Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Nálam is volt már ez a jelenség! Sőt! Többször is! Már gondoltam arra is, hogy veszek egy FW kábelt, de két nap múlva bekapcsoltam és kiírta: tegyem töltőre. Utána töltötte USB-ről is.
"A Beszeljukmac.com még szebbé, gyorsabbá és okosabbá varázsolja magát, de ehhez még nekik is idő kell. Pár napos hírszünet, reméljük, hétfőn újra "sugározzák" a híreket."
Ha nincs ilyen ismerődöd, esetleg vidd be az appleporthoz, vagy egy apple kereskedőhöz, kipróbára, hogy tényleg ez a baja, mielőtt veszel egy fw töltőt.
Több olyan esetről olvastam már, hogy egyszer csak nem töltött usb-ről, de ez csak akkor derült ki, amikor rádugta az illető firewire csatlakozón keresztül a gépre, és feléledt. De addig halottnak tűnt, mint a Tied. Kérj kölcsön egy fw kábelt, hátha azzal megy.
6 gigás mini esetében még az sem játszik, léven 4 hónapja kerültek az elsö példányok a boltokba, szóval tuti garanciás... legalábbis a Lajtától nyugatra így megy
Nincs már meg a garancialeveled? nem vagyok biztos benne, de elég valószínű, hogy az apple legalább Európa-garanciát ad, aminek ki kellene terjednie a te esetedre is.
Sziasztok! Kérlek segítsetek! Van egy 6 GB-os iPod mini-m. A barátnőm elvitte ma magával és hallgatta reggeltől kb. délutánig. Aztán valamikor a kora esti órákban újra szerette volna hallgatni de az iPod meg se nyikkant. Azt mondta, hogy nem csinált vele semmit, tehát nem ejtette el, nem vágta földhöz, stb. Sajnos semmire nem reagál a kis drága kütyü. Rádugtam az USB-re de a helyzet ugyanaz. Mit csináljak? Valaki találkozott már hasonló problémával? Hiába nyomok bármit is, nem kapcsolódik be. Sajnos ehhez a 6 GB-oshoz már nem jár alapból a hálózati töltő csak az USB kábel, tehát nem tudom kipróbálni, hogy a 220V-ról feléled-e a kicsike. Volt már korábban olyan, hogy teljesen lemerült de akkor a számítógép gond nélkül elkezdte tölteni. Nagyon kétségbe vagyok esve, mert ráadásul nem itthon hanem Londonban vettem és gondolom itthon jó sok pénzt kérnek majd azért is, hogy egyáltalán ránézzenek a szervízben. Egyáltalán hol van itthon szervíz? Hova vigyem? A válaszokat előre is köszönöm!
Ipod Shuffle-el kapcsolatban lenne egy kérdésem: hogy lehet azt megoldani, hogy ne töröljön minden zenét le róla minden egyes dokkoláskor? Az Apple site-on olvastam, hogy valami manual update de én egyszerűen nem találok ilyen beállítást az options-ben.(lehet hogy az csak mini-hez és a többihez van?)
Aha. Basszus eddig nem volt ennyi türelmem, mint most amíg beírtam az előző hszt, mire befejeztem észlelte a változást, és elkezdett updatelni. Sorry :$
Ne röhögjetek, de én már az elején meg vagyok lőve. Teljesen randomban dönti el ez a kis genyó, hogy épp mikor akar föltölteni. Most is kész a playlist, erre semmi. Bedugom, és nem jön föl oldalt a piros ikon. Mostmár jó ideje szenvedek, valaki segítsen egy kezdő usernek...
Apropó töltő: van valami ellenjavallat az általános célú USB-s úti töltők használatával szemben? Esetleg tapasztalat? Ilyesmire gondolok, de vannak még egyszerűbbek (kevésbé univerzálisak), némelyik csábítóan alacsony áron. Persze, a forma- és pláne a színvilág kissé távoli az iPodtól, de ezt leszámítva?