Keresés

Részletes keresés

Zombie Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1027
makaveli: ha meglesz a fenymasolat valoszinuleg inkabb be fogom gepelni
es elkuldom az Atomra... egyszerubb igy meg akkor is ha eltelik 1-2 het
Zombie Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1026
Hat Maul tenyleg ket darabban esik le, nezd mar meg jobban...
az egyik a torzo, a masik a maradek... tisztan latszik
Qui-Gon-t pedig OK, atszurta nem atvagta, de igy is ugy is kozepen jon ki a hatan a fenykard...

Chris7: az Index HQ a szerkesztoseg ahol tudnank fenymasolni (sorry
a zsargonert...)

Előzmény: pint (1023)
Csodaszarvas Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1025
Aki nem akar ne figyeljen.:

a masodik episode cime elm. a clone war lesz, ebbol adodoan Maul is clonozva lesz, igy fog visszaterni ...

masvalaki Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1024
Nem leszúrta?????????????????????????
pint Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1023
Maul kettévágva? Átvágta Qui-Gon gerincét? Jó ég! Akkor én egy másik filmet láttam!
Előzmény: Zombie (1020)
chris7 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1022
Miféle Index HQ ???
Előzmény: Zombie (1019)
makaveli Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1021
ha nem oltári nagy gond, akkor a fénymásolás után szkenneljétek már be a szkriptet, aztán hadd töltse le a jónép text-formátumban.
köszi
Előzmény: Kádár Mónika (1008)
Zombie Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1020
Pepe, a Z-s valtozatban is egyertelmuen latszik hogy Darth Maul
bizony ketto darabban esik le a szellozobe...

Engem az erdekelne, Qui-Gon mester hogy tudott beszelni miutan
Darth Maul mester lathatoan meg a gerincet is atvagta a fenykarddal?

Előzmény: pepe (1018)
Zombie Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1019
No akkor chris7 kollega, beszeljunk meg egy idopontot Monikaval amikor
be tudunk menni fenymasolni. Merre van az az Index HQ?
Előzmény: chris7 (1009)
pepe Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1018
Nekem is pont ezzek a jelenettel van egy kis gondom...Csak en meg vartam, hogy valaki mas kotyogja ki a nemtudoknak darth Maul csufos veget...
No, a kerdes: Obi-wan "csak" leszurja Maul-t, vagy rendesen kettevagja derekban, mielott az lebuckozik a szakadekba? A "z" valtozatban szerintem csak beleszur, de pl. a kepregenyvaltozatban tutira ket darabban vegzi. No de ezesetben hogy ter vissza a masodik reszben? (mert visszater, az tudhato!) Igaz az a remhir, hogy ket kulonfele kopia van? Vagy hogy Maul egy 16 fos klon-csalad tagja?
Aggodom szegenyert, na...!
pint Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1017
Megin okoskodnak. Sebaj. Íme egy lehetséges magyarázat:

Maul már biztos volt a győzelemben, csak játszott Obi-Wannal, próbálta megrémíteni (ez ugye a dark side fegyvere, vö. "fear is my ally"). Amikor Obi-Wan felugrott, ezen annyira meglepődött, mer hogy minek ugrál ez a gyerek, amikor nincs is kardja? Mire észbe kapott már késő volt.

Szóval, Maul papa elbízta magát. Túl korán ivott a medve bőrére.

Előzmény: chris7 (1015)
andzsin Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1016
Gyerekek! Tenyleg ott a tornacipo az elso trailerben! Ott szaguld el az urbazis elott. Valamelyik technikus megint szorakozott!
chris7 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1015
Nos az említett jelenettel kapcsolatban igencsak jó meglátásaid vannak. Részemről még elmegy, hogy az Erő használatával/segítségével Obi-Wan felrepíti magát Darth Maul felett átlendülve és közben magához repíti Qui-Gon fénykardját, de !!! Darth Maul, aki korábban valóban megölte Qui-Gon mestert és részben elintézte Obi-Wan-t is, egyszerűen csak végignézi az egész attrakciót mint a moziban miközben végig ott van a bekapcsolt fénykardja a kezében. Miközben Obi-Wan alatta/felette bűvészkedett, ő tízszer is kettévághatta volna, főleg azt is figyelembe véve, hogy korábban egész jól (sőt !) állta a sarat egyszerre két Jedi lovaggal szemben is. Nagyon furcsa volt az egész, valószínűleg szegény Darth Maul az Erőnél is hatalmasabb történetíró/forgatókönyvíró áldozata lett, aki ellen lehetetlen harcbaszállni.
Előzmény: lolka_bolka (1014)
lolka_bolka Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1014
Miért nem szinkronizáljuk le mi ? :)
Végülis, a CD-k kép és hangminőségével, nem lenne olyan gáz.

Egyébként én otthon TV-n és 180W -al néztem meg, de elszomorodtam.
Mind1, a kép, mind1 a hang, amikor Obi 1 ott csüng valami épp ot lévő lámpabúrán, és Maul csak amolyan játékosan csapkodja az "üreg" peremét, már ez nem egy valami adrenalinnövelő látvány. És amikor vágás, és a lézerkardra fókuszál a kamera, már lehet tudni. Itt most az ERŐ lép majd közbe. Pillanatok alatt az futott át az agyamon, hogy ok, ott a kard, és majd az erő segítségével a kezébe repíti. De hogyan mászik fel ?
A következő pillanatban csak úgy felugrik (persze ezt is az erő segítségével,
a kezébe repül a kard, kinyílik, és levágja Mault. Persze ahogyan azt kell, ő csak ott áll, és mindezt végignézi. Lehet hogy egyébként csak én nem látom a lényeget. Valószínűleg szerintem Darth Maul csak elfáradt a gigászi küzdelemben, miután kb 5 - 10 perces küzdelem után levágta Obi 1 mesterét, a lyukba taszította Obit, biztosan ezért is csapkodta csak amolyan jelképesen a peremet....
Na mind1, nekem a film amolyan utóérzés volt, pl a végén az ünnepség, és akkor rámosolygunk a kisfiúra, + hasonlók.

Lolka

andzsin Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1013
Ajanlom mindenkinek a szavazogepet az Index folapjan. Eddig a legtobben arra szavaztak, hogy nem nezik meg az illegalis kopiat. Orulok, hogy ilyen sokan egyetertenek velem.
SSE Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1012
Azazhogy Darth Vader :)
SSE Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1011
A magyar mozikban mar reg megy a ket I. epizod trailer-e,
de szinkronizalva. No itt a baj. Szerintem szornyu igy. Pl. sok evvel ezelott karacsony tajan levetitettek a Csillagok Haborujat a TV-ben, szinkronizalva. Katasztrofa volt az egesz! Johogy nem Julcsit kertek fel a szomszedokbol Darth Wader szinkronizalasara.
Eddig sem voltam hajlando a regi trilogia reszeit
szinkronizalva megnezni, es a Phantom Menace-t sem szeretnem igy. A
nagy kerdes az, hogy szeptember 16-atol lesz-e lehetoseg
eredetiben (esetleg felirattal) megnezni a filmet (moziban:). Tudtok errol valamit?

andzsin Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1010
A FOX az egy kulon csatorna? Kinn van egy jo haver, ha naluk jon megprobalom vele felvetetni!

Mindenkihez! Ha barki eszrevesz barmilyen egi csatornan a Star Wars-rol valamit kerem jelezze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyebkent az HBO mozimagazinjaban meg semmi sem volt rola???

chris7 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1009
Ennek azért egy kis korlátot szab az én rendkívül szűkös ráérő időm. Pl. ezen a héten valószínűleg egyik este sem érek rá. Ezenkívül az sem mindegy, hogy helyileg hol történik a másolás. Nem szívesen metrózom-villamosozom-trolizom-buszozom át az egész városon órákig. Én naponta a kék metróvonalon ingázom, de ezen kívül még a piros metró közvetlen környéke sem akadály és a 4-6-os villamos által bejárt körút. Ezeken a vonalakon szoktam néhanapján előfordulni.
Előzmény: Kádár Mónika (1008)
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1008
Az én irodámban is van fénymásoló, a főnököm nagyobb fan, mint én, _akárhány_ másolatot csinálhatunk!!!!
Előzmény: chris7 (1001)
chris7 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1007
Már akartam is mondani szívecském, hogy hülyék ezek az északiak. Minek adnak ki minden fellelhető anyagot a történetről a vetítés előtt hónapokkal ? Egy csomó ember nem fog elmenni a filmre (na nem a rajongókra gondolok).
Előzmény: kockasfulunyul (1004)
ds9 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1006
Sajnos nem tudom és azt is nagyon fájlalom, hogy az USA-ban Június 15-én lesz a FOX-on a hogyan készült az EPISODE I és az ILM más filmjei.
És én meg már nem vagyok ott :(
Előzmény: andzsin (995)
ds9 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1005
Én szeretnék lenni az 1000-ik.!!!!!!!
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1004
Gyerekek, tekintettel arra, hogy én vagyok az a menyasszony, akit áldani kell a storyboard-os forgatókönyvért, ezért elárulom, hogy Koppenhágában vettem a reptéren kb. 150 dán koronáért. Ha valaki arra jár, ott már lehet kapni a rendes könyv váéltozatot is.
chris7 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1003
Írj egy emilt akkor, hogy miképpen oldható meg a dolog. Mellesleg nem vagyok pesti. Per pillanat ugyan a lakásunk pesten található és pesten is dolgozom, de vérbeli tapolcai "csávó" vagyok.
Előzmény: Zombie (1002)
Zombie Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1002
Engem nagyon erdekel a fenymasolas, ha benne vagy akkor a reszleteket
email-ben megbeszelhetjuk. Ugye pesti vagy?
Előzmény: chris7 (1001)
chris7 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1001
Készít valaki feliratot a filmhez ? Minek ? Csak eltakar dolgokat a képből. 140 oldal a forgatókönyv, a filmet látva és a forgatókönyvet olvasva mondhatom, hogy betűről betűre ugyanaz a kettő. Mondjuk 2 oldalt egyre másolva (mivel valamivel kisebb egy oldal a könyvben mint az A4, de nagyobb mint A5) 70 oldal lenne másolva. Elméletileg megcsinálhatnám munkaidő után, csak egy kicsit ciki lenne a dolog. A főnök irodájának előterében van a másoló és számontartják mikor mennyi lapot töltöttek bele. Ha esetleg valaki tud inézni másolást, akkor szívesen megyek vele. Kölcsön nem igazán szeretném adni, a 149 dán koronára rúgó nem kis ára mellett (az USA-ban $14.95-ért árulják) az eszmei értéke felbecsülhetetlen számomra. Szóval megoldható a dolog, de csak az én részvételemmel (remélem nem tartatok ezért önzőnek), ha érdekel valakit a forgatókönyv storyboard-al kiadott változata. A borítón kis kedvencünk Darth Maul néz farkasszemet az olvasóval, ez az egyetlen színes kép a könyvben és egy kis domborítással ki is van emelve, nagyon szupi.
Előzmény: Zombie (999)
svga Creative Commons License 1999.06.09 0 0 1000
Szia Monika!

En is szeretnek elmenni a vetitesre, es vinnem az asszonyt is. Vagyis ket jegy rendel... :-) Ha van fejlemeny lecci irj. Egyebkent valami poloszerusegbe benne vagyok, jo otlet.

Zombie Creative Commons License 1999.06.09 0 0 999
Ha jol ertem, Chris7, neked megvan az Episode 1 scriptje? Nem akarod
kozkinccse tenni valahogy? Pl. a feliratot keszito uraknak jol jonne
egy ilyen anyag (mondjuk fenymasolva).

TgvTrain: en sem vettem a CD-t, hanem irattam (csak kellett hozza 80 perces). Bevallom szegyellem is, de akkor nem volt ra penzem hogy megvegyem.

Előzmény: chris7 (988)
UBul Creative Commons License 1999.06.09 0 0 998
az en verziom csak 128Kbites, dehat mit csinaljak, nincs jobb konverterem. na mindegy, ma biztosan felrakom, ugyhogy aki gondolja majd toltse le ezt. az url-t sajna meg mindig nem tudom :), de "patience, young skywalker..."

egyebkent a cd piszok draga (5000Ft), de en azert megvettem (azert az ilyen dolgokat megveszi az "ember"). addig is, hallagassatok mp3ban

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!