Ma a férjem hosszas unszolásra csinált egy dézsát a kinőtt cserép helyett, így átültettem a dupla sárgát, mert már a végét járta. Remélem, meghálálja, bár a dézsa óriásira sikeredett, szerintem ősszel daruval visszük be. Majd hallgathatok!
Hol-hol? Hát a drogériában, ahol műszempillát árulnak. (Lehet, hogy rossz poén?) És még (Bár ez itt OFF.) szakszonlacinál. Bugikat és mocsárikat láttam és persze vásároltam. Szerintem az szerencsésebb hely, mint Zomba. Szép, egészséges növények, és rendes körülmények között élnek a gyönyörűségek.
Tényleg jó sokat írtatok, melyben némi kritikát is vélek felfedezni, amit nem nagyon értek. Valóban én is voltam kezdő és tanácstalan, mindent szinte egyedül kellett kitalálnom és most elég nagy energiát fektetek abba, hogy tapasztalataimat, amelyeket persze nem kell követni, átadjam Nektek!
De élek én is némi kritikával, mert én soha nem írok úgy, hogy ne olvasnám el előtte a hozzászólásokat, ez azért nem mondható el mindenkiről, most is fel lett téve egy olyan kérdés, amit bizony ha hússzor nem írtam le, akkor egyszer sem. Ennek ellenére általában felelek a kérdésekre, de most nemigazán tudom mi a baj, ha elmondjuk, amit tudunk, akkor nagyképűsködünk, ha nem, akkor is?
Krampuszka, kérlek ne tegyél olyan kijelentéseket, nem hiszem, hogy közülünk bárki is nagyképűsködne, azt a lányt is Te küldted el a napokban, én simán válaszoltam volna neki.
Szerintem azt látni kell! (Vagy lehet, hogy inkább nem, mert rögtön rátör az emberre a "Vuk-szindróma".) Még nem kaptam engedélyt a mutogatásra, de szerintem nincs ebben titok! Ezt a "szempillát" nézzétek meg!
Na, nagy szakértő én sem vagyok, ez is csak tapasztalat, hogy nem lesz bajuk. Én a hibiket is simán átültetem, ha úgy látom, hogy kinőtte a cserepét. Csak nem bántom a gyökérzetet. Sőt a paprikán már virágok voltak, meg egy szem paprika is, amikor úgy gondoltam, hogy nem jó helyen van és áttelepítettem :) Az is megmaradt :)