Tud valaki egy URL-t, ahol megtalálom a Phantom Menace forgatókönyvét? Esetleg ha megvan valakinek, átküldi nekem mailen? Sehol sem lelem, pedig keresem ezerrel.
szerintem a jogok miatt. legalabbis ugy tudom egy ossznemzeti levedetes olyan 4-5 honapot vesz igenybe
egyebkent en is megneztem a vcd-t, es nem bantam meg (csak egy kicsit), mert egy jo film nagyban is meg kicsiben is jo. ha a film egyetlen pozotivuma a latavany lett volna, akkor bannam, de az teljesen mellekes volt. legalabbis nekem piszkosul tetszett mind a sztori, mind a szineszi jatek, meg minden mas.
egyszeruen szuper! erdekes, hogy ugyanolyan elfogult tudok lenni mint azokkal a SW filmekkel, amiket szuletesem ota emesztek ;)
Tényleg, tud valaki arról valamit, hogy miért nyújtják ilyen elviselhetetlenül sok ideig az európai bemutatót? Más filmek egy-másfél hónapon belül átérnek, de ezt MIÉRT csinálja velünk Lucas? Egyszerűen azért, mert megteheti, és miért ne tenné meg?
Amiota megvan a film, 1 hete, napi ketszer minimum megnezem. Es szerintem iszonyu jo, sot minel tobbszor latom annal jobb.
Jar Jar is boven belefer, szerintem az ewokok 1millioszor idegesitobbek. Neki vannak baromi jo pillanatai, pl. mikor kinevezik tabornoknak, szuper.
Velemenyem szerint az nem elvezi igazan a filmet aki nem tud eleg hatterinfot a story-rol.
Tessek szepen utanajarni a temanak!
A vetítést elkezdtük szervezni. Valószínűleg lesz az Inventra Áruházban egy rész, ahol hitelkártyával lehet fizetni, akiknek ez nem működik, azok rózsaszín postai csekken küldhetik el a pénzt.
Még a héten beszélek a mozival, utána tudok végleges árat mondani és vetítési körülményeket, valamint persze dátumot.
A póló sajnos nem fog menni, mert egyetlen képet vagy a betűtípust sem használhatjuk, de kitalálunk valami mást, hogy legyen némi maradandó emlék is a vetítésről.
Tehát még a héten jelentkezem a további infókkal.
Én is láttam mostanában a filmet. Lehet hogy ez divat (hát igen, meg tudom szerezni, mit nekem, de nagyon szar? :) ám nekem sem igazán tetszett. Illetve kurvajó, csak sehol nincs "a" trilógiától, Anakin egy kis nyálas fasz lett, meg Jar-Jar is idegesítő benne (igaz kicsit előítéleteim voltak mióta olvastam a fórumot :). Alapjában véve azért nagyon jó film, meg fogom nézni moziban is!
Mondjuk az zavart még, hogy a Jedik ötpercenkén előkapkodták a fénykardot és lekaszaboltak harminc szerencsétlen harci droidot. Hát nem kár beléjük? :))
Végre péntek éjjel én is megnéztem a Z jellel ellátott változatot! Öröm a köbön!
Véleményem: Tényleg nem szabad hinni a fanyalgó kritikusoknak! A film remek! Egy hátránya viszont mégiscsak van: Túl rövid!!! :)
A történet remek, a sokat kritizált Jar Jar is jópofa, és nem tudom, miért olyan hú, de komoly mindenki! Hisz ez egy gigantikus mese, és egyszerűen mesés! Alig várom, hogy moziban is lássam! Lucas igenis méltó első részt készített!
Aki még kivár, és aki még nem láthatta, annak üzenem, hogy érdemes várnia, mert nagyot fog durranni! Azt viszont elhiszem, hogy aki nem mozog elég otthonosan az előbb elkészült trilógiában, annak sokminden érthetetlen lesz. Úgyhogy Lucas a rajongóknak készítette a filmet, tele jól elhelyezett utalásokkal, első rész funkciójának megfelelően.
akkor gyorsan dolgoznak, egy hete meg sehol sem volt. na mindegy, a lenyeg, hogy a srac a lurdy nagytermeben nezte vegig, ugy hogy egyedul ult benn. a piszok mazlista (jo ha van egy szulo aki az intercomnal dolgozik :)
Ray Parkrol az emberrol es harcmuveszrol keresek anyagot, ha tudtok valami linket tobjatok meg vele, koszonom.
Hja, es nem akarok felvagni de aki tud feliratos verziot, irjon mar valamit, mer nekem eddig senki sem valaszolt. Mikor hogy mennyie ... csak cejden.
tnx