Igen, ezt már megbeszéltük akkor is, de hárman már mindenképpen leszünk. Majd viszünk Füli-drapit, jó? Majd jelentkezz, hogy mikor kezdhetem el böngészni az Elvirát:)
A szombati meccs kissé visszavetette a sokak lelkesedését az idegenbeli túrák irányába, de ha a mikrobusz nem is, egy kocsi csak összejön. Azért is szeretnék elmenni, mert az a meccs rohadt fontos lesz a nyolcba jutás miatt.
JAaaa,láttátok már Tajkov Georginát a Bascat magazinban? Ő a Sznkk egyik Sopronból igazolt játékosa ,hát elég jó ;=) Ha gondoljátok bemásolom, /itt bogyó barátomat szólítom meg ;=)/
1. Igaza van ájzéjának, sztem is hasznos játékosa az Olajnak Fülöp. Hartvichnál sokkal, és az ár-érték arány -ami sztem a legfontosabb- magyarjaink között a legjobb talán. Nekem egyébként Ciczással sincs bajom; ha már a magyarokat fikázzuk, én Hartvichot és Puskást küldeném inkább a picsába. Bár ez még nem mérvadó, de tavaly a rájátszás vmelyik fehérvári meccsére (mivel inni akartam) egy volt ganz-mávagos (válogatott kerettag , kosárlabda persze) haverommal vitettem magam. Ő a meccs végén csak annyit kérdezett, hogy miért nem a fiatal Fülöpöt játszatja Pór, a gyenge Frana helyett (attól most tekintsünk el, hogy nincs köztük korkülömbség, legalábbis nemnagyon) hiszen előbbi véleménye szerint kiaknázatlan tehetség, akinek több lehetőség kéne és élni fog vele. Bár én ennyire nem látom Fülkóban a zsenit, de máshogy nézem azóta... azóta is szar:)))
2. A Surda ma is kurvajó volt. 70% tengeri sün darálék...:)))
azt hogy legyen értelme a pályára lépésének pl :) mert a nem elkapott passzok, a le nem szedett lepattanók valahogy az én szememben nem egy jó center tulajdonságai...az hogy még pontot sem dob(tom-tom most dobott és örülünk) azt ráfoghatjuk a szerény térlátásának, ami a közeledő labdát illeti :)
oks, igazad van...szeretném ha fülöp kezdő lenne(továbbra is), cica szintén, még talán pór is beállhatna, hiszen ennél nem nagyon lehet lentebb vinni í szinvonalat :D de neked van igazad :D ez kell nekünk, ez kell a 10. helyen tanyázó Olaj teltházának!
ha te szerénységre hívsz fel, akkor én pedig az olvasásod fejlesztésére :) mert lehet kicsit a tehetetlen düh szerénytelenné tesz a nulla játékosokat illetően, viszont a felsorolt tényeimet sorozatban figyelmen kívül hagyod...engem is könnyű..könnyebb kritizálni, mint megnézni mennyit érnek a védenceid :)
Nem tudod vagy nem akarod megérteni, amit írok? Egy esetben lenne tiszta sor: ha azt mondanád, hogy Fülöptől Te 20 pontos átlagot vársz. És a többiektől akkor mennyit, ha szabad kérdeznem? Bele sem merek gondolni, milyen jó is lenne. 145-62-re nyernénk az összes meccset, sima liba... Én tényleg nem értelek...