Az elmúlt pár napban a hitelkártyával végzett vásárlások nem könyvelődtek még le, sőt van olyan csütörtöki (sőt talán még szerdai is) vásárlás ami még a zárolt tételeknél sem jelent meg. A zárolt összeg persze növekszik, de más semmi.
Jó lenne ha hétfő éjfélig lekönyvelnék a vásárlásokat, hogy ne a következő havi hitelkeretet csökkentse.
Az Erstenél van olyan, akinek 2 hitelkártyája van? Nekem van egy joker és szeretnék mellé egy wizzairt, de az ügyintéző szerint hiába megyek át a hitelbírálaton, nem lehet egyszerre 2 hitelkártyám náluk... Valakinek tapasztalat? Vagy csak az ügyintéző mondott hülyeséget?
kerdesem az lenne, hogy privilegium Lnel ki milyen kartyat vaalsztatott? minimalizalni szeretnem a koltsegeket, de azert olyan kartyat valasztanek amivel pl lehet neten fizetni...pl egy maestroval lehetseges?
Tájékoztatjuk, hogy Bankunk a számlanyitás hónapjára a kedvezményes számlavezetési díjat számította fel Ügyfelei részére a feltételek teljesítése nélkül is.
A számlavezetési díj elengedésén kívül a további, az emelt szint teljesítéséhez kötött kedvezményt nem érvényesítettük.
Az emelt szint feltétele, hogy a vizsgálati időszakban (tárgyhót megelőző hónap 15-től a tárgyhó 14-ig) legalább 150.000 Ft jóváírás érkezzen legfeljebb kettő összegben a bankszámlára.
A számla 2016.07.26-án lett megnyitva Bankunknál. Ennek értelmében a számlanyitás napjától 2016.08.14-ig vizsgáljuk a beérkező jövedelmeket az emelt szint nyújtotta kedvezmények érvényesítéséhez. Mivel a számlára 2016.08.01-én érkezett az emelt szint teljesítéséhez elegendő utalás, így azt a 2016.07.15-2016.08.14. közötti időszakra vonatkozóan vettük figyelembe. Emiatt az ingyenes készpénzfelvételeket szeptember hónaptól tudjuk biztosítani az Ön részére.
„A feltétel teljesülése esetén a bankszámla az alábbi kedvezményeket tartalmazza: • 0 Ft a tárgyhónapban a havi számlavezetési díj, • 0 Ft a tárgyhónapban a csoportos beszedési megbízás bankon belül és bankon kívül és • 0 Ft a NetBank-on kezdeményezett eseti és állandó forint átutalás bankon belül és bankon kívül, továbbá • 0 Ft a tárgyhónapot követő hónapban, korlátlan számban a Bank saját ATM-jeinél belföldön és az Erste Bankcsoportba tartozó bankok ATM-jeinél külföldön végzett készpénzfelvétel díja”
A fentiek szerint tehát a készpénzfelvételi díjkedvezmény szeptember hónapra lesz érvényes.
Tájékoztatjuk, hogy egyedi üzleti döntés alapján az Ön megelégedése érdekében 2016.08.02-án jóváírtuk a 11600006-00000000-xxxxxxxx számú bankszámláján a 2016.07.31-én terhelt díjakat, összesen 1.684,- Ft-ot. A jóváírást nyomon követheti bankszámlakivonatán.
Reméljük, hogy panaszára adott válaszunkat elfogadhatónak tartja, amennyiben további kérdései vannak, készséggel állunk rendelkezésére. Amennyiben nem fogadja el válaszunkat, az alábbi linken található jogorvoslat alapján fordulhat az illetékes testülethez illetve hatóságokhoz.
AZ OBA által nyújtott 100.000 eurós betét garancia,nem kormány függő és,hogy mennyi tulajdonrésszel bír az Erstében. Sőt...inkább nagyobb garanciát jelent,ha van benne valamennyi állami tulajdonrész.
Ez a cikk nagyon bájos,főleg a bankmonitor tollából,aki az egyik legnagyobb közvetítője ennek a számlacsomagnak.
Azért írták ezt le,mert tömegével kapták a saját prasnyaságuk miatt is a reklamációkat. Ugyanis senkinek egy szót nem szóltak az itt leírtakról,amikor a számlákat kötik csak vágóhíd módjára,öntötték befele az Erstéhez a kérelmeket amit online kaptak.
Persze a helyi Erstés ügyintézők is tojtak nagy ívben a dologra,hogy korrektül és teljes körűen tájékoztassák a bankszámlákat kötő ügyfeleket (ennek oka,hogy ezek nem fióki forrású számlacsomagok,így a helyi fiókban,ahol a szerződést kötöd,semmilyen anyagi érdeke nincs a fióknak,mert a Központi teljesítéshez sorolják be a volument.. és a db számot.)
Így tipikus esete annak,amikor se kutyája,se macskája ennek a terméknek (anyátlan-apátlan). Gondolom,már olyan méreteket öltött a bankmonitornál a panaszhalmaz,hogy kénytelen voltak magukat levédeni evvel a cikkel.
Értem én,hogy minden le van írva az ASZF-ben....csak egy hétköznapi ügyfél elvárja azt,hogy szóban megfelelően tájékoztassák a megkötés előtt.
Szia, nem, szó sincs nagyobb összegről. Egyszerűen a kormányban nem bízom, és nem tudom milyen kockázatot jelenthet az, ha a magyar kormánynak bármilyen köze van egy bankhoz.