cseréljünk te teszel fel rajzokat a pincéből, én teszek fel pálcika embereket az iskolából vagy csinálok neked másik hóembert ( hóemberben jó vagyok, emlékszel)
Krakkó, az egykori lengyel királyváros közel 6000 történelmi mûemlékével és persze a Wawel várral évente mintegy négy és fél millió turistát vonz. A lányok szolárium és smink nélkül is helyesek, a templomokban hétköznap is egymásnak adják a kilincset a hívők. A villamos ugyan kék és eurót váltani a bankokban nem lehet (!), azért mi mégis nagyon jól éreztük magunkat.
Az Európa Televízió Karakkóról készült kisfilmje a http://www.europatv.hu oldalon tekinthető meg.
Én tegnap a szokásos szerdai borszakkörben voltam.
A szekszárdi (szexárdi) Szent Gaál Kastály borait fogyasztottuk többnyire (volt egy csöpp villányi is) A menü sült csirkemáj piritóssal, lila hagymával.
Elvégre az iszákosság az ő esetében munkaártalom: minden valamire való iró részeges volt, és ha éppen nem irt , ivott, mint a gödény, csak kapásból s az önigazolás végett felemlitve néhány nevet:: Vörösmarty, Ady,krudy, Csáth , Cholnoky, aztán Edgar Allan Poe, E.T.A. Hoffmann, Ambrose Bierce,Malcoolm,Faulkner, O Neill, Jack London, Ken Keseyés a vak bagoly perzsa irója SZadek Hedaját
a fenti majdnem pontos idézet a halák kilovagolt..-ból