Épp azért írtam dimenzió utazást mert az idő utazás az már elvileg nem probléma. Gyakorlatilag meg igaza van Bűvössárkány G.-nek, hogy a gyereknapot tehették volna jobb időbe is. Mondjuk pl. egy héttel előbbre, amikor még jó volt az idő.
Énszerintem a kuturális hátteret úgy odavetítik a dizdzsoké mögé, mint egy mozifilmet. És azt lehet nézni tánc közben is, ha a partner példának okárt nem tetszik meg ilyenek, és közben tanulás is.
Épp ma hallottam a g-mtől, hogy roppant eccerű az időutazás, Albrecht Einstein is megmondta objektíven, hogy ukcve gyorsabban kell c haladni a fénynél. Vagy a dimenzió és az időutazás más tészta? Én mindenesetre csak az időben tudok objektív elgondolást tanácsolni.
Kicsit szkeptikus vagyok az ügyben, hogy Frici vajon mennyire gondolta komolyan ezt a lemezdiszkós dolgot. Nekem meg régi álmom, hogy dimenzió utazó legyek szabadidős tevékenységképpen. Ez főleg akkor szokott eszembe jutni amikor egy kicsit be vagyok fricizve. Nem tudom ehhez tudja e valaki objektíven tanácsolni az elgondolását.
hoppá a Mester személyessen itt a klubban! Gartulálok szintúgy a kerekszámhoz, ami jubulliumi beirás! 50ezerkor is teesék jönni, ami mingyár itt van rögvest.
Jajj, de jó, hogy Béla kikecmergett az átgémberedés állapotából! Remélhetőleg a portárssal együtt. Frici bizonytalansági utvesztben kering. Objektívan tanácsolnék neki egy motring fonált.
Tegnap este kilátogattunk a Kossuth Lajos térre ahol ünnepi kavalkád volt, mert bajnokcsapat lett a Dvsc Foci Sc és személyesen kaptak nyakbaakasztható aranyérmet. Edre, Frici Esztike és a férje Jolán az összes főnök, Helgácska férjestől, Jutka a picigyerekkel. Öten a postázóból, de még a portárst is láttam. Szinte leirhatatlan mennyi ismers, illetve egy csomó idegen személy. Sajnos hideg volt és a tűzijáték után én hazamentem. Kicsit át is fagytam. Frici amúgy elmesélte nekem, hogy Lemezdiszkós szeretne lenni, amit szabadidős tevékenység gyanánt végezne. Régi álma ez és mg alig mesélte el valakinek. Meg is lepdtem, hogy nekem igy elmondta. Frici úgy logikázta ki, hogy a kicsit idősebb korosztájnak csinálna hangulatos zeneszolgáltatást, kulturális háttérrel. Ami gondolom elegáns és kulturális. Majd kedden még elmondja, hogy én miben adjak neki tanácsot, mert bizonytalansági utvesztben kering. Frici maga sem tudja, hogy érdemes-e belevágni ebbe. Mindenesetre én igyekszem objektivan tanácsolni neki az elgondolásomat.
Jónapot kivánok. Az ivivi.hu-n irták, hogy irjak ide mert kerek számos üzenet időszak. Naplót i s irok a mai napon, de tegnap este ugy átgémberedtem, hogy nagyon. Szép volt a tüzijáték is. És végül de nem utoljára a sorban, köszöntök mindenkit itt a indeks.hu interneten.