluletu urhajok szaguldanak...hmmm..konyorgom,egy naboo-i kiralynonek hagy csillogjon mar a privat gepe..a masik jar-jar(remelem nem keverem ossze)az az idetlen teremtmeny..kimondottan ugy viselkedik,mint egy rajzfilmfigura.Amikor gyerekek voltunk,es neztuk az elozo epizodokat,akkor pl.jabba palotajaba az a kis teremtmeny ugyanolyan idetlen volt,es nem zavart.Most a kissracoknak tuti tetszik majd ez az uj lokott ficko is..na mind1,nem szamit..A film klassz,jo,csak nem kell baromibolcs iszonyuhozzaerto,superkifonomult latoszogbol nezni.Aki csak igy kepes,az ne SW filmbe keresse a hibakat,hiszen nem is ot celozza a film..
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 758
Őszintén elszomorított John Zero2 legutóbbi hozzászólása. Nemcsak mert az általa támadott ds9-nal szemben ő maga tett megalapozatlan kijelentéseket, hanem inkább azért, mert hozzászólásával azok kedvét veszi el, akik hajlottak volna arra, hogy összeszorított foggal és befogott fülekkel kihúzzák szeptemberig, ahelyett hogy megfosztva magukat az élménytől most bizonytalan forrásból származó csapnivaló minőségű video CDn lássák először a filmet.

> 1. szerinted aki csak ugy letolti a filmet, de nem is
> erdekli, az mennyire tol ki Lucassal?

Itt nem Lucas érzelmi világát féltjük. A probléma abban van, hogy van, aki csak azért tölti le és nézi meg ezt az anyagot, mert úgy gondolja, hogy ezzel annyira kitol Lucassal, hogy "ot percenkent elelvezek a nezese kozben". És még magát tartja "fasza gyerek"-nek.
Ez egy mentalitás. Sajnos egy nagyon jellemző magyar mentalitás. És ha az ember körülnéz és ilyeneket lát maga körül, akkor elszomorodik. De még szomorúbb az, hogy az itt dúló szócsata stílusa és hangneme nem ritkán olyan minősíthetetlen, hogy ezzel másokra tesz mély, negatív benyomást - ami a filmhez fog kapcsolódni!

Minőség:
> Amugy meg gondolom projectorrol meg nem hallottal ;-)
(05.28 14:43)
Pár gyors lapszéli számítás után arra jutottam, hogy egy nagy moziban a vászon legalább 60, előrébb ülve pedig akár 120 fokos szöget is betölthet a látóteredből. Ahhoz, hogy ugyanezt a hatást érd el, egy projektor majdnem 3 m-es átlójú vásznától (legyen mondjuk 2 m széles) fél-másfél méterre kellene lennie a szemednek. Ha pedig valakinek csak 15"-os monitor adatott meg, akkor ez 8 cm, illetve 22 cm. Kíváncsi lennék, te vajon ilyen körülmények között láttad-e a filmet?
Amúgy pedig a mozifilm képkockájának optikai felbontása legalább 5000 képpont széltében. Az mpeg-1 video CD-nek pedig 320 képpont. Ez a teljes információ - és így a látvány - 250-ed része. A videokamera mikrofonjával felvett hangot meg inkább ne is hasonlítsuk a THX 6+1 csatornás digitális hangrendszeréhez. De még a VHS kazettára rögzített sztereót se.

Tartalom és forma, avagy a 90-es évek mozija:

> 4. Majd mi is megnezzuk masodszorra (moziban) es akkor
> nekunk is nagyon tetszeni fog ;-)

A Star Wars filmek varázsában és sikerében nagyon nagy szerepe van a sodró lendületű, fordulatos történetnek. A kritikák alapján úgy tűnik, hogy ezzel az I. epizód mintha egy picit adós maradt volna. A szereplők és a világ egy kicsit részletesebb bemutatását tűzte ki célul. Ezért látunk lépten-nyomon különösebbnél különösebb lényeket, talán ezért nem többszálú a történet, stb...
Sajnos ez ugyanaz a tendencia, mint amit a számítógépes játékok terén is nagyon jól meg lehet figyelni. Egy régi, legfeljebb VGA-s játékot (persze nem a rosszabbak közül valót) összehasonlítva egy mai hiper-szuper 3Ds erőgépet igénylővel azt láthatjuk, hogy amennyivel több energiát fordítottak a külsőségekre, úgy satnyult el a tartalom. Valahogy a fantázia eltűnt a játékkészítők arzenáljából (persze tisztelet a kivételnek).
Ezért ha most megnézed silány minőségben, akkor a történet nem fog elragadni (tény, hogy ez nagy hibája a filmnek), míg viszont szeptemberben mire a moziban láthatod, addigra már annyira nem fog semmit sem jelenteni a cselekmény számodra (már meg is unod a filmet addigra), hogy önkéntelenül is a neked nem tetsző apró részleteken fogsz bosszankodni, ahelyett hogy elvarázsolna a film.

>5. Egyetertek, aki akarja, az varja meg...
> Es szivjon addigis ;-)
Ez a legcsúnyább kijelentés. Nem szép dolog alacsonyabbrendűnek tekinteni azokat, akik tisztelegnek George Lucas munkája előtt azzal, hogy megvárják a mozibemutatót.
Igenis aki tartja valamire George Lucast, az várja meg, mert nagy hibát követ el, ha nem úgy tesz. Majd utána eldönthetjük, hogy ki szívott tulajdonképpen. Ez körülbelül olyan, mint türelmetlenségből és dacból elolvasni egy regény rövid kivonatát a mű előtt. Butaság.

üdv,
-xan-

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 757
Halihó!

Megnéztem a filmet... Szeretném Veletek megosztani a véleményem...

Tehát: Szerintem, aki azt állítja, hogy "ne nézzétek meg a filmet, mert azt csak a moziban érdemes megnézni" az - már elnézést - de iszonyatosan nagy baromságokat hord össze!!!! Ugyanis:
Igaz, hogy csak az ún. "Z-s" verziót volt szerencsém megtekinteni, de egyenlőre, legalábbis 4 hónapig óriási nagy élményt jelent ez is...
Igaz, hogy kamerás, és kisebb problémák vannak brightness ügyileg, de KI NEM SZ@RJA LE???
Nekem, mint SW-fan-nak az is megfelelő lett volna, ha 1x2-es felbontásban fekete fehérben elmosódva nézhettem volna meg...
Annak pedig, aki azt állítja, hogy George Lucas elszámította magát az Eu-i bemutató időpontját illetően, teljesen igaza van...
Én ugyanis min. 5-6 szor megnéztem volna a moziban, azonban az elmúlt 2 nap alatt ,már háromszor megnéztem a Video CD-t... És még hányszor megnézem majd szeptemberig...
A fentiek miatt valószínűleg kettőnél többször már nem fogom megnézni a moziban, ezzel tehát G.L. elesik 3-4 db mozijegy árától részemről...
Ha most ezt átlagul véve beszorozzuk mondjuk az európai SW-tagok 30-40%-ával, szép kis summa jön össze...
Tehát a 2. résznél tessék előre gondolkodni Mr.L.

Bocsi, ha valakit untattam, de ez nagyon kikívánkozott belőlem...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 756
Ha valaki meg tudna adni nekem egy hasznalhato cimet,annak nagyon megkoszonnem.

GL

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 755
Hova lett a http://w3.swi.hu/phantom-ról? Egy részét már letöltöttem, de most nem találom a többit.
Nem lehetne egyben (is) felrakni? Elég macerás ezt a 150 filet egyesében beadni a GetRight-ba.

sti

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 754
Hello!
Nem is tudom ki merjem-e mondani:
Szoval tegnap d.u. ota 2x megnéztem a filmet es nekem nagyon tetszett!! Sőt! Ugyan nem sokat értettem a szövegből de mégis.
Az is biztos hogy moziba is meg fogom nézni legalább 2x!
Csatlakoznék ds9-hez miszerint igen is számít a Dolby Digital + a nagy vászon!
Amióta itthon sikerült egy Dolby surround-os rendszert összeraknom teljesen "más" élmény így megnézni kedvenc filmjeidet és ha megjelenik dvd-n az még közelebb visz ahoz amit a moziba kap(hat)sz!
Blackmore:
Áruld már el nekem ,hogy lehet lejátszani PSX-en video cd-t?
Nekem sehogyan sem sikerült! :-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 753
ds9:
Hat azert ennyi hulyeseget osszeirni nem lehetett semmi ;-)
1. szerinted aki csak ugy letolti a filmet, de nem is erdekli, az mennyire tol ki Lucassal?
Semennyire... Meg ha minden szamitogepes ember megnezne a vetitest, meg az se lenne tobb, mint a jovobeni (szeptemberi) nezok par %-a. Szoval jelentektelen a bevetel szempontjabol. (Na es persze ebbol a par %-bol szinte mindenki megnezi majd moziban is.)

2. Nem errol szol a film? Szolhat-e egy film csak arrol, hogy milyen jol hasznalja a hangokat es arrol, hogy mekkora egy mozivaszon? Szerintem nem. Ha igen, akkor az mar nem igazi film... Es nem is erdemes megnezni.

3. a techno zenenek nem az a lenyege, hogy mi van benne, hanem pont az, hogy a disco es a fenyek. Azaz inkabb ide illik a te leirasod, hasonlatosan a mozi&dolby-hoz.

4. Majd mi is megnezzuk masodszorra (moziban) es akkor nekunk is nagyon tetszeni fog ;-)

5. Egyetertek, aki akarja, az varja meg... Es szivjon addigis ;-)

Arrol nem is beszelve, hogy mi tortenik, ha a moziban csak szinkronizalva, magyarul lehet majd megnezni (allitolag szinkronizaltak/jak), ami viszont ront az elvezhetosegen.
Ez esetben mit mondasz? ;-)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 752
Csa !

Akinek a jobbik minosegu valtozat megvan, es fel tudna irni, pls. dobjon emilt ! ( anyagiakat is maganba )

OPi;

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 751
**Topic OFF**
Bocs kis tech support jon:

Tehat a neten talalhato 2db (610m, 660m) mpeg filet VideoCD formatumban kell kiirni. Igy nem kell se darabolni se semmit. Az Adaptec Easy CD Creator peldaul tud ilyent. Es igy megnezheted pl. a haverod PSX-en is, meg minden olyan eszkozon, ami le tud VideoCD-ket jatszani.

Udv,
bm

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 750
itt van darabokban a film.
winrar2.0-val lehet összerakni
http://w3.swi.hu/phantom
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 749
Mint ezen rovat elinditoja es honapokon at egyik eletbentartoja szeretnek egy-ket gondolatot hozzafuzni a dolgokhoz.

Az utobbi ket napban latvanyosan csak a film letoltesenek reszleteivel van tele az eredetileg az uj Star Wars filmnek szentelt topic, ehhez is lenne nehany eszrevetelem

1. NAGYON el voltam keseredve amikor azt olvastam, hogy valaki csak azert tolti le a filmet mert egyebkent nem erdekli, de igy legalabb kitolhat Lucas-sal( avval a milliomos tetuvel ).En azt hiszem ez azert rendesen minosit.En nagyon drukkolok Lucasnak, hogy ez a film jojjon be( mar bejott ) es csinaljon meg sok ilyet.

2. Igaz az, hogy en is lattam az eredeti filmet fekete feherben es monoban, de ez a film es a datum ( 1999 ) mar nem errol szol. Ez a film igenis mozirol szol es Dolby Digitalrol meg ilyenekrol. Meg DVd-n sem lesz ugyanaz az elmeny ( bar fugg a felszerelestol ).

3. Szerintem ezt a filmet megnezni szamitogep monitoron, az korulbelul olyan mint house/techno zenet hallgatni gramofonon.Mar az elozetesek is amelyeket hivatalosan le lehetett tolteni, is 25 Mb terjedelmuek voltak es igazan jol csak QuickTime4-el 400Mhz es 64 Mb felett voltak relative jok, de szerintem ott is csak a legnagyobb felbontasu es 44khz-es stereo darabok, de azert a filmet meg igy sem akartam volna vegignezni.
Es ugye az a minoseg amivel a filmet most le lehet tolteni meg sem kozeliti a QuickTime 4-et.Sot, inkabb a beka segge alatt van.

4.A filmrol egyebkent annyit, hogy ma megneztem masodszor is ( pedig nem vagyok egy elvakult SW rajongo ) es megint nagyon tetszett.
Azt nem kell elfelejteni, hogy ez egy mese es ugy is kell kezelni.
Igenis, hogy mozivasznon kell megnezni, digitalis hanggal etc, meg gyari videokazettan sem ugyanaz az elmeny, nemhogy Pc-n, satnya minosegben.

5. Sokan mondhatjak majd azt, hogy nekem most nagy a szam en most itt vagyok kint annyiszor nezem meg ahanyszor akarom meg nehany napig es reszben igazuk lesz, de csak reszben. Mert nem olyan nagy a szam es meg otthon mondtam, hogy en is annak orulnek ha a magyar bemutato egyidoben lenne az amerikaival es nem vagyok kibukva magamtol, hogy most nekem milyen jo, mert annak orulnek igazan, ha mindenkinek ilyen jo lenne, mert akkor most beszelgethetnenk arrol, hogy a filmben ez meg az miert van ugy, ahogy es nem kene visszafognom magamat, nehogy elrontsam masok szorakozasat.
De. mindenkinek azt tudom ajanlani, pontosan azert mert lattam a filmet, hogy ha tenyleg szerette a SW filmeket akkor varja meg ( tudom, hogy nehez ) amig otthon vagy elotte Ausztriaban vagy akarhol a kozelben moziban meg lehet nezni es addig ne tegye ezt mert egy nagy elmenytol fogja megfosztani magat, ha mar elotte megnezte letoltve es tudja, hogy mi mikor jon.
Szerintem nem eri meg.
Persze akit a SW csak ugy mellekesen erdekel az nezze meg nyugodtan, mert annak ugyis mindegy.

A filmrol mar irtam ugyan nehany szot, ugy az 500-ik hozzaszolas korul, meg aznap amikor lattam es csak meg tudom ismetelni magamat.
A film egy szeduletesen jo mese, iszonytatoan profi technikaval felturbozva ( nagyon feltem, hogy peldaul a robotok szarok lesznek, de nem es angolul a " Roger, roger " dumajuk egyszeruen beszaras ) nem lehet es nem erdemes osszehasonlitani az elozo reszekkel, mert a szereplok teljesen masok.
Akik szerettek a SW-t eddig is ( tenyleg szerettek ) azoknak tetszeni fog, hiszen elmult eveimet en sem avval toltottem, hogy a Sw-al foglalkoztam es nem is avval fogom, de engem nagyon megragadott ez a film.
Mondom, moziban mas.
Nagyon jol van megcsinalva es szerintem a film pontosan megfelel annak aminek szantak, a sorozat indito darabja, megismerjuk a szereploket van egy kis kavar es elindul a tortenet amiben kesobb majd lesz Csaszarsag meg Darth Vader esatobbi.
Szerintem a tortenet is jol van megirva ehhez kapcsolodoan, Palpatine szerepe is 100%-osan tiszta lesz a film vegere ( a pali isteni egyebkent )Qui -gon Jinn ( kiejtve: kvai-gon-dzsinn ) is nagyon jol beleillik a sztoriba, a kiralyno nagyon jo ( Natalie Portman egyebkent beszaras, nagyon helyes kiscsaj, nagyon megnott a " Leon a profi " ota ). Obi-wan sem rossz, a kis sracnak ( Anakin ) sincs sok baja olyan es ugy jatszik mint egy 8-9 eves, nem is ertem, hogy mi a problemajuk vele tobbeknek, szerintem semmi baja.

Szerintem itt tenyleg arrol van szo amirol itt volt mar szo 1-2 hete, ez a film gyerekeknek es nagy gyerekeknek szol.
Aki mar nem erzi magat gyereknek ott legbelul az ezt a filmet meg se nezze mert nagyon bosszus lesz, az utalni fogja Jar Jar Binks-et ( aki egy igazi esetlen barom, de annyira nem idegesito mint mondtak pl. ) es az egeszrol azt fogja mondani, hogy az eredeti jobb volt.
Nem.
Az eredeti mas volt, masok voltak a szereplok ( es ugyanazok mind a harom reszben ).

Egy dolog tortent csak.
Meg tetszettek oregedni.

Ha nem, akkor el meg a remeny, hogy ez a film be fog jonni nektek.

Meg valami.
Amikor meg eloszor lattam a filmet Csutortokon, miutan vege volt meglatogattam a mellekhelyseget ( ferfi Wc ) es ott a melettem allo ket 40-50-es amerikai jopofak beszelgeteset halgattam.
Az egyik kerdezte a masikat, na szerinted milyen volt ?
A masik valasza: " It was allright !"

Hat ez a lenyeg.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 748
Vegre a Szerv egy igazi kepviseloje!
A film szerintem gyenge, foleg a nagy felhajtasnak koszonheto varakozasok alulmulasa miatt. SzVSz nem erne meg 2 nyers CD-t.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 747
Kb éjféltől tudok majd egy kábeles pécsi ftp-t a filmhez, emilt kérek, hogy kinek kell a cím! (bal sarokban Z betűs verzió).
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 746
Elnézést a késésért.

Thifi mehet a cím neked?
Néhány óra múlva tudok adni a mi ftp-nk címét is.
Holnapra fennt lesz mrNarancséknál is

masvalaki

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 745
Aki a trailereken él még mindig, az ha teheti, töltse le a QuickTime 4 frissítését, mert nagyon megéri. Különösen ha lassabb a gépe és nem bírja folyamatosan vagy ha akadozott a teljes képernyősre nagyított lejátszás. Most valahogy máshogy oldja meg a program, de folyamatosan megy a kép (ettől időnként ugyan elmászik a hangtól, de azt egyetlen ugrással pótolja be, nem pedig folyamatos akadozással). Nekem úgy tűnik, hogy a DirectX-el is jobban ki van békülve, mert nekem eddig fagyott, most meg megy szépen (sőt, szebben).

A frissítés különös ismertetőjegye, hogy a movie ablaknak lett egy címsora, amelyben kiírja a .mov címét.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 744
Miért nem fér rá?!!
Nekem megvan és gyönyörűen rajta van a film, igaz, hogy a végéről lemaradt a stáblista, de ez kit érdekel?

A filmen pedig csalódtam...van egy-két jó jelenet benne, de nem az igazi...
Ez az Indy Car-os sikló-verseny miért került bele? Igaz, így legalább néhány percig lehet röhögni...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 743
bocs, de megint topic off - ez az utolso szemelyeskedo hozzaszolasom
dobroghykem,
hat egen, en csak hat osztajba jartam oskolaba, a tantoneni, meg bacsi
azer szeretek am natyon engemet
es tudom hogy buta vatyok, mer csufoltak mindi az osztajtarsaim, de azer
neked eztet nem kene mer merges leszek es jol pofan vaglak am
es nem gyottem a hodrol, mer az nagyon meszi van, es mindig este
nezem, hogy mijen meszi van, de nem onnan gyottem, nemis tudom
mer gondoltad eztet, csak itten vagyok a 7 keruletben, itten lakom tudniillik.
szoval te vagy a buta mer ijeneket alitassz.

egyebkent,
azt hiszem pusztan az irigyseg beszel beloled, hogy te nem tudod megnezni, de ez a te bajod, te csak varj szeptemberig, vagy meg tovabb
topic on
barati udvozlettel,
Poohy

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 742
Hát persze, hogy nem vagyok rendőr. De ha ez csak most kezdett leesni, akkor te is amatőr vagy. Vagy legalábbis a Holdról jöttél, vagy mögüle. Kráter lehetsz, vagy sötétlyuk.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 741
topic off
dobroghy, szerintem te nem vagy rendor, vagy ha megis, akkor
is amatorok vagytok ti, kukkotok sincs a szamgephez, az internethez meg
plane nem, nem tudtok ti ilyesmit lenyomozni
(megbizhato hirforrasbol tudom, hogy milyen benak vagytok)
topic on

nosss, most neztem meg.... ;-))
altalanossagban: jo volt, mindenkeppen meg kell nezni, bar szerintem is
hianyzik belole az elso (utolso) harom resz mesejenek szepsege, varazsa
(igaz hianyos angol tudasom miatt sok mindent nem ertettem, a felvetel sem
az a kimondott dolby stereo, es eles kepu, meg hat meg is oregedtem az
elso reszek ota - szoval lehet, hogy bennem van a hiba?)

A ket legjobb resz a sikloverseny, es a duel of fate.
A versenynel tapadtam a kepernyore! nagyon jo volt!!!
(tobbet nem irok rola, nehogy elrontsam azok oromet, akik ezekutan nezik)

Hat most csak ennyit,
az biztos, hogy meg megfogom nezni meg 3-4-szer, s majd a moziban
is, szeptemberben.

Ha valakinek van egy forgatokonyve, vagja mar hozzam pliiz!
udv,
Poohy

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 740
Negatív mi? Az IQ teszt? Azt látom.
Honnan jöttél te? A Holdról? Kráter vagy, vagy egy sötétlyuk?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 739
Herr general Dobrogi Gruppenfuhrer!

Jelentem, IQ teszt megvolt. Szerencsere negativ.

Ez az uccso offtopic. Bocs :)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 738
Örülök, hogy így szombat este sikerült az adrenalinszintedet néhány másodpercre megemelnem. Már ha érted mire gondolok.
Bár az általad írt kedves megszólításból nem úgy tűnik, hogy érted.
Mindenesetre ne csináltass IQ tesztet. Anyád is meglepődne azon, hogy Ludas Matyi libája okosabb nálad.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 737
S a fogadas tetje ket Star Wars CD. :-)))

Planney

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!