ÚGy néz ki sikerül megszereznem az összes eddigi ladott részt, 5 vagy hat már meg is van. Nem baj ha angol van csak, igazából attol félek, hogy egy két hörgös feka szlenget többszöri visszahallgatásra sem értenék meg...
ne légy kis hitű!!nővi hormon néha dekázgatsz havi 150-2kilobol kijösz + a kaja is 150en 1 év és már hasonlitotok!!ugyan ilyen jing jangos tetoválást akartam csak mondom kiment a divatból,de 50es karon nem megy ki semmi a divadtból!!
A Kisasszony a mai edzésen kiválóan rávilágított arra, mekkora a pofám a karomhoz képest... Nem nehéz kitalálni: nagyobb... Szóval gyúni kell vazzeee...
G.I. 40! Beszélgettünk edzés végén jó kis "étrendről"... Na engem majd az érdekelne ami nem a pizza+fagyi+kóla változat... Ugyanis kezdek aggódni, hogy sok WR felveszi majd a Jimmy mentalitását, és össze fognak törni... :) És nem szeretném azt sem, ha a Pató rárabolna a posztomra, úgyhogy:
Sajnos a mai edzésre családi okok miatt nem tudok elmenni, remélhetőleg vasárnap veletek zúzok, de ezt még nem tudom előre!!Mindenkinek jó edzést kívánok!! peace
haggyad ennyit nem ér az egész!!meg minden ablaknak van még kb.6ablaka azokkal szarakodni nem éri meg mert nem jo minőségű!!de kösz!!csak nem bassza el valami hacker ezt az oldalt!!RIZS igyál sok neo citránt!!én is beteg vagyok,de megyek!!