pint, a jegy amúgy is ennyibe fog kerülni a mozivezető szerint, zacskókat nem tudom.:)
Az egésznek az a jelentősége, hogy nem kell érte sorbanállnod, már most megveheted a jegyet és a többi indexessel nézheted meg. Utána lehet bulizni is.:)
Valamikor a bemutató után pár nappal tervezünk egy zártkörű vetítést csak az Index olvasóinak a Hollywood Multiplex Duna Plaza moziban. A kópia feliratos, a jegyek 750 forint körül lennének.
Lenne rá érdeklődés?
Kérdés: ugye most már az a hivatalos verzió, hogy aki érzi az Erőt, az azért, mert a vérében van egy csomó meszkalin (vagy mi...) ;] ... lásd topic eleje felé.
De ha Anakin beleesik majd (beleesett) egy ilyen savas nyavajába (ObiOne leirása szerint valahol az Episode 4-5-6 folyamán), és Darth Vaderként szinte az egész teste masina lesz, akkor hogy marad +is olyan powerful Sith-lovag, hogy lenyomja az összes Jedit?
A robothadseregrôl és a technológiai fejlettségrôl, pl. a konzolok és komputerek képei a régi részekben ronda, odafényképezett rajzok és lámpák voltak, mostaniban profi szám.gép grafikák.
Aszondom, ez a Star Wars-világ, már ki tudja hány évszázada stagnált technológiai szempontból ld. Milleneum Falcon. (ugyi ezeréves)
Lucasnak pedig nincs idôgépe, ezért nem tudott 1977 -ben hi-tech számítógépes grafikát alkalmazni; én elnézem enki.
A sztoriról annyit, hogy e 6-ológia tulajdonképpen Anakin Skywalker életét kiséri végig. Nos, mindenki életében vannak unalmasabb pillanatok nenmde ? (egyébként szerintem abszolute nem lapos a film, egyszerüen csak más)
a sztorit mar ugyis mindenki tudja.
a film pedig kiraly. barki barmit mond.
ahogy azt a timeban olvastam, egy mozibol kirohano fan azt orditotta a cnn kamerajaba: "don't believe the critics".
es igaza volt.
Akik megneztek a filmet lehetoleg ne vesezzek ki a tartalmat, legyenek tisztelettel azokra, akik meg nem lattak, mert igy nagyon illuziorombolo az egesz. A filmet lehet ertekelni, lehuzni, dicserni, de a tortenete maradjon titokban.
Thanks
Mi epp tegnap neztuk meg, es nalunk is neha sistergett. Valoszinuleg az eredetivel lehet valami bibi.
(Mar csak azert is, mert ha a letoltesnel lett volna gond, akkor szerintem a keppel is baj lenne.)
En egy kicsit azert csalodtam. A sztori egy kicsit lapos volt.
Nem tudom, hogy akik megnezik a filmet azok mi a FRANCERT lovik le a poenokat elore?!!!!!!!!!!!!!! Hogy ki lo ki mit, meg mi fog elpusztulni?
Ha mar elmondjatok a velemenyeteket, akkor legalabb a film tartalmarol szolo ertekezest mellozzetek, ha lehetseges.
Azert szerintem megiscsak mas valamit egy 25 cm-es atmeroju kepernyon nezni, meg egy 7x3 méteres vasznon, nem? A Fuggetlenseg Napja pl. iszonyu idetlen az 55 cm-es atlag TV kepernyon.
Es az sem egy utolso dolog, hogy a Lucas eppen azert szabott szigoru felteteleket, hogy milyen technikai szinvonalon allo mozikban mutathassak be, hogy minden apro reszlet kijojjon.
Ugyanakkor persze a 3 trailer igy is f@szan mutat es nagyon tetszik at uj design, a hang az pedig ugyanugy szol surround-ban mint ahogy a moziban.
Ez igen, ezért szeretek idejárni, ds9 megint hirdeti az igét, jegyzeteltem, megkeresem a filmben a jelenteket.
pedro870-nek teljesen igaza van, a vívás jelenetek teljesen frankók, lehet, hogy csinálok egy vágást csak a vívójelenetekből.
DiCaprio-ról meg csak annyit, hogyha mégis bekerül, akkor könnyen meg lehet magyarázni, miért olyan penge, hiszen vele van az erő.
Azoknak a fanyalgóknak, akik Anakin győzelmét és a kontrollhajó felrobbantását nevetségesnek tartják, hagy emlékeztessem őket a IV epizódban egy 19 srác, aki még soha nem repült X szárnyúval, és még egy teherhajót is nehezen vezetne el - hiszen ezért kellet egy Han Solo - lekörözi az elit birodalmi alakulatokból álló TIE-okat, végigrepül egy baromi szűk folyosón és beküld két proton torpedót egy 2m átmérőjű lyukba. A kotta ugyanaz, csak az tudja lejátszani, aki birtokosa az Erőnek. A TPM-ben még árnyalt is rajta Lucas, mert véletlenül robbantja fel a hajót.
Más kb. két hete jelent meg egy új SW könyv Timothy Zahn tollából, aki olvasta az előző három részt ebben sem fog csalódni.
Nemreg megneztem az uj epizodot es szerintem nagyon jol sikerult, de azert van benne egy-ket logikatlansag:
1 Obi-Van mesterenek veletlenul nem Jodanak kene lennie?
2 Az elszo reszben szereplo C-3PO nem lehet AZ a C-3PO, mert az tobb mint 120 eves. Most akkor mi van ?
Off
Akinek a Z-s változat van meg: nektek is tönkremengy néha a hang, vagy csak letöltés közben csesződött el valami? Pl a második rész 1:00:30 -nél erős sistergés hallatszik. Nálatok is? (Válasz jöhet emilben. Plz írjatok!)
Nem tudom, hogy akik megnezik a filmet azok mi a FRANCERT lovik le a poenokat elore?!!!!!!!!!!!!!! Hogy ki lo ki mit, meg mi fog elpusztulni?
Ha mar elmondjatok a velemenyeteket, akkor legalabb a film tartalmarol szolo ertekezest mellozzetek, ha lehetseges.
Azert szerintem megiscsak mas valamit egy 25 cm-es atmeroju kepernyon nezni, meg egy 7x3 méteres vasznon, nem? A Fuggetlenseg Napja pl. iszonyu idetlen az 55 cm-es atlag TV kepernyon.
Es az sem egy utolso dolog, hogy a Lucas eppen azert szabott szigoru felteteleket, hogy milyen technikai szinvonalon allo mozikban mutathassak be, hogy minden apro reszlet kijojjon.
Ugyanakkor persze a 3 trailer igy is f@szan mutat es nagyon tetszik at uj design, a hang az pedig ugyanugy szol surround-ban mint ahogy a moziban.
Ez igen, ezért szeretek idejárni, ds9 megint hirdeti az igét, jegyzeteltem, megkeresem a filmben a jelenteket.
pedro870-nek teljesen igaza van, a vivás jelenetek teljesen frankók, lehet, hogy csinálok egy vágást csak a vivójelenetekből.
DiCaprio-ról meg csak annyit, hogyha mégis bekerül, akkor könnyen meg lehet magyarázni, miért olyan penge, hiszen vele van az erő.
Azoknak a fanyalgóknak, akik Anakin győzelmét és a kontrollhajó felrobbantását nevetségesnek tartják, hagy emlékeztessem őket a IV epizódban egy 19 srác, aki még soha nem repült X szárnyúval, és még egy teherhajót is nehezen vezetne el - hiszen ezért kellet egy Han Solo - lekörözi az elit birodalmi alakultokból álló TIE-okat, végigrepül egy baromi szűk folyoson és beküld két proton torpedot egy 2m átmérőjű lyukba. A kotta ugyanaz, csak az tudja lejátszani, aki birtokosa az Erőnek. A TPM-ben még árnyalt is rajta Lucas, mert véletlenül robbantja fel a hajót.
Más kb. két hete jelent meg egy új SW könyv Timothy Zahn tollából, aki olvasta az előző három részt ebben sem fog csalódni.
pedro870-nek teljesen igaza van, a vivás jelenetek teljesen frankók, lehet, hogy csinálok egy vágást csak a vivójelenetekből.
Azoknak a fanyalgóknak, akik Anakin győzelmét és a kontrollhajó felrobbantását nevetségesnek tartják, hagy emlékeztessem őket a IV epizódban egy 19 srác, aki még soha nem repült X szárnyúval, és még egy teherhajót is nehezen vezetne el - hiszen ezért kellet egy Han Solo - lekörözi az elit birodalmi alakultokból álló TIE-okat, végigrepül egy baromi szűk folyoson és beküld két proton torpedot egy 2m átmérőjű lyukba. A kotta ugyanaz, csak az tudja lejátszani, aki birtokosa az Erőnek. A TPM-ben még árnyalt is rajta Lucas, mert véletlenül robbantja fel a hajót.
Azt azert nem igazan ertem, hogy ha az eddigi reszek ezutan 50 evvel jatszodnak, akkor mi tortent ezzel az aranyos robothadsereggel? 50 ev fejlodeset figyelembe veve mar Terminatoroknak kellene szerepelniuk a 456-ban.
Mindez csak azert, mert vmire kellett hasznalni a mai animacios lehetosegeket.
Hat nem egy Tolkien alkat Lucas az biztos.