Sziasztok! Szerintem a csodakertes(én is megvettem) leander, lehet a dupla barack. Pont ma nézegettem, milyen színváltósak a virágai. Van amelyik inkább rózsaszín sárgás középpel, és van olyan, ami szinte sárga, alig rózsaszín szegéllyel.
dehogy haragszom! én ma találtam ki, hogy márpedig elnézek oda a feltett képek miatt! Persze, jövőre lesz újra, addig meg meglátom, mire jutok ezekkel! Legalább gyakorolok addig.
A Csodakert újságban van egy kép egy leandervirágról (komplett két oldalt szentelnek cimadónknak, bár nem sok info van), dupla virágú, rózsaszinek a sziromszélek, sárgák a sziromközepek. Nem barackos, hanem rózsaszin-sárga. Nagyon szép, látott már ilyet valaki?
Ma kaptam kézhez Csodakert újságomat. Van lehetőség saját kertről, erkélyről fotókat beküldeni. Az első 10 fotó készitője Vitaflora ajándékcsomagot kap, és a legjobb fotók bekerülnek az újságba.
Ahogy itt láttam, többeknek érdemes lenne pályázni, büszkék lehettek a kertjeitekre, teraszokra!
Nekem is van ilyen kis kócos, ez volt idén az első virága, itt sárgább, eléggé váltogatja a színét, készenléti állapot, fényfiszonyok szerint. Nem hiszem, hogy ebből a fajtából több lenne.
Gyönyörű képeket raktatok fel. Olvaslak ám Benneteket, de sajnos nincs mivel dicsekednem. Kezelem a növényeimet a tanácsaitok alapján és sóvárgok a látottak után.
Most megint el kell mennem a géptől, csak este jöhetek vissza, de annak, aki erre jár és ígértem Chopint, azoknak üzenem, hogy csúnya dolog, de e miatt a hőség miatt ma is, meg szerdán is, meg pénteken is ki kell mennem Budaőrsre, úgyhogy csak hétfőn tudom teljesíteni az ígéretemet, de kérem, hogy írjátok meg a címeket, tudom, többetekét már tudnom kéne, de annó nem írtam fel, és írjátok meg azt is, hogy milyen hajtást szeretnétek még. Annyira azért nem sűrgős, de jó lenne, ha tudnám ezeket a dolgokat!