Keresés

Részletes keresés

Goldman Emma Creative Commons License 2002.09.05 0 0 327
Az Akácfa utcában?! Én egyet ismerek, a "belső" oldalon, kb. középen. Gyakorlatilag imbecillis a parkolóőr.
Előzmény: terasz (324)
terasz Creative Commons License 2002.09.05 0 0 326
nem, az halálos lenne.
Előzmény: szimferopol (325)
szimferopol Creative Commons License 2002.09.05 0 0 325
Csak kérdezem: az offolás lenne, ha a hetedik kerületi telefonkönyvet bekopiznám? :-)))
Előzmény: karaktervetőgép (309)
terasz Creative Commons License 2002.09.05 0 0 324
Nem sokkal olcsóbbak a parkolóudvarok sem (a Dob/Király között van egy).

Megzabállak drága!
A Dob és a Király utca között -fejből- 6 darab parkolóudvart mondok Neked!

:)))))))))

terasz

Előzmény: Goldman Emma (321)
szimferopol Creative Commons License 2002.09.05 0 0 323
Most, hogy doktor wang már nem ír a topikba, szeretnék érdeklődni, mikor lesz a csoporttali?
bluebadboy Creative Commons License 2002.09.05 0 0 322
es ha en alberlek, akkor mire van eselyem? ha bejelentkezem ideiglenesre, akkor en is parkolhatok ott? a kocsi a sajat nevemen. a kertesz utcai nem dragabb? nekem egy ismerosom parkol ott, de tobbet mondott.
Előzmény: Goldman Emma (321)
Goldman Emma Creative Commons License 2002.09.05 0 0 321
No, az egyik megoldás, ugye, amit robin ajánl. A másikhoz, léci, adjál paramétereket, mik a kívánságaid! Én pl. az utcán állok, évi 1000 a matrica. Ha a kocsi cégnéven van, de a cég beltagja ugyanazon a címen, a kerületben lakik, kiadják az engedélyt. Az Akácfa környékén a legközelebbi talán a Kertész utcai parkolóház (ex-Cyklop-garázs), fedett, őrzött. Nem sokkal olcsóbbak a parkolóudvarok sem (a Dob/Király között van egy). Amikor legutóbb kérdeztem, 13 ezer körül volt egy hónap.
Előzmény: bluebadboy (319)
robin stein Creative Commons License 2002.09.05 0 0 320
Olcsó parkoló a Rottenbiller utcában

Előzmény: bluebadboy (319)
bluebadboy Creative Commons License 2002.09.05 0 0 319
szasztok, akkor en most nem offolok.
konkret problema, hol lehet a keruletben jo helyen parkolni es elegge olcson?
Goldman Emma Creative Commons License 2002.09.05 0 0 318
A csoptalálkozó már csak azért is érdekes lenne, mert kiderülne, hányan vagyunk valójában. :) (A jelek szerint wanggal együtt robin és co. is megsértődött, így megy ez.)
Írok mingyá egy emilt, de ne keltsd rossz híremet! Igaz, hogy itt ülök egész nap, de közben vadul dógozok is.
Előzmény: terasz (317)
terasz Creative Commons License 2002.09.05 0 0 317
Szia "M A"

(ez lyó, ez tetszik)

Mint említettem: a filmet megbeszélhetjük. odaadom, amikor mondod. te érsz rá, ugyebár annyira, hogy állandóan itt lógsz. :))

na szóval (kicsit bezavart a munka): ne számíts nagy dologra, de örülök, ha megnézed. mikor és hol? (ajánlatokat e-mailemre, ha nem akarsz csoporttalálkozót)

:))

terasz

u.i.: ma kegyetlen hülyén fogalmazok, de bocs. csüt az csüt.

Előzmény: Goldman Emma (314)
Goldman Emma Creative Commons License 2002.09.05 0 0 316
Osvát. H nélkül.
Lehet, hogy nem vagyok képben: az irodaház kerületi beruházás? Furcsa megoldás lenne, ilyesmit a magántőke szokott emelni, saját rizikójára.
Előzmény: julianusapostata (315)
julianusapostata Creative Commons License 2002.09.05 0 0 315
Látom néhányan offolni akarták a topicot néhány beírásom után..
Nem lehet megosztani néhány hírt a hetedik kerületről, hetedik kerületieknek?

Faragó János (90-94 közötti polgármester) elhunyt, isten nyugosztalja..
Szabó mint sokan már írták is -nem indul, helyettese Hunvald Gy. indul , de detto.

A szövetség utcai üvegház nem üzletközpont, hanem irodaház és egy gramm bérlő nem jelentkezett azért áll üresen..
(Árakat nem csökkentenek inkább álljon üresen.. Érdekes eset..)

Osváth utcai parkoló, mely mostanára a kerületnek 2! azaz több mint két milliárdba került, hol müködik, hol nem..
Az eredetileg tervezett 380 férőhelyből 110 működik olykor, de ma (szept. 4.) délután kézzel csörlőzgették az autókat. A 100 férőhelyből kb. 30 bérletes van a többi barátoknak ingyé...
Évi 80 millbe kerül egyébként ez a remek vállalkozás az önkormányzatnak és 75 millió veszteséget okoz egy évben!
Utána lehet nézni, az adatok nyilvánosak..

No mára ennyi :)

Goldman Emma Creative Commons License 2002.09.04 0 0 314
terasz,
milyen csönd van itt, amióta rendet csináltam. (Ceterum censeo: mi van a filmmel?!)
Előzmény: terasz (297)
Goldman Emma Creative Commons License 2002.09.04 0 0 313
Ebből a földalatti homokozó tetszik a legjobban. Elképzelem a gyerkőcöket, amint letotyognak egy bunkerbe a kis homokozóvödreikkel, és pislákoló légófénynél építik a várakat, a mamák meg lekiabálnak, hogy gyere ki, Pistike, indul a zuhany a kilátóban. Ha rossz kedvem van, és is szoktam kitalálni ilyeneket. :)
Az Almássy-t gyakrabban írják 2 s-sel, mint eggyel, de szerintem szabadon választott. Én nagyon megszívtam az ottani kultúrral, mert amikor elkészült, a Madách vezetői úgy érezték, ott kell tartani a szalagavatót. Na, ezért a mi bálunk volt az egyetlen, ahol sem a szülők, sem az együttérző iskolatársak nem látták a vígan palotásozókat.
Előzmény: karaktervetőgép (312)
karaktervetőgép Creative Commons License 2002.09.04 0 0 312
Köszi, az Almásy térről azért nem mertem írni (pedig ott nőtem fel), mert nem tudtam hány ess. Jól megcsinálták, mi? De ezt most komolyan mondom. Hát még milyen lesz a Klauzál téri! Ott vízmosásos gyerekkilátó torony is van már, a földalatti homokozó ősszel készül el, a kutyafuttató- és kakálda a tér körül egy csatornarendszerben fog körkörösen futni, az télen lesz kész, és tavaszra, legkésőbb az átadásra elkészülnek a FŰRE LÉPNI TILOS! táblák is. Állítólag ez lesz az első magyarországi eu-szabványos játszótér, wc is lesz.

Előzmény: Goldman Emma (311)
Goldman Emma Creative Commons License 2002.09.04 0 0 311
Szabó nem indul. 500 alatt szerintem sehol, jó esetben a kínainál. (Dob u./körút saroknál, Wess/körút saroknál vannak jó büfék) A macskád bizonyára megkönnyebbült. A parkoló működik az Osvát (h nélkül) utcában. Üzletközpont-ügyekben nem vagyok otthon: Ati talán megmondja, ő arrafelé lakik. Amúgy meg az egész világ egy nagy OFF.
karaktervetőgép Creative Commons License 2002.09.04 0 0 310
:)))
Előzmény: robin stein (293)
karaktervetőgép Creative Commons License 2002.09.04 0 0 309
tetszik tudni kedves emma, itt arról lehet szó, hogy a VII. kerület nagyon szürke, zárt, unalmas, és zsúfolt, ennél fogva sok netező menekül a vaskalaposság elől, mint én is. pl. az erzsébetvárosi televízióban szombatonként már képtelen voltam megnézni az önkormányzati ülésekről a műsort, azt a sok korrupt, hazudós politikust, akik sose arról beszélnek ami van. különben most ebédeltem a bronzkutyázval szemben lévő kifőzdében sertésszeletet Budapest módra, és mint mindig, nagyon finom volt. a dob utcában jártam iskolába, meg nagyon szemetesek az utcák, és amikor épült a kultúrház, pontosan 1981-ben, akkor sok macska volt ott, és kidobtam oda a macskánkat, mert nem kellett, és e miatt lelkiismeretfurdallásom van, és igazán nem akarom szétoffolni a topikot, de nagyon érdekelne, hogy vajon a szabót újra megválasztják-e polgármesternek, de csak teoretikusan, mert szarok rá, hogy a diletáns bakonyi karola vezeti-e a kerületet, vagy a tisztességes faragó (akit persze, mint tetszik emlékezni rá ki is fúrtak, mert tisztességes volt), de igazán nem értem, hogy ki offol itt, és miért számít offolásnak, ha viccel egy VII. kerületi, és ebbe a bűztengerbe, trágyadombba belehumorizál egy eiffel tornyot, meg ilyesmit?

különben tetszik tudni mesélni valami friss VII. kerületi hírt, érdekességet? mert mint kerületi lakos, én megtettem mindent, elmondtam, hogy jó volt a sertésszelet budapest módra, és hétfőn van új étlap, szerdán és csütörtökön, ez is fontos lehet. ja, és a szövetség utcába a degeszbe ne tessék menni, nagyon lepusztult, keveset adnak újabban és drága. a bronzkutyával szembeni kifőzde viszont csak 3-ig van nyitva, szóval akkor marad a degesz, vagy tetszik tudni valami jobb megoldást, hogy 500 forint alatt hol lehet faszán megebédelni errefelé? tényleg, és nem tetszik tudni, hogy most mi van az otthon áruház melletti üzletközponttal, miért nem nyitották meg már több mint egy éve? ja, és a parkoló üzemel már az osváth utcában?

különben ez az egész VII. kerület egy nagy off.

Előzmény: Goldman Emma (303)
Goldman Emma Creative Commons License 2002.09.04 0 0 308
Nyugtázva.
Előzmény: doktor wang (307)
doktor wang Creative Commons License 2002.09.04 0 0 307
Egyet értek. Ez - a mostani - volt az utolsó hozzászólásom ebben a topikban.
Előzmény: Goldman Emma (306)
Goldman Emma Creative Commons License 2002.09.04 0 0 306
Fúúj. Ezt vondd vissza. MODERÁTOR!
Előzmény: doktor wang (305)
doktor wang Creative Commons License 2002.09.04 0 0 305
És ha lehetne még a szerző kinyomott pattanásaiból valamilyen extraktumot kapni...
doktor wang Creative Commons License 2002.09.04 0 0 304
Ha lehetne, az Összegyűjtött hírhasábjaim című kiadványt kérném, lila bőrkötésben, a szerző dedikálásával, továbbá egy éves előfizetést a Popcornra...
Goldman Emma Creative Commons License 2002.09.04 0 0 303
Megnéztem. Milyen váltságdíj fejében tesztek le arról, hogy teljesen szétoffoljátok a topikot? Sör? Süti? Hámori Lacnyóka VII, kerületi tárgyú munkái bőrbe kötve?
Előzmény: doktor wang (302)
doktor wang Creative Commons License 2002.09.04 0 0 302
De előtte nézd már meg, hogy mi lett belőlük a lángszórózás után...
Előzmény: Goldman Emma (301)
Goldman Emma Creative Commons License 2002.09.04 0 0 301
Csatlakozom. Átmegyünk egy másik topikra? :-))
Előzmény: terasz (297)
terasz Creative Commons License 2002.09.04 0 0 300
300
doktor wang Creative Commons License 2002.09.04 0 0 299
http://kep.tar.hu/doktorwang/index.phtml?aid=27532351&pid=1254553

na mindegy itt meg lehet nézni, mi lett belőlük lángszórózás után (a terasz meg most nem érdekel)

Előzmény: doktor wang (298)
doktor wang Creative Commons License 2002.09.04 0 0 298
Előzmény: robin stein (295)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!