Keresés

Részletes keresés

ájzéjá Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3127
Félreértés ne essék én is szeretném, hogy Harazin stabil játékos legyen a keretben (ezt Pór nyilatkozta is hogy ebben az évben ez cél).
De Fülöpöt betudod küldeni ötösbe míg Harazint nem. És valószínű hogy nem is lehet majd idővel sem.

Fülöp a magyar mezőnyben egy jó 10-15 perces csere játékos, akit simán megtartanák jövőre is. Tavaly amikor sokkal jobb szerkezetű volt a csapatunk ha kellett Stroud-ot, ha kellett Franát helyettesítette. Úgy gondolom azt megoldotta. Idén már egy félidőt játszik meccsenként, sőt most már kezdő center volt a Pécs ellen. Ez már azért a csapatunk kritikája.

De a kispadra simán jó ebben a magyar Nb1-ben. Lentebb egy-két nevet összeszedtem az A csoportból, de Horváth Zolin kívül nem nagyon gondolom senkiről, hogy húdenagyon hasznosabb lenne mint Fülöp. Mondom ezt annak ellenére, hogy tényleg sokszor kiesik a kezéből a labda.
Előzmény: pitie (3126)
pitie Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3126
Na akkor mondok építőt!

Ez a szezon eluszott!Oktoberig van még egy kevés idő addig Harazinra rá kell pakolni pár kilót és edzetni ezerrel illetve játszatni kell aztán jövöre spiler lesz!!!!!!!!

Ha még sem az sem nagy baj mert már most is jobb mint Fülöp!
Előzmény: ájzéjá (3125)
ájzéjá Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3125
Amire próbáltam rávilágítani, (de úgy látszik nem jött le), hogy van X db magyar játékos aki 4-5-ös poszton bevethető. Ebben benne van Sitku is és Fülöp is. Eddig igenis összehasonlíthatóak. Nem is értem mi volt ezzel a gondod.

Ha elküldjük Fülöpöt (tegyük fel jövőre) akkor kell valaki helyette, erre én eljátszottam néhány névvel. (Gondolom te sem csak légiósban gondolkodsz a magas posztokon.)
De te most sem mondtál semmi építőjellegű dolgot, csak kritizálsz.
Azt meg könnyű.

Szóval csak szerényebben!

Előzmény: homunkas (3117)
pitie Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3124
Ja!Így már értem.Szóval Fülöpöt azért tartjuk hogy 5,5 pontot dobjon és szedjen 4,4 lepattanót!

Akkor ezuton szeretnék én is jelentkezni játékosnak!
Előzmény: morrone (3123)
morrone Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3123

Te viszont gondold át azt, hogy vajon egy Fülöptől kell-e várni a megváltást. Hartvichot jobb, Harazint tehetségesebb játékosnak tartom, de előbbi hisztizik, utóbbi pedig nem 40 perces játékos. Amiért Fülöpöt tartjuk, azt szerintem jobban közelíti, mint több más játékos a keretben, ezért tényleg nem értem, hogy miért lovagolsz rajta.

Előzmény: homunkas (3117)
imyke Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3122
"Igaz ennek a fordítottjára is volt már példa az egyetlen kupasikerünk után..."

Így helyes: Igaz ennek a fordítottjára is volt már példa az egyetlen kupagyőzelmünk után...
pitie Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3121
Na még egy kis adalék:

Fülöp Gábor:

15/4 meccs 5,5 pont 4,4 lepattanó ezt mind átlagosan 19,4 perc alatt!

Ez tényleg nem semmi!Csak így tovább:)))
Előzmény: pitie (3119)
imyke Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3120
Ez már bennem is megfogalmazódott, csak már úgy szombat este 9 körül. :-)) Sok jót nem remélek a szerdai meccstől, de ennyi kudarc után hátha összejön, és egy kupasiker lökést adhatna nekik... Igaz ennek a fordítottjára is volt már példa az egyetlen kupasikerünk után...
Előzmény: Tyrant Joci (3116)
pitie Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3119
:))))

Okés!Talán ez a csapatából második legjobb teljesítmény a legjobb volt mióta itt játszik:(((
Előzmény: pitie (3118)
pitie Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3118

Hát ez az :)))))

Ahogy irtad ez volt a 2.legjobb teljesítménye.Talán ezért szánalmas???

Ha gondolkodtunk volna akkor most nem kéne a magyarok között keresgélni.Apropó az egyre bátrabban játszó Harazin vajon miért nem játszott egy percet sem???
Előzmény: ájzéjá (3115)
homunkas Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3117
na figyi akkor :)

1. Fülöp mindig is a listám végén volt cicával karöltve. az pusztán a véletlen műve, hogy pont most hoztam fel, tekintve inkább olvasója vagyok a topicnak mint hozzászólója. De ha figyelmesen olvastad az eddigi hozzászólásaim akkor mindez ki is tűnik.
2. Már önmagában nevetséges a hasonlítása Sitkuhoz, remélem te sem gondoltad komolyan. Valamint Én a keretről beszélek...az ->aktuális<- keretről, nem további igazolásokról. Mivel ÉN az aktuális keretről beszélek, ezért azt mondanám egy Harazinnal lényegesebb pozitív hatást érnénk el mint egy Fülöppel. Ne rugaszkodjunk már el a valóságtól a felvetéseid nézve!

Ha nem értessz valamit, vagy éppen nem olvastad el, vagy nemtom eddig miért nem volt világos miről beszélek, akkor kérlek előbb kérdezz mint támadj!

Köszi!
Előzmény: ájzéjá (3115)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3116

Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de nekem most jutott el a tudatomig,hogy ezt a szerdai Kupa meccset nagyon meg kellene fogni! Hiszen a bajnokságtól már olyan sok jót nem várhatunk,ebben lehet reménykedni!

ájzéjá Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3115
Továbbra sem értem, hogy miért egy olyan meccs után találod meg Fülöpöt amikor a második legjobb teljesítményt nyújtotta a csapatból, de mindegy ez a te dolgod.

Viszont mondjál már azért légyszi egy-két olyan magyar játékost aki szintén tud játszani 4-5-ös pontos és szívesen látnád Fülöp helyett.

Sitku, Góbi eleve kiesik. Feigllel, Dávid Gergővel, Horváth Csabával nem lennénk előrébb.
Talán a paksi Horváth Zoli. De rajta kivül kit javasolnál?
Előzmény: homunkas (3106)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3114
Alapjáraton!!!!!!  De november 25-e óta nem azon vagyunk!!!!! ;=)
Előzmény: pitie (3113)
pitie Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3113
Dombóvár,Kaposvár:)))Ezek sima meccsek???Hiszem ha látom!
Előzmény: Tyrant Joci (3110)
Gabci456 Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3112
ja
Előzmény: morrone (3111)
morrone Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3111
Azért nehogy baj legyen már, ha valaki úgy áll hozzá, hogy 'legalább szurkoljunk'! Azért nehogy baj legyen már, ha valaki kimegy edzésre. Azért nehogy baj legyen már, ha valaki kijavít Téged. Lehet, hogy több dologban igazad van, de a megfogalmazásaid biztosan nem tökéletesek, bocs.
Előzmény: szabesz23 (3108)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3110
És a közeljövőben ne is legyen!!! Habár most jönnek az alapjáraton sima meccsek Zte,Dombóvár,Sopron ,Kaposvár amiket hozni kellene,dehát ilyen hozzáállásal ki tudja mi lesz...
Előzmény: szabesz23 (3109)
szabesz23 Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3109

Az inkább szurkolj-ról meg csak annyit, hogy szerintem ha valamivel nem volt baj az pont a szurkolás!!!

Hajrá olaj!!!!

szabesz23 Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3108

Igazad van, 2 éve valóban voltunk 10-ek.

Akkor már minden rendben is van. Te meg csak járj edzésekre, addig én megkeresem azt a pénzt amin megveszem a következő meccsre a jegyet...

Előzmény: pependre (3100)
homunkas Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3107
okoskodjunk, a csapatnak hogy lesz jobb...khm...szted ez számít? mikor láttál utoljára 10. helyezett csapatnál relatíve telt házat? sztem ez mindent elmond a szurkolói hozzáállásról...na most arról, hogy a csapat hogy áll hozzá egy olyan közösséghez, akik kimennek a szánalmas teljesítmény ellenére, akiknél jobban senki nem tud csapatot szeretni? a válasz sztem triviális...

nem kötekedésképpen írom, csak kiborít és elszomorít a visszajelzésük...nekem spec szimpatikus volt amikor a fütty ellenére davis megköszönte tapssal a szurkolást. bár lehet csak engem fogott meg a dolog :)
Előzmény: Tyrant Joci (3105)
homunkas Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3106
miért basztatom?
lássuk csak...fakezű, labdát nem tud elkapni, kizárni nem zár ki, fél méterrel magasabb a fél mezőnynél és lepattanója csak akkor van, ha véletlenül a kezébe pottyan...és ilyen tulajdonságok mellett dicsérjem egy általa bemákolt pár pont miatt? ébredj fel...

Davis-re rossz szavam nem volt, mellesleg fülöpnek sem a mostani (mákos) teljesítményét cseszegettem, hanem úgy általában a tehetségét, hozzáállását, stb...
Előzmény: ájzéjá (3079)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3105
Attól,hogy itt egymásnak magyarázzátok a saját "igazatokat" attól még nem fogjuk szerdán megverni az albát!Talán,ha azon okoskodnátok,hogy a csapatnak minél jobb legyen... és mivel mi szurkolók vagyunk,ismerem az egyik módját,hogy ezt elérjük.És szerintem ti is.
Gabci456 Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3104

????

NEHA NEM ERTEM AZ INDEXET...

Előzmény: Gabci456 (3103)
Gabci456 Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3103

Szegeny, buta szurkolo, akinek nem adatott meg, hogy kimenjen edzesre, szomoru, mert kedvenc csapata nem tudja, hogy mit jatszon, teljesen tanacstalan.

Szegeny, buta szurkolo szomoru, mert a fel eve itt levo iranyitunk nem tudja, hogy balra, vagy jobbra inditsa a tamadast.

Szegeny, buta szurkolo orul, mert kedvenc csapataban jatszik egy litvan ex-valogatott, egy vajkezu, ambar kepzetlen bedobo harmas poszton es egy par eve meg megvalto szerepkorben tetszelgo csoki fiu, aki raadasul meg jo formaban is van.

Szegeny buta szurkolo orul, mert a 40 perc alatt latott agy gyors labdajaratast, aminek a vegen Arturka uresen dobott triplat a sarokbol (, bar kihagyta) es mert latott egy 2-2-t Fulop es Davis kooperaciojaban, amibol meg kosar is lett.

Szegeny, buta szurkolo optimista es bizik abban, hogy szerdan kiverjuk az Albat, amiert meg hajlando is 300km-t autozni is, hogy lassa.

DE,

Akarki akarmit mond, az hogy nincs csapatjatekunk az az edzo hibaja!

U-U-U-U-U-U 

Gabci456 Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3102

Szegeny, buta szurkolo csak azt latja, hogy a kedvenc csapata nem tudja, hogy mit jatszon. Nem adatik meg nekunk az, hogy kimenjunk edzesre es lassuk, hogy mit csinal a sztaredzonk...

Szegeny, buta szurkolo azt latja, hogy az ev eleje itt levo iranyitonk azt sem tudja, hogy balra inditsa a tamadast, vagy jobbra.

Szegeny, buta szurkolo mindig optimista, orul, hogy itt van egy litvan ex-valogatott egy vajkezo, ambar kepzetlen 3-as posztu bedobo, hogy itt van egy par eve meg megvalto szerepkoru csoki fiu, aki meg raadasul jo formaban is van.

Szegeny, buta szurkolo orult, hogy volt egy tamadas, amikor gyorsan jart a labda es Arturka uresen dobhatott a sarokbol (bar kihagyta), vagy, hogy Davis es Fulop egyszer 2-2-zot a 40 perc alatt, amibol meg kosar is lett.

Szegeny, buta szurkolo mindig optimista es bizik benne, hogy kiverjuk az Albat es meg utazik is a kedvenc csapataert 300km-ert, hogy ezt megnezze!

DE,

Akarki, akarmit mond az, hogy nincs (csapat)jatekunk az az edzo hibaja!

U-U-U-U-U-U  

Santoro Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3101
OFF

Bogyó este Surda!!!! 8 tól

ON
pependre Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3100

Nem voltunk még tizedikek? Biztos, hogy Olaj-meccsre jársz 15 éve?! Emlékezz Orosz Benő utolsó szolnoki évére!

A többire is lehetne magyarázatot adni, de szerintem fölösleges. Litván center? Tudod, miként lehetett leigazolni? Ugye nem? Akkor meg miért kell szítani a feszültséget? Jó látni azokat az embereket, akik csak akkor jelennek meg, amikor basztatni kell valakit. Vagy kurva jó minden, vagy pusztuljon mindenki a csapat körül. Szenzációs. Persze a szurkoló attól szurkoló, hogy így érezhessen, ezt aláírom. De félinformációk alapján bárkit is anyázni nem a legszerencsésebb. na meg nem is tisztességes. Mindenkinek azt javaslom, egyszer sétáljon ki a körcsarnokba két nappal az aktuális meccs előtt edzésre (16.30-17 óra körül kezdődik). Meg kell nézni, mit talált ki az edző az aktuális ellenfélre, s milyenek a figuráink, kinek hová kell futni. Aztán hasonlítsuk össze a meccsen mutatott produkcióval. Meglepő lesz az eredmény.

A szidalmak helyett meg inkább szurkoljunk, arra most sokkal nagyobb szüksége van a csapatnak. Az edzőkérdés meg nem a mi ügyünk, hanem a vezetőségé. Majd ők eldöntik, mit tesznek.

Előzmény: szabesz23 (3099)
szabesz23 Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3099

csabesz:Szerinted nem minden az edző hibája.Ebben teljesen igazad van, hogy nem lehet tudni a figurákat egy hét alatt, ezt aláírom.Mikor még stabil kerettek dolgoztunk kb 1- 2 hónapja akkor sem tudtunk 70 pontnál többet dobni meccsenként, és már akkor is lehetett látni, hogy egyes játékosok nem illenek bele a csapatba. Vagy pl ha nem megy a csapatnak akkor minek ülteti le a padra Davis-t akinek egyedül ment? /ez szeinted egy jó edzői húzás/

Leigazolni egy tök szar centert/aki edző meccsenen sem volt jó/ csak azért mert mondván: Majd formába jön. Szerinted ez egy jó edző alpozhat ijenre

Cicás lacit nem akarom bántani mert nincs is vele baj, de szerintem túl sokat játszik. Ha Pór szerint jól védekezik, akkor miért dobnak róla 20 akat állandóan, támadásban pedig tudjuk milyen.

15 éve járok meccsekre, de nem nagyon emlékszem arra, hogy bármikor is voltunk  10-ek, és ami még fájobb soha nem láttam még ilyen gyenge támadójátékot se.

HAJRÁÁÁÁ OLAJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Tyrant Joci (3092)
Gabci456 Creative Commons License 2006.02.20 0 0 3098

A Peti mondjon le! ASAP

U-U-U-U-U-U

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!