Bizony! Szombaton viszont muszáj nyerni, nem lesz egyszerű, de nagyon kell. Idegenben valahogy korábban nem nagyon ment a csapatnak, de idén már nyertünk Pécsen és Fehérváron is szóval talán most már nincs gond a Kaposvár vége táblát elhagyva sem.
Bizony, Ceskovic!!! 1 nap közös eszéssel a háta mögött szerintem nagyon fasza volt a bemutatkozása; Ma-ti-ja, Ma-ti-ja! :)
A mai meccs fordulópontja Gulyás jogos technikaija volt szerintem, addig kicsit a Paksot tolták a bírók, utána meg minket. Köszönjük meg Robikának! :) És végre a szerencse is mellénk állt, nagyon kellett ez a győzelem is, nyerni kell szombaton Salgótarjánba is, hogy jogosan számolgathassunk végre újra!
Szerintem is jó húzás volt őt leigazolni. Prejeannál sokkal jobb. Szerintem még éppen jókor történt a váltás, igaz korábban még jobb lett volna. Matijával reálisabb esélyünk lehet a 8ra. Még Bazsynak is tetszeni fog, mert vic-re végződik a neve:)
Örülök Matijanak, én bírtam nagyon, na meg benntartott minket :) Nagyon nem is kell bemutatkoznia az öltözőben sem, majdnem mindenkivel játszott is együtt. Ez a hét döntő lehet a 8-ba jutást illetően, két győzelemmel versenyben maradhatunk.
Amikor itt volt két éve, akkor engem meggyőzött, és remélem most is így lesz. Ő igazi vezér típusú irányító, ahogy kell. Míg Kornél - aki nekem az egyik kedvenc játékosunk - nem, valóban nagyon jól védekezik, és amikor a pályán van, jól is megy a csapatnak, de nincs a csapatnak egy igazi nagybetűs vezére. Azt hiszem, hogy egy ilyen csapatnak, mint a mienk, egy Ceskovic igazi erősítés, én bizakodom!
Tegnap hosszú idő után újra megnéztem egy meccsünket felvételről, az Alba ellenit. És feltűnt nekem ez a Keller gyerek, ráférne azt hiszem egy kis folyamatos játéklehetőség nálunk, mert egész jó felépítésűnek láttam, és a mozgása is rendben valónak nézett ki. Az Albában úgyis csak elveszne szokás szerint, kár lenne érte.
Hát bizony ma többen is betliztek, betegek voltak, vagy csak simán ennyit tudtak? Ezt nem tudjuk elviselni egy ilyen jó csapat ellen főleg nem. Változást irányítóban, és kellene egy center is. Mert bizony Geri igen halovány mostanság
Ejjha, akkor jó lehet vele együtt játszani, edzeni... Sajnos a mai meccs... "evvan". Roli állat volt, mellett Kornél és Sosi nyújtott jót, a többiek nagy 0. Larrynek jobbulást!
Remélem,most már betelta pohár a huszaskávalszemben nincs több türelem! Vagy megvárgyák mígnem azügyveztetőnek is nekimegy nemcsak a Gordannak edzéssen? Kijafenének kell ojan ember akit a saját csapatársai mind utálnak? nem beszélnek vele? Mais nagyrész rajta mentel a meccs.
Jól van wazze, szerdán az Államierőmű SE ellen lerendezhetjük, a csarnok mellett, kint a havon, ha van merszed!!! :)
Amúgy sajnos bejött, amire számítottam, a Zete ránk tudta erőltetni akaratát a 3. negyedtől kezdve, aztán már csak futottunk utánuk. Kevés volt, hogy csak Roli és Kornél volt jó, Roli hatalmasat küzdött, de nem lehet, hogy minden helyzetet neki kelljen megoldani, úgy nehéz győznünk. Ez van, idén úgy látszik csak a kupát fogjuk megnyerni. :)
Na gyerekek, tiétek a felelősség; senki nem szavazott az ellen, hogy menjek a meccsre, és úgy gondolom, hogy a nem szavazó csendes többség :) biztosan azt akarja, hogy menjek, úgyhogy eleget teszek kérésüknek. :)