ha nem tudsz mit mondani egy termékról, kapcsolj hozzá egy pozitív életérzést! csak ez nem a marlboro, jobban meggondolja a nép, hogy mit szív...
amúgy persze elkerülhetetlen, csak abból az 1 mrd huf kampánypénzből (népszabi) esetleg a szakértelmet kellene szponzorálni. igaz, nekem sosem volt elég marketinges a szemléletem. :-)
a második verzióra szavazok, bár tartok tőle, hogy ők ehhez túl eredménycentrikusak, valamint nem csak az ő kezükben volt a kommunikációs stratégia kidolgozása, illetve adatokkal sem támogatták megfelelően a 181-et. szerintem a kormányzat mélyen (és magasról) lenézte a népet (lásd még választópolgár).
A minap irtam egy novellat, amiben azon elmelkedem, hogy az irasbol nem lehet megelni. Ezt meg senkinek sem mutattam meg. Igy, hozzaszolasodat olvasva, biztos vagyok benne, hogy Te en vagyok.
Nyugodtan nekitámasztotta a hátát a kerítésnek. Mindig is jelentéktelen figurának tartotta magát, soha nem is gondolta, hogy bármi hatással lehetne erre a kerítésre. Ezért volt nyugodt. Aztán vagy igaza volt, vagy nem, mindenesetre a kerítés megtartotta a súlyát.
idöcsavarokat keresek a klíma rögzítésére... csak be kell csavarni a 4. dimenzióba ha melegebbre fordul az idö. idöjárás-manipulációs sámántáncot kell lejteni valamikor talán?
Nekem is volt egyszer, de odaadtam a nagyapámnak.
Mert ő úgy gondolta, jobb helyet is tud neki.
De csak bal helye volt szabadon.
Ezért vissza adta.
Azóta hordom magammal.