Az a bizonyos "város" hamarabb volt, mint az 5. elem, de ne zavarjon egy cseppet sem :))))))
A nagy adag űrsorozat nagy része is később volt, mint az originál SW, ez se zavarjon :))))))
Megnéztem a filmet!
Receptje a következő lehetett:
Csipet 5. elem (a város bolygó)
Csipet Ben-Hur (verseny)
Csipet Jurassic parc (tengeri szörnyek+egyebek)
Nagy adag űrsorozat az RTL-rol
Meg nagyobb ada SW feeling (remélem jol irtam)
Egy jo kis koktél lett az egészből.
Lenne egy javaslatom. A feliratozast szerintem ugy kene megcsinalini, hogy egy kulon fileba is letoltheto legyen, ne csak az egesz. Gondolom ugy is azt csinaljatok, hogy eloszor kulon elkeszititek es csak aztan masoljatok ossze valami progival.
kezdetben azt hittem rólam szól a történeted -a mozi dzsörzé nadrágot szaggató rétegelt lemez székei, stb.-
aztán a 'majdnem' karambolnál rájöttem, hogy ez mégsem lehetek én! :)))
Azért tényleg nagyon klassz volt !
--offtop--
Tolem, aszt hiszem ennyi telt.
Úgy tudom van aki leszedte mindet.
Tole próbáljátok beszerezni a hiányzó részeket.
Nekem már nincs meg darabokban.
Jó lenne kicsit segítenétek egymást.
Mint ahogy pl. mrj is tette velünk.
--ontop--
A DiCaprio témához: annyira nem rossz színész + a Lucastól ördögi húzás lenne bevonni a 2. epizódban, mert:
1.) lehet, hogy az érdeklődés kicsit alábbhagy (ennél a felfokozott várakozásnál biztos alább) és egy "sztár" színésszel meg lehet dobni a filmet..
2.) ha jól hallottam, akkor a 2. rész a szerelmi szálra fog összpontosulni (ide egész jó a DiCaprio)
3.) az összes star wars rajongó mellett az összes titanicot imádó tinilány, stb. stb. is elmegy megnézni a filmet és a következő tíz Lucas generációnak is meglesz a betevő falatja...
Szóval: szerintem nem lenne rossz húzás
Sosem feljtem el amikorláttam a Jedi Visszatér-t nem volt semmi. 6 éves voltam (1985-ben adták le nálunk ). akkok nem sok mindent értettem belőle. Számomra a sötét katonák (Darth + a geerátor védői) harcoltak a fehérek (rohamosztagosok ) elle, köztük meg ott voltak a semilyen színűek (A főszereplők) szóvel nem értettem sokat belőle , de teccet a látvány , elvarázsolt teljessen. Azóta láttam már "néhányszor" , és megértettem a dolgokat , de szerintem egy éves valaki is élvezni tudja a filmet (főleg ha tud olvasni , mert én akkor nem nagyon tudtam :)). Minden korosztály számára ad valamit a film ... bla..bla.. meg a többi közhelyes dolog..
na szóval annyit.. ma este Episode 1 vetítés nálunk..
Az itteni forum tagjai valszleg legalabb 18-20 evesek, de inkabb tobb..
Senki nem kerdezett meg 12-14 vagy mittomen hany eveseket akik lattak? a bme infos baty ocsikeje vagy ilyesmi... azert arra kivancsi lennek hogy ok mit mondanak erre az egeszre..
mar ha latak a starwarsot (regieket) es ossze tudjak hasonlitani...
mert lehet hogy az akkori starwars-rol sem a 30 evesek nyilatkoztak... mi akkor fiatalok voltunk... en kb 2 eves voltam 79-ben, szal nem emlexem :))
diab
ajaj.. elolvastam a parral ezelotti hozzaszolast ami eddig nem jelent meg nekem.. sem a titanicot sem romeo&julia-t nem lattam, de kezdek felni...
UGYE NEM?
Szerintem DiCaprionak mar annyira megcsinaltak az ímázsát, hogy az emberek nagy többsége nem lesz képes elvonatkoztatni a multjatol. A napokban olvastam rola valamilyen cikket, hogy valahol a Bahamakon forgat egy filmet, ahova vitte magaval a baratait, baratnoit meg mit tudom en kit, es a legjobb szallodaban kellett ezeknek lakniuk, persze a film koltsegen. Aztan a "fohos" csak akkor volt hajlando kiszallni a legkondicionalt lalokocsijabol amikor forgatas volt, egyebkent magasrol s...t le mindenkit. Nem hiszem, hogy ezektol el tudnek vonatkoztatni a film elejen, aztan lehet hogy megbekelnek vele, de akkor mar keso lenne. Milyen jo, hogy Phantom Menace-ban a Natalie Portman jatszik, es nem valami nagy sztar. Ez szerintem olyan mint egy elore lefutott focimeccs, ahol a biztos gyozelem tudataban az edzo a sztarok helyett a kevesbe ismert jatekosoknak is megadja a lehetoseget.
Szuper volt. Ha létezik olyan, hogy SW feeling, azt mindenki felidézhette az irásodból. Kiváncsi vagyok, hogy a fiúcska hogyan értékelte a mostani epizódot?
Ha lenne a topicnak oldala, akkor ez tuti esélyes lenne a fő oldalra.
Apropó, volt szó arról, hogy annyi infó van már itt, hogy össze lehetne kalapálni belőle egy oldalt, nem lenne rossz, mit szólnátok hozzá?
Az érdekesebb részeket feltennénk, és ez lenne - tudtommal- az első topic, aminek saját oldala van.
Egyetértenék veled, ha azonos szintű színészekről beszélnénk(a szint alatt nem minőségbeliséget értek).Capricccsó-t a Romeo&Júlia+Titanic óta olyan szinten sztárolják, hogy az már durva.Liam és McGregorról soha nem beszéltek annyit és olyan intenzitással, mint róla, pedig nem hinném hogy rosszabb színészek.Sőt!De sajnos Leonardó jelenleg nagyobb sztárnak számít mint az elöbbiek.Az SW-be nem szabad sztárokat futtatni!!!!Főleg nem Capriccsót.
Sas:
nem értek veled egyet, csak ekkor nehéz elvonatkoztatni egy színészt a
korábbi szerepétől, ha nem jól játszik (ehhez hozzájárulhat a film minősége is - karakterek és viszonyaik kidolgozása, párbeszédek).
Én, pl, nem Schindler bátyót, meg a trainspottingos drogost láttam az SW-ben, hanem Qui-Gon-Gin-t és Obi-Wan-t.
És DiCaprional sem lenne másképpen, feltéve, hogy jól van megírva a szerepe, és ő jól játsza el.