Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Hülye vagyok, azt hittem, hogy a Banshee-re írtad :)
Nos, én megértem a sok kritikát, meg azt is, hogy sokan nagyon gyengének tartják az első 2 évadhoz képest. Nekem bejött, és sokkal letisztultabb volt, mint az első 2, az meg nálam pluszpont.
Ja ez a sok kamatyolás nem illik sehova kilóg.....azért nem mindenki olyan nagy harcos. Mondta is az öreg rendőr, hogy a seriff nem jó bunyós, hanem ketrecharcos.
A 6.ik nagyon erősen indul...nincs Ashooka, de őt szépen kiirták, majd meglátod.
Ugyan sokan utálták, de szerintem a CW legerősebb karaktere lett.
A 66. os parancsot járják körbe, aztán a Bankár klánnal kavar Palpatine, aki minden idők legnagyobb konspirátora a háttéranyagokban meg az EU ban. A filmben sajnos ez nem jön ki..." Te sith vagy...a vok...Megöllek....Inkább ájjá átal..Jó. "
Azt hiszem a 8-9 ben van Jar jar meg Mace Windu, őket már kvra unom, én még röhögtem pár poénon az 1 filmen, Jar jaron, mert a szinkron jó volt, meg nem tudtam mi a lófsz ez...mondjuk a vége már akkor is ordináré volt. De azóta én is tagja vagyok az Akasszuk fel Lucast Jar jar miatt klubnak.
Nah, egy évad oda. HBO Go, voucher kártya, tablet.
Elkezdem szépen nézni, hát mondom ez jó zavaros......nos kiderült hogy van egy rejtett fül az oldalon, és simán megnéztem a 2. évad 1 részét. Mivel összefüggő a sztori így egy évad hess.
Aztán még az első évadból az 1-2 részt. Jól van nem rossz. A sheriff elég macsós, de sajnos midnen sztereotípia jelen van és ez ront az értéken (minden csaj bomlik utána, de ő csak egyet szeret....persze csupa jó nő....egy kisvárosban...aha....sanszos stb, tisztára mint valami régi noir krimi). Nem tudom ...de még sokallom az öncélú sexet, mintha kötelező lenne, ha kell ha nem.
Ezt az évadot kb. 2 éve halogatom, de a napokban ledaráltam (a korábbi évadokkal nem vártam ennyit).
Az utolsó kb 8 rész nagyon tetszett, micsoda DARK hangulat :)
Holnap kezdem is az 5. évadot!
Illetve ismét el lehet mondani, amit eddig is minden korábbi évadról:
Ez az évad JOBB, mint a korábbi! Évadról-évadra nagy utat jár be a sori a brutálisan gyenge mozis pilot és az első évad ÓTA. A grafika is sokkal jobb már és ezek a részek már NAGYON NEM gyerekmese kategória!
végülis én is ezekért szerettem, amiket írsz, csak már kiábrándultam belőle egy ideje és nem nézem, de akkor ezt most pótlom, aztán meglátom, h mi lesz :)
valójában az évad második fele teljesen más hangvételű. a szétszakadt társaság egyes csoportjait követi 1-1 rész. tökéletes felvezető részek ehhez az utóbbihoz. kulminálódik benne minden, ami abban a rohadt világban kikészíti az embert. a biztonság totális hiánya, a minden pillanatnyi változáshoz szükséges totális alkalmazkodás kihívása, a folyamatos egymásra utaltság nyűge és mindennek a pszihés terhe. az e14-ben felvetődik egy teljesen új probléma, ami már az új generációra, a gyerekekre vonatkozik és korábban ezt csak nagyon érintőlegesen hozták fel Carol önvédelmi oktatása kapcsán, amit még a börtönben folytatott. itt, ebben a részben ez előtérbe kerül, elég húsbavágóan. ez a sorozat nálam még nem tudott sokkolni, de ez a részt megtette. az epizód rendezője Michael E. Satrazemis-nek ez volt az első munkája. azt hiszem nagy jövő vár rá.
TWD s04e14 - atyaég! ez a rész többet ért, mint az egész eddigi sorozat. vagyis, ettől a sorozattól ezt vártuk mindig is. mély dráma, a zombie apokalipszis utáni földi élet minden kínja és utóhatása az emberi pszihére benne van ebben a részben. azt hiszem itt kellene abba hagynom a sorit, mert ennél már nem lesz jobb.
Nekem a sok név és egy-két szál is követhetelen volt a True detective-ben, mondjuk én amúgy is rossz vagyok a nevek megjegyzésében, a lényeget fogtam, de már cikk is született az elvarratlan szálakról, ahogy látom. De ettől még 10/10-es sorozat volt.