begbocsájtunk=megbocsájtunk....úgy látszik mégiscsak megfáztam egy kicsit! :)) látod látod libertine, nem vigyáztunk eléggé kicsikém! remélem te nem hűltél meg! bár nem csodálnám, olyan felhevülten rohangálni a hidegben....bár amilyen jófiú vagy, minden nap szépen beveszed a napi adag plusssszt, tehát lehet, hogy ezt most megúsztad! de csak vigyázz! ma éjszaka talán elkapod tőlem!!!! remélem azért nem bánod a dolgot...:)
csók baba,
paulina grófné
ugyan ugyan! ne is figyeljetek rá kedveseim! csak a bosszú beszél belőle! ugye érted bookshie? bosszú, amiért korábban megzavartalak benneteket néha K. S.-ért való rajongás közben...kis gyerekes csínytevés! de annyi baj legyen! azért begbocsájtunk, kedves SS!!!!
a te kis paulinád!!! :)))))))))))
ó libertine!
hidd el én sem felejtem el soha ezt a csodálatos éjszakát, amit együtt töltöttünk! most aztán irigykedhet a béla! de hát minek bulizgat folyton a hétvégén...de ne is gondoljunk most rá!
azóta is csak rád gondolok kedvesem! hogyis lehet valaki ennyire tökéletes mint te! a többiek szerintem el se tudják képzelni , hogy mit műveltünk...egy biztos, egy csöppet sem fáztam....aztán a nagy eseményre megittunk egy egy pohár plussssszt, amitől aztán új erőre kaptunk...de itt most befejezem, a többi másra már nem tartozik....
most megyek is, ki kell magam pihenni, hogy holnap legyen erőm elbaktatni az iskolába....
egész éjjel rólad fogok álmodni, drága grófom!
remélem te is hasonlóképpen teszel majd!
továbbra is küldöm a millió csókot, és forró ölelést,
a te egyetlen paulinalibertine-d!
:-*
bookshienak üzenem, hogy megvan a megoldás, azaz ezek szerint te most egy kis nyuszika vagy, ha jól értelmeztem a mondataidat...!
Szija pm!
Szerintem nem olvastad el, amit írtam az SS/D ügyről, mert a napnál világosabb, hogy mit tudok ama személy kilétéről. Ennél világosabban még elemlámpa mellett se tudnék fogamzani!
Köszike a tippet, hogy hol láthatnám a macát, de hogy mennyire nem piszkál fel a téma, azt képtelen vagyok írásba önteni!! Persze ha másért nem, hát azér' megleshetném, hogy kire indul be ennyire ez a Bélus gyerek, de az ilyen szappansorozatoktól egy perc alatt kinő rajtam a ragya...
Télleg nem akarok semmit írni erről a tagról, kinek a vigyori képét alább kibiggyesztetted, lehet, hogy fiúnak helyes, de magamról csak egyet tudok: egy ilyen ápolatlan, csimbókos rasztás haj láttán sürgősen ki kell fordulnom a retyóra...
na jól van kicsi libertine, azért ne keserdj nagyon el! én biza szeretlek téged, és ez nem holmi kitegetés! nehogymá csalódott légy, hé! én pl. próbáltam tegnap telepatikus úton kommunikálni veled, hogy hol vagy drágám? meg miegymás, de úgytűnik agyhullámajaid nem álltak rá az enyimére. de ha gondolod még próbálkozhatunk, mert az a fránya üveges nem túl jól végezte a dolgát...vagyis némiképp igen, de a lényeg, az ablakom helyreállítása elmaradt...úgyhogy még mindig egy kis melegségre vágyom! na it szólsz akkor a ma estéhez???
puszikál,
a te egyetlen paulinád
Hát, hogy is mondjam, ha ez a Jumbo gyerek szép, akkor én egyenesen isteni vagyok... PMB, talán mégis lehet némi probléma az ízléseddel... az meg igen rosszul esett, hogy az alföldi topikban engem, belat meg az ottot, a toth ottot olyan csunyan (le)degradaltal! Meghogy agree, meg hogy mi nem erunk fel alfoldihez...dehogynem, mi peldaul szoba allunk veled es megprobaljuk elnyerni a kegyeidet. Egyebkent egesz ejszaka vartalak, mert azt gondoltam, hogy a szerelmes sziv - megerzeseire hagyatkozva - megtalalja az utat hozzam, de a kello feltetel ugylatszik nem allt fenn. PMB, te egy igazi vegzet asszonya vagy! Nem tudok aludni, mindig rad gondolok, szep szoval hitegetsz, csalfa vak remenyt csopogtetsz belem, aztan hagyod elhervadni szerelmunk meg eppen csak bimbozo viragait. Vegso elkeseredesemben megyek MDB-t hallgatni...
(Azert kedves, hogy minket sem felejtettel el, a puszikat gyorsan elraktarozom a kovetkezo par napra...)
egy ne'mileg csalodott rajongo a plebsbol (ex-grof libertine)
Képzeljétek mi történt velem tegnap!
Miközben mindenfelé kerestem Libertine szerény hajlékát egy buliba csöppentem. és ki volt ott? az én hihetetlen nagy szerelmem! és most nem alföldire gondolok! de nem bizony! ő ugyanis, ha lehet, még nála is nagyobb szerelmem, és az már nem piskóta, ugye tudjátok? talán még azt is megkockáztatom, hogy fernandito colungát is túlszárnyalja...
szóval Ő Gyurika, a Warpigs gitárosa. ó, ha láttátok volna! annyira gyönyörűségesen szép volt, hogy a puszta látványtól el...ájultam :).
persze tudom, hogy nektek gőzötök sincs róla, mi fán terem ez a szépség, de segítek rajtatok.
nyissátok szemeiteket, és bámuljátok a csodát, itt van nektek ő, az én drága JIMBOm!!!!
na mit szóltok? hát nem tökéletes?
elhihetitek, milyen szépeket álmodtam, miután hazaérkeztem...talán ez lehetett az oka, hogy nem fagytam szét a libertine által betört ablakon beáramló fagyos levegőn....fűtött a szerelem!
na minden jó drágáim!
azért titeket sem felejtelek el!!!
meg is kapjátok a napi adagot:
1000000000000 csók, és ölelés.
Libertine!
A plusssszal együtt a címedet is elküldhetted vona, tegnap egész éjszaka téged kerestelek országszerte. mindenhova bekopogtam, hogy: tessék mondani, itt lakik gróf libertine? de hát az arcok csak néztek rám bambán, ezért kénytelen voltam hazajönni. az ablakomot kibéleltem kartonnal, és magamra húztam 50 pokrócot, hogy meg ne fagyjak. örömmel jelentem, sikerült átvészelnem az éjszakát, és már az üvegest is kihívtam. ki is jött, és el is csábított...most a gyerekeim átlátszóak lesznek?....
Bookshie!
má megint kavarogsz a bélával? na jó, egye kutya...
konta barbi a barátok közt ifjú üdvöskéje. a remekbe szabott sorozatban ő hoffer eszter, a buzi misi húga. ha kíváncsi vagy rá, minden hétköznap 1/2 8 és 8 között megtekintheted nagyszerű kis pofikáját az RTL Klubbon!
tudod már kit takar SS/D?
No, meggyüttem a bányábul. Leástam magam a magmáig szégyenemben. Hát persze, hogy nem tudom, ki az a Kontár izé... Mingyár ügetek a lekközelebbi nyúz standhoz és megvizslatom magamnak, de már itt tutkóra lefogadom, hogy fel sem ér velem! Te, Bélus! Ha karmolod a bigét, de nem acc érte 68 forintot, akkor mi van azokkal, akik még annyira se tetszenek? Pedig sok mindenre jó ám egy olyan címlapfotó. A fijúk ilyesmiket szoktak nézegetni, miközben... ja, ez mán megin szexes topik!
Mióta van metal? Hú, Bélus... Amikor én ezt elkezdtem - ezeregy éve -, mán tutira megvót, ezt állíthatom. Attól függ, mikortól számítjuk, mert előtte ugyi már létezett a hard rock... A nyolcvanas években indult egy nagy hullám, de van néhány ősmogul banda, akik már a 70-es évek végén is nyomták és még ma is léteznek. Szóval nem oly eccerű ez, te kis te!
Szeretek meglógni, ha melegszik a helyzet, szóval vigyázzál rám és ápolgasd a kapcsunkat, ha nem akarsz hársfaképnél hagyódni!
Várom a kanárisárga kűrruha felbukkanását! Na, most lohasztó leszek, Bélus: nem vagyok bombázó. Akkor már legfeljebb bambázó... De most télleg. Azért még csípsz?
Kékzeljétek, ma reggel, ahogy állok a buszmegállóban mit látok? Konta Barbara villantja egyenesen rám hófehér fogait! Na ne ijedjetek meg, csak az újságosnál a Partyi Magazin címlapjáról, de akkó is úgy beizgultam rögvest, mint pmb az alföldire! Majnem meg is vettem az újságot, de kicsit sokalltam a 68 Ft-ot. Mos mit szólsz pmb, ugye neked is nagyon szimpi a csaj? (Már látom, ahogy Bookshie szája szegletére kiül a megvető biggy, ha egyáltalán tuggya ki is az a Barbi! Bookshienak ugyanis elég hiányos a művelcsége a TVsorozatok terén!) Ha valamelyikőtök kicsit is hasonlít Kontabarbira azonnal jelentkezzen, mer azzal szeretném elmélyíteni lelki kapcsainkat!
Pajkos Paulinám, három papírzsepit használtam el amíg olvastam soraidat (gondóhatod, nem a könnyeimet szárítgattam), remélem lekközelebb Plussz tablettaként reinkarnálódom, amire -figyelembe véve romlott előéletemet- elég jó esélyem van. Bár Bookshie hozzászólása után má kiegyeznék a répával is! Esetleg répaízű plussztabletta, plusszízű répa, alföldi répa, stb.
Hát igen, paulina szép is vóna az, ha te a kezed közé kapnál, egyéb végtagjaidról nem is beszélve!
Elfogadom a békejobbot, mi mást is tehetnék mikó má nem tudok nélküled élni, elhervadok a mosolyod nélkül. Kapitulálok! (De azé vigyázz, mer ott van a tőr a balomban.)
Arra én is kíváncsi lennék Bookshie honnan veszi az infójit, úgyláccik egy valóságos Sherlock Holmész! A végén még vájkálni kezd az én sötét múltamban is, az lesz ám az átvilágítás!
Még egy dolog: most 2 napig nem jelentkezem, de ne pánikkolj, ez még nem a nemzet- és topichalál, eccerűen csak víkkend!
Bookshie, én is egész éjcaka álmatlanul forgolódtam, mer elfelejtettük megbeszélni, hogy miként fogjuk megtalálni egymást a Napsugár Fijúk koncertjén? Mongyuk én a narancsflitteres kanárisárga szatén kűrruhámban leszek, de hogyan ismerlek fel a sok bőrszerkós bombázó közül? Na jó, hogy amelyiknek a lekintelligensebb a nézése, de mos bámujjak mindenkinek az arcába?
Egyébként meg tudnád mondani nekem, hogy mióta létezik a metál, mint önálló stílusirányzat? Lekközelebb elárulom, hogy mér akarom tunni.
Még le sem szúrtalak az előző kishitű hozzászólásodért, ami egy valódi önbizalmatlansági indítvány, oszt megin rögvest olajra akartál lécelni az első nehézségnél! Tudd meg, hogy most már nem engedhetjük meg távozásodat, mer túl sokat tucc és még fecsegnél. Vigyázz mer a mi kezünk messzire elér, úgyhogy akármelyik topicba és nickname-be is bújsz, megtalálunk és akkor isten legyen irgalmas hozzád, addig nem eresztünk míg végig nem hallgatod besztof kordagyurit, ez a módszerünk eddig a legkeményebb metálosokat is gyorsan megtörte.
E topic kedvenc pm-e! Itt váljak üregi nyúllá, ha tudom, ki az az SS/D! (Szent Habakuck! Most veszem észre, hogy egy répán nyámmogok és a metszőagyaraim a földet verdesik...) Szóval itten besugdosásra gyanakszol? Hát elárulhatom: e besúgó te magad vagy! Tiszavizet mernék rá inni, hogy a kedvenceidről ippeg tőled olvasgatám itt-ott! Valamely más topicban mintha leplezetlen lelkesedést mutattál volna a pörldzsem szép szemű frontembere iránt, a Warpigs-ről is ekként szereztem tudomást (ők nyugodjanak humuszban).
Bélus. Én télleg vajazom a Robit (a Zalföldit, nem a Koltait és nem a Rátonyit), viszont nem szemellenzősen, a végletekig rózsás színben látva, hanem azér' realistásan. Mint látom, folyamatosan csak csalódásokat okozok néked, én mán aludni se tudok a furdalástól, mely lelkemet mételyezi. Ha ez segít: amint sírhatnékod támad, nekem két vállam is van, melyekbe beledörgölheted cseppfolyós tokmányodat.
Érdemes volt várnom! Köszönöm, drága PMB! Imádlak! És én kimondom: ez SOK puszi volt!!!
Amúgy plusssszzzzozhatnank egyszer egyutt :-). En speciel hagyományos módon vizzel fogyasztom, nem szopogatom, de ezt a pezsgest holnap kiprobalom...
a libertine
u.i.: örülök, hogy ismét béke van, mindenki happy, de nem lesz ez így kicsit unalmas?
az esti mese:
egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy paulina, meg az ő kedves barátkái, és boldogan éltek, amíg meg nem haltak. ha meg nem haltak volna, az én mesém is tovább tartott volna...
lehet, hogy egy kicsit brutális voltam, de hát így kell nevelni a gyerekeket!
na mára tényleg eldugulok! asszem megyek és benyomok egy plussszt, ha találok itthon! ha nincs, lécci küldjé má egyet libertine, jöhet fénypóstával. jaj ne, várj, még nem nyitottam ki az ablakot....már késő! küldj egy új ablakot is! vagy ha nem, akkor megyek hozzád aludni, mert különben megfagyok...azt meg remélem nem vennéd a lelkedre, ha tüdőgyuszi elcsábítana, hm?
most jut eszembe! lehet hogy libertine igazából egerszegi egérke krisztina, és azér nyomatja itt a plussszos reklámdumát. eltaláltam??? de ha mégis, akkor nem hozzád megyek aludni....
hát nekem se kutya a helyesírásom! na de nézzétek el nekem, ezt az apró kis hibát, hogy figyelmetlenül gépelek. ha ezt a gépírás tanárom látná! biztos megbuktatna. főleg hogy három ujjal nyomom, és nézem a billentyűzetet, meg a monitort is. na de mégis ötösre vizsgáztam!
mosdt megpróbálik úgy írmi, ahogy káne,de azt hiszem nem nagyon megy. jaj, bekszpészt nem szabad használni!!!
a végére egész jól belejöttem, nem? csak egy kis gyakorlás kéne...
na nem szarakszom itt tovább, visszatértem a gyorsabb módszerhez...
na mit írjak nektek, drágáim?
imádlak benneteket, kaptok nagyon sok puszit tőlem éjszakára, remélem holnapig kitart!!! de hát tanuljátok meg beosztani!
szóval amit küldök:
100000000000000000000000000000000000000 puszi (ha valaki ezt kimondja, annak az adagját négyzetre emelem!!!!
még kaptok 100000000000000 ölelést, és egy esti mesét.
na most már örültök?
csók édeseim!
paulina, a nagylelkű!!!
Libertine!
Te csak idd szépen tovább a plusszokat, hogy szép és erős és egészséges legyél! plusssssssZ rulez! te hogy fogyastod? ital formájában, vagy nyalod? én nyalni szoktak, vagyis bekapom és szopogatom...a PLUSSSSSZZ TABLETTÁT!!!! már látom is a perverz arcok kaján vigyorát felderülni....na de tényleg, a plusssz úgy finom, próbáljátok ki!!!!
Különböző!
egy valamibe hajlandó vagyok belemenni! hozzád szólok, megbocsájtok mindent, egy feltétellel. többet nem segítesz nekem a harcban, hogyod, hogy egyedül hajtsam végre küldetésem. és soha többé nem veszed pártfogásba nitucit!!!! ne elfogadod a békejobbot?
felmerült bennem az a kérdés, hogy miért is van az, hogy te minden második nap bocsánatot kérsz valamiért? te ilyen kis rosszcsont vagy? kis gézengúz apjkos kis lúrkó! kapnálak csak a kezem közé, én úgy elfenekelnélek.....és a perverzek kaján vigyora ismét feltűnik.....
Bookshie!
jók az infoid, csak tudni szeretném, kik a besúgóid! talán SS/D? nem csodálnám...hát igen, arról van szó, hogy tényleg nagyon feldob a tudat, hogy ide jön ismételten az imádott pearl jam, csak az hangol le, hogy 5000 ft a jegy. elég gáz. de megéri, elhihetitek! bár az előző koncerten sikerült maradandó sérüléseket szenvednem (nem emlékszem már mikor volt, 2-3 éve, de még mindig fájnak a nyomai!).
na mindjárt kidob a rendszer, ezért új hozzászólásba kezdek.
csumi,
pm
Libertine, ne örüjj annyira, a mútkór nekem millióésegyezer csókot kűdött pmb, oszt utána mégis kirúgott egy sepillanat alatt! Féltelek öcsém, hogy fogja ezt elviselni a gyönge szívecskéd?
Bookshie! Hát má megint csalatkoznom kell benned? Hisz nagyon jól láthatod, milyen nehéz órákat élek, pmb vérbe aláz, oszt nincs egy vigasztaló jó szavad hozzám? Nincs egy vállad, ahun kisírhassam magam?
Montam má, hogy határozottan fejlődik a hejjesirásod? Látod, nem kő szégyellni, ha a nagyobbaktó tanul az emberlánya!
Kitörültem a csípát a szemembül oszt elolvastam még egyszer becses hozzászólásodat, de akko is csak azt látom (idézem): ..."Tudod, hogy én nagyon szeretem Robit"...Akkó ez most milyen Robi vót? Vagy csak elírtad véletlenül a bélát? Még csak nem is április elsején, hanem harmadikán!!!
De most asztán má írjon nekem valaki valami nagyon kedveset, mer különbe szétoszlatom a topicot , izibe!
Juhééééj, emberek! Visszagyöttek az ékezeteim!!! Elhatároztam, ma olyanokat fogok nektek írni, mint körömpörkölt, csörömpölök, stb, de aztán láttam, hogy Béla velem mán nem is leveledzik, úgyhogy mostan a padló alatt lappangok és elveszejtettem mindama mikrobányi önbizalmamat, mely a napok folyamán belém csordogált. Azért jó volt itt, pm, és csak így tovább. Irigyellek! A gépem jobb létre szenderületéért pedig many-many thanks to ep!
Édes paulinám, félreérted a helyzetet, érted harcolok, nem ellened, mos micsinájjak, ha saját magad ellenében kell megvédenem téged, mielőtt valami őrültséget csinyálsz! Egyrészt próbáltalak megóvni a promiszkuitás fertőjétől, másrészt igyekeztem az ellenfél nyakába varrni a selejtes árut (ti. alföldit). Csak hálás lehetnél nekem, láthatod a szerelem hegyeket mozgat és néha a józan észnek láccólag ellentmondó tettekre sarkallja az embert! De ha nem kerülök vissza a pixisedbe, az se baj: imádok reménytelenül szerelmes lenni, az a lexebb! Meg asztán remélem nituci is hajlanó lesz némi kárpótlási folyamatot megindítani kiállt szenvedéseim ellensúlyozása érdekében. Lehet, hogy Libertine-t a plusszvitaminjai megvédik a gaz csábító alföldi ármánykodásaitól, de engem mardos a féltékenység zöldszemű szörnyetege. Ugye csak azé írtad, hogy többé nem ejted ki a nevem, mer kimondhatatlanul szerecc?
Csókol: béla, reménytelenül szerelmes gonosz lovagod & örökös hódolód
Latom, our dear pm nagyon elemeben van, csak ugy zsizseg a boldogsagtul. Gyanitom, ez tan osszefuggesben lehet a porldzsem koncerttel!?!?!? Mert nekem titkolt kemeim olyas hireket eregettek a fulembe, hogy pm bazi nagy Vedder fan. Most szoljatok hozza, meg ez is! Jol tudom, topicunk nevadoja??? Egyebkent en is orvendezek. Beluska, megindultal a feny fele vezeto uton. Ezek utan batran eljohecc a nyari Summer Rocks fesztre, ahun a Gamma sugar lesz a fo szenzi!!! De lecci, torold ki a szemed ficakjabul a csipat es nezd meg jobban az alfoldi topicot! Mintha epp arrol irkaltam volna, hogy amit a mi Robink a Vamos musorban eloadott, az biz gyenge harmatnak tunt... Neked ez hizelgonek tunik???
Semmi gond, sőt köszönöm a millió csókot, drága PMB-m (bár a csókátvétel rendelkezik némi időigénnyel a csókok magas száma miatt)! Milyen szép név ez, hogy paulinalibertine :-))) Talán ez már az asszonyneved ? A Te kedvedért még a Plussszzz tablettáról is hajlandó vagyok leszokni... pedig ez nagy szó! Az egyéb, COF lemezboriton kifejtett tevékenységeimről úgyszintén.
drága Libertine!
kérlek bocsásd meg nekem, hogy az előző hozzászólásomban kifelejtettem gyönyörüségesen szép nevecskédből a T betűt, csak hát olyannyira felzaklatott az, akinek nem is ejtem ki többé a nevét, hogy szétestek a mozdulataim is. remélem elnéző leszel a te paulinádhoz!!!
na akkor ez úton küldeném neked a hiányzó betűt:
T
millió csók kicsim:
paulinalibertine (vagy bármi, csak "az" nem)
bélácskám!
most vagy én vagyok tök hülye, vagy te fogalomzavarba estél.
az, hogy állj a pártomra nálad azt jelenti, hogy ellenfelet támogatod? és a hátamba a kés, meg miegymás? nem lesz ennek jó vége, de vége az lesz! most, ezután a levél után. örökre elfelejtelek, te gazember áruló!!! hogy tehetted ezt velem? és még büszke is vagy rá! felháborító, hogy mik vannak...
szóval, mint a konkurens topikban már írtam, nem vagyok hajlandó hozzád szólni többet, és ne is próbálkozz, erre nincs magyarázat!!! ez nem lehetett véletlen. elárultál. kész. punktum.
ezért aztán egész szívemet felajánlom drága pezsgő kis liberinémnek, sőt mindenki másnak, csak neked nem!!!
és ne mondd azt, hogy túl sok szappanoperát nézek!
a gipszes nem én vagyok, de ha az lennék, akkor most jól kupáncsapnálak!!!
a sick és a fuck szó mélységeibe most nem vagyok hajlandó belemenni, de elhiheted nekem, amit most iránzad érzek, az a második!!!