Keresés

Részletes keresés

Matrix Creative Commons License 1999.06.13 0 0 1140
:off:
Esetleg a jövőben új topicot (xyz 2.0) a régi topicban való egyeztetés és szavazás után lenne érdemes nyitni. Ugyanis ha az idelátogatók zöme tisztában van a Stop gomb funkciójával, akkor nincs értelme topix duplázni. Szólni kellene a moderátornak, hogy azt a másikat törölje le, mivel oda csak veszekedni jár mindenki.
:on:

Matrix

ig Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1139
bocs: storybook
ig Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1138
most kaptam meg az eredeti movie storiebook-ot, qrva jo!!!!!!!
___x2 Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1137
Bocs, egy kicsit offtopic: nem tudjatok, mivel lehet Video CD-t irni? Kellene valami freeware progi. (Nem akarok 80 perces CDert rohangaszni)
Zombie Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1136
Az imdb.com-on nem sok van rola, de azert leirom.
1975-ben szuletett Skociaban.
Filmjei: Sleepy Hollow (1999), SW Ep.1. (1999), Mortal Kombat Annihilation
(1997). Mint tudjuk az SW Ep.2-ben o lesz a harc koreografus (yeah!)
A Mortal-ban Rayden dublore volt.
Par napja valamelyik angol csatornan volt vele egy interju egy reggeli
musorban, jobb SW site-okon vannak is scannelt kepek.
Egyebkent (festett?) szoke a srac...
Előzmény: Dark Force (1135)
Dark Force Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1135
Emberek: Ki is ez a Darth Mault alakító Ray Park valójában? Miben láthattuk eddig? Nekem valahogy eddig kiesett a srác :-).
Zombie Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1134
Ha valakinek van MTV-je es esetleg elfelejtette megnezni az MTV Movie
Awards-t tegnap este, az vasarnap delelott meg bepotolhatja.
A Jedi tanacs jelenet parodiaja miatt, meg ahogy Samuel L. Jackson
es Jake Lloyd atadnak egy dijat, erdemes.
Jo poen a kis Jake fejen a Vader maszk :)
pedro870 Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1133
A DunaPlazában tegnap néztem meg a könyvet (azt hiszem második emelet, azon a végen, ahol a mozi is van). A kapható verzió valóban a hard-cover, azt mondták puhafedelű nem lesz októberig, ez szerintem nem biztos. Az ár pedig 5400 Ft volt. A vicces, hogy belekukkantottam a könyvbe és az első jelenet Anakinról szólt (nem tudom mit művelt).

Ja és a CD 3400 Ft volt a Virginben. Kazetta vmi 1500.

Lehetett kapni egy a járművekről szóló A4-esnél nagyobb cuccot. Ha az üzlet beindul. Ja és nem tudom láttátok el a LEGO figurákat, nemrég láttam összerakva lego- x-winget, vader tie vadászát, y-szárnyút, land-speedert. És ne tudjátok meg, hogy néz ki a lego VADER. Az új rész figuráit csak az interneten láttam.

pápá

UBul Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1132
off:

a letoltheto animokat sajna nem talaltam meg, de egy bruce lee felet (szinten maya demonstracio anim) mar lattam. az elso snittnel meg bizonytalan voltam, de a masodiknal mar egyertelmu volt hogy digitalis a figura. raadasul az egesz animaciot egy-az-egyben egy felvett bruce lee riportrol masoltak, tehat kellett hozza az eredeit felvetel is, nem kihagyhato az eredeti szinesz. es mint mondtam igy sem hiheto (legalabbis fel percnel tovabb biztosan nem)

a jumanjit nem lattam, a sorenyt pedig mar tenyleg meg tudjak csinalni. de az emberi haj&szorzet nem a soreny kategoria (nem osszefuggo, igen suru hosszu szor). nezd csak meg a teve szeru allatokat a tatooine-on. a fejuk szoros, de latszik hogy CG. vagy a majmok a jumanjiben (ezt a snittet lattam :), hat az is eleg cikis.

kicsit talan eltertem a fotematol, de sebaj

on

Előzmény: Tirek (1091)
Matrix Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1131
JarJar valóban jó kis figura. Figyeljétek azt a mozdulatot amikor a víz alatt a "lovas" csóka megbögdösi a lándzsájával, micsoda mimika és válvonogatás kerekedik némi orr felhúzással is!! Nagyon jól odaheggesztett figura.

Matrix

Wizzard Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1130
Köszike az info-t Zombie.

Hajrá Index!!! :)))

Csak hadd zizegjen az a szorgos scanner!:)) De ha kell segitseg, nyuodtan szoljatok.

Előzmény: Zombie (1129)
Zombie Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1129
Wizzard, amennyire en tudom a script "berekognitazasa" folyamatban
van/lesz a jovo heten (az index ui. megcsinalja ha jol tudom).
Szoval jovo heten mar valoszinuleg lesz text-ben scriptunk.
Előzmény: Wizzard (1128)
Wizzard Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1128
Haliho mindenkinek!
Ha az segítség lenne a forgatókönyv mielőbbi felrakásához, szívesen bevállalnám néhány fejezet "berekognitázását" - feltéve, ha valaki el tudna nekem juttatni egy JÓ MINŐSÉGŰ!!! másolatot. (Ez nem holmi LAme duma - tényleg) Nem titkolom: igen szeretném már olvasni a Művet - és amit az ember szeret, azért dolgozni is hajlandó...

A regény egyébként már Pesten is megrendelhető az Október 6. utcai Bestsellers könyvesboltban. Az ára igen húzós: több, mint 7000 forintért vesztegetik (igaz, hogy ún hardcover kiadás - de azért ez egy kissé túlzás!!!) Ha szétdobnánk a dolgot, egy-két nap alatt fenn lehetne az egész script a neten.

Egyébként mi történt az Atommal: 425-ös hibaüzenetet dob ki a browserem ... és ping-elni sem hagyja magát.

A szövegkönyvvel kapcsolatban írjatok.

Más téma: mit szóltok ehhez a marhasághoz, hogy bizonyos afroamerikai körök szerint Jarjar miatt Lucas rasszista lenne???!!!!

Darth Maul tényleg tutira ki van találva, de azért Watto se kutya. Ilyen délolaszos angol akcentust ritkán hallani :))) Nekem ő az egyik kedvencem.

ds9 Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1127
Ja, Darth Maul-ról jutott eszembe, hogy amikor végigültem a stáblistát akkor tűnt fel, hogy Darth Maul-nak ( mint ahogy Darth Vader-nek is ) nem az a színész kölcsönzi a hangját mint aki játssza.
Tahát nem, Ray Park a hangja D.M-nak a filmben, bármennyire kevés mondata is van ( legalább 3 ) ezt mással mondatták fel.
( Peter Serafinowicz - Darth Maul (voice) ).

És egy-két érdekesség:

- egy űrkabin a 2001: A Space Odyssey (1968) c. filből látható a filmben a háttérben miközben Qui-Gon sétál Watto-val ( a boltos, akitől a hipermotorhoz akar alkatrészt vásárolni ) a kereskedés udvarán.

- Qui-Gon Jinn kommunikátora egy Gillette Sensor Excel Razor for Women-ből lett átalakítva

- Manny a túlvilági karakter a LucasArts video játékából a "Grim Fandango,"-ból feltűnik a közönség soraiban a pod race alatt.

- amikor a robotkontroll hajó felrobban egy nagy darabja ami a robbanáskor leszakad róla a Millennium Falcon makettje.

CaveMaN Creative Commons License 1999.06.12 0 0 1126
Kaviat :o))))))))))))
kaviat Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1125
azért ez a Lucas gyerek se piskóta !!! ebből a 12 uno tucat arcból csinált egy Maulembert. ha a közértben szembe jön velem abban a pillanatban elfelejtem a scár arcát, de így hogy jól kisminkelte az 1ik legdeffinitívebb arc a filmben. az a pár betü ami Maul ember száján kifordúl, nem egy vudielen, de ott akkor teljes szívszédülést generál. a germánnal arra konkludáltunk, hogy a film legkarakteresebb és egyben legjobb arca Maulpipi. Lucas tehetsége abban áll, hogy +látja a standard verekesdősfilm zsonglörben a feelinget. hisz a streetfighter 4.5 után nagy váltás egy starwars, és teljesen bejött!! hajrá Maulember!!!! hajrá Lucas...

.kav]4t

Dark Force Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1124
Sas: Talán Dark Force-ra gondoltál...

Ez az szellem dolog érdekes.

Ötletem van:
Javítsatok ki ha tévedek, de a New Hope végén csak Luke hallotta Ben hangját a menekülésnél és a célzásnál.
A Birodalom visszavágban csak Luke és Yoda látta (a Hoth majd a Dagoba rendszer) Obi-Wan szellemét.
Ben, Yoda és az öreg Anakin szellemét pedig a Jedi visszatér végén csak Luke látta , esetleg még Leia.

Ebből én azt szűröm le, hogy ha egy jedi megpunnyad, esetleg! lénye egy részét átmentheti az erőbe és csak az erő birtokában lévő kiválasztottak számára lesz látható.

Vagy egyszerűen halálával az általa birtokolt erő vagyülhet a kiválasztott jedi erőjével:-) és a továbbiakban lényegileg a kiválasztott vetíti ki a szellemét és a másik tudata, tapasztalata csak tudat alatt létezik benne.

Igy pl. Ben átmentette bizonyos részét Luke-ba, a Dagoba rendszerben Yoda rajta keresztül érzékeli Obi-Wan-t. Később Yoda és Anakin is "átmenti" önmaga egy részét Luke-ba. Leia-esetleg rajta keresztül érzékelheti őket.

Na most citromírás következik, a kényeskedők végett (highlightolja aki olvasni akarja).

Amikor DarthMaul kifordítja Qui-Gon belét attól, hogy ez nem lett tárgyalva nem tudhatjuk, hogy lénye nem lett-e része Kenobinak.

Az elégetés pedig csak egy szertartás és semmi köze nincs a szellemé alakuláshoz.
Szerintem.

Előzmény: Sas (1109)
CaveMaN Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1123
Nehogy már összevesszünk...Arra akartam rávilágitani, hogy George Lucas magyarázata a tipikus nesze semmi fogd meg jól :o)
Előzmény: Zombie (1122)
Zombie Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1122
CaveMan: amit irtam azt Lucas mondta nem en... szoval ha nem tetszik
beszeld meg Lucasszal... :) engem is erdekel majd a magyarazat de
addig felesleges spekulalgatni.
Előzmény: CaveMaN (1115)
-xan- Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1121
SW: TPM Soundtrack: a CORA-ban kb. 3800 Ft.
lolka_bolka Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1120
FantomNev:
A Capricco az az a fiatal b*zi akire gondolok, vagy ő is noname.
(Vagy csak az én ismereteim szegényesek, és valójában egy híres szinész?) Mert ha az aki a titatnicban játszott, esküszöm nem nézem meg a filmet.

lolka

Előzmény: FantomNev (1118)
FantomNev Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1119
Ja, és üdv. az Intercom-nak!
Remélem tudnak tenni a következő rész hamarabbi bemutatója ügyében valamit. Vagy legalább megpróbálják...

Végülis jelmezes lesz a vetítés?

FantomNev Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1118
Hiteles forrásokból tudom , hogy az Episode II-ban valami ismeretlen Kate Winslet játssza a női főszerepet, s állítólag Capricco(Darth Vader) vele fog ' közelebbről ' megismerkedni. Továbbá lesz benne(hasonlóan az Ep. I-hoz)
egy ' vizes ' jelenet, amelyben egy utasszállító gép (hasonló alakú, mint a Mill. Falcon), amely ráadásul tele van gazdag ewokokkal és egyéb lényekkel, egy óceánba csapódik, majd másfél órán keresztül elsüllyed.
A film kb. 2 órás lesz, a maradék fél órában, mikor az űrhajó nem süllyed, a legénységgel, illetve az utasokkal ismerkedhetünk meg. kb. ennyi.

:)

Sas Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1117
Bár az is lehet, hogy az anyagtalan távozásra, rá kell készülni, amire Qui-Gon-nak nem sok ideje volt..
Ha nem, majd a II-III-ból megtudjuk.
UBul Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1116
két dolog:
egy ember max hány jegyet kérhet (nem mintha 300 at akarnék)
és
hétvégén is be lehetne vinni a pénzt?
Előzmény: Kádár Mónika (1104)
CaveMaN Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1115
Kedves Zombie,

Kenobi mondata semmit sem magyaráz, illetve egy dolgot.. Ő is az erő részévé válik halálával... Ezzel Lucas adott egy olyan választ amin, ha akar az ember elkezdhet mazsolázni, de a végén kiderül, hogy semmit sem tudott meg :o))))))))

Előzmény: Zombie (1114)
Zombie Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1114
Sas, CaveMan: ezt a kerdest mar Lucasnak is feltettek, es o azt valaszolta
hogy a kesobbiekben (Episode 2,3) majd feny derul erre. Azt is hozzatette
hogy a dolog kulcsmondata az Episode 4-ben keresendo:
OBI-WAN: If you strike me down, I shall become more powerful than you can
possibly imagine.
Előzmény: Sas (1109)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1113
Lusta vagyok nem olvasom végig, de megkérdem (ami biztos benne van amúgy) hol találok magyar szöveget a filmhez?
lolka_bolka Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1112
OFF!
Azt egyébként tudtátok, hogy ami ma nálunk megy Dolby Surround, meg multiplex néven, az nagyjából egyenlő Vágó István Fele Sem Igaz című műsorának jelmondatával ?
Több moziban megvették a hangcuccokat jó sok pénzért.
Ahogy én tudom, a Dolbytól jön egy bizottság, + technikusok, és bepróbálják a cuccokat. Ennek asszem valmai 12000W -on kéne szólnia.
Egy mozirol biztosan tudom, (szándékosan nem mondok nevet) hogy gagyi székeket, és gagyi vetitővásznat vettek, és amikor tesztelnek 12000W -al, a székek beremegnek, szintúgy a vászon is... A parkolóban meg megszólalnak az autoriasztók. Elm, nem is mehetne a Dolby Surround logo.
Ma magyarországon ez van... :(
ON!

lolka

lolka_bolka Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1111
OFF!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!