Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Én is most fedeztem fel magamnak...asszem a Helix, Vikings 2. évad, Trónok harca 4. évad kombó után nyár elején ezt is megnézem...a The 100-al párhuzamosan:)
ne nyafogj! a börtönös részekben semmi nem volt. egy kínszenvedés volt az egész, semmit nem tett hozzá a történethez. viszont az évad második fele elhozta a 14. részt, amiben minden benne van, amiért ez az egész elindult. ha az a pár Daryl/Beht-es rész kellett hozzá, akkor azt gondolom bőven megérte az áldozatot. arról a részről egy szót sem írtál, pedig a 4 évad kínszenvedésit csak azért az egy részért érdemes volt átkínlódni.
De most komolyan... drága Bééétmen! :D amit leműveltek Beth-tel és Daryl-lel... az totál érdektelen volt és elpazaroltak rá két részt (ha nem többet) - az, hogy a karakterről megtudtuk, köcsög ha részeg... köszönjük, pont erre az infóra volt szükségünk :))
Igazából az jó, hogy mennek, mert én is jobban szeretem, ha mozgásban vannak., csak nagyon szét van szabdalva az egész. Ha 26 részes lenne egy évad, belefér-de így? Mintha nem tudnának mit kezdeni a sztorival és húznák az időt.
Micsoda épületes faszság ez a TWD mostanában.... csak mennek és mennek, gyalogoljanak át a Trónok harcába, kábé annyi értelme van az egésznek. Beth-et valaki nyuvassza ki KÖNYÖRGÖM.
Deadwood s01e01 - a 10 éves évfordulóra elővettem az eddig kihagyott sorit. az első rész után elképzelni nem tudom miért kapott kaszát a harmadik évad után?:( a SOA fél gárdája itt van, érdekes látni őket más karakterek bőrében:) a nemrég lefutott Klondike rengeteg nyúlt innen, de ez sokkal mocskosabb és húsba hatolóbb cucc lett. azt hiszem szépen, lassan nézem, hogy sokáig kitartson.