1. Fel kell hívni a jv-k figyelmét, hogy jobban figyeljenek! 2. Az ívben lévő állomások esetén tükrök elhelyezésével javítani lehet a helyzeten. 3. Majd megszokják az utasok, hogy ha a kaller nem látja őket futni a vonatra, akkor sorry, lemaradtak!
Ma már nincs olyan, hogy vonat az állomáson hagyjon embereket (eltekintve évi kb. 1 különleges esettől). Ez is élet.
Sajnos nálunk havonta egyszer-kétszer előfordul. Panaszkönyvek is születnek róla,de nem történik semmi. Ez egyébként azóta van mióta nem mi menesztünk.
A KD vasútbarát fórum, vasútbarátok írnak oda. Az ellentopik antivasútbarát fórum, oda "KD vasútbarátai"ellenesek/"KD vasútjai"ellenesek írnak oda. Szerinted szinte az összes többi ez utóbbiba tartozik.
És mivel szerinted ez így van, ezért felmerült bennem(meg még pár emberben talán :)) ), hogy a KD nem ide való... :P Csak nem tudom miért.
Kezdem úgy érezni, hogy nem tegnap volt az óriási telehold (közelebb a Földhöz, mint szokott, és egyidőben tele), hanem ma :-)
Azt írtam, hogy szinte. Értve? :-)
Vasútbarát:
Újabb képes beszéd jön, vállalva a kockázatot, hogy nem mindenki veszi észre az összefüggést.
Van egy vízfejű gyerekem. Mikor vagyok jobb szülője: ha adok neki naponta húsz liter vizet, és veszek napi ötezer forintért pelenkát, hogy legyen hova tennie azt a vizet,
vagy:
Elviszem orvoshoz, aki megállapítja, mi a baj, és esetleg meggyógyítja,
hogy helyt tudjon állni a mai napi kihívásokban?
Hm?
(bocs, most nem személyeskedtem :-)) )
Mindezek mellett én mélységesen megértem a nagymama fájdalmát, aki látva a meggyógyult gyereket, visszasírja azt az aranyos kis vízfejűt! Ha erről topikot nyit, oda jóérzésű ember nem megy, hogy beírja, hogy de nagyi! az a vízfej nem volt jó neki! Mert a nagyi azt szerette. Ennyi.
De a nagyi se írja abba a topikba, hogy mennyivel jobb a vízfej azon a gyereken, nem pedig az a gonosz doktor, aki lenövesztette róla!
De igenis rosszul emlékszem. Ugyanis nem emlékszem erre. Belinkelnéd, vagy keressem ki magamnak?
(amúgy azért a levelet mégis várom, hátha jön.., mert szóba került egy másik ügy, amire egyszer már igent mondtál, de félő, már változott a véleményed kizárólag miattam :( )