Amit te tegnap küldtél az a levelezőm szerint 14,01 és 15,53-kor érkezett meg. Kettőnk gépén kívül van még néhány bizonytalansági tényező a vonalban :(
Szerintem a világ leg egézségesebb embere. Annyian szidjuk folyamatosan....
Az én hülyeségem egyébként. Az outlook express 200-300 megás állományok esetén lazán megfekszik, én ezt tudva mégis vagy másfél éve egynsúlyozok vele. De most meguntam, áttértem egy másik Billsoft termékre az outlook-ra :(( Ez meg tele van egy csomó felesleges kütyüvel, utálom.
Délután nem voltam gépközelben, mindenféle pernehajderekkel töltöttem az időt, mondhatni mini (vagy mikro) topiktalin voltam. Bendegúznál is esett az eső, itthon is, úgy látszik országos eső volt :)
A céges levelezőm teljesen összedőlt, holnap lecserélem, lehet, hogy postagalambokat alkalmazok.
Webes felületről megnézve a fiókjaimat nem ért ide.
Szvsz a törzsasztalos címek álltak fejre valami miatt. Régebben véltottunk mélt ezen a címen, a mostani levelemet pedig tegnap óta visszadobja a levelezőm valami cím hibával.
Addig ne is, mig nem kéx az elöfokom! Aztán ki is süthetitek, habár nem sok zsir wan a böre alatt. Inkább werseny uccai neppercimek, az meg max félixnek köll...)))
Nagyon jó ötlet, amúgy is jobbak lesznek az arányok, mert a HDTV ugye 16:9 és nem 4:3 képarány. Igy Bigi nem tudja annyira kitölteni a képet, több hely marad másra :-)
A szeptember első heti házfoglalás kőtáblába vésve.
Az előző csapat csütörtökön kivonul. A csütörtök-pénteki éjszaka nincs lefoglalva, de pénteken akár a reggeli órákra lehet érkezni. Ez csak lehetőség. Pontosítani csak akkor fogunk, ha a tali már belátható időn belül lesz, mondjuk augusztus elején. Akkor kéretik majd a konkrét jelentkezéseket is megtenni.