Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Na ez kemény volt, nem gondoltam h ügyész apuka (ez egy borzalmas rosszul megírt karakter, ilyen tutyimutyi fickó nem lehet jó ügyész) ilyen hirtelen be lesz avatva, a kiscsajt sajnálom, ő tényleg elszenvedője az ügynek. De ezt viszont jól megírták....
Na persze mondjuk a csaj apja aki azt sem tudta hogy a lánya hol él....egyből tudta, hogy ki a gyerek apja, ja peeeersze. Zavaró volt hogy a Ana képzelgései és a valóság keveredett néha.....ez minek kellett. Na meg amennyit ezt a serifffet ütik (még Proctor is) már minimum nyálcsorgatva kéne ülnie a gyogyóban:-)))
Deadwood s01 - ez valami kibaszott jó! totál unikum sori. a könyv, a rendezések, a szereplők. mekkora meló van ebben te atyaég! most már tényleg kiváncsi vagyok ez miért kapott 3 évad után kaszát?
Jól megcsinált kis cucc ez. Amikor a csaj apja meglátta Lucast a Tv-ben az ütött rendesen. Na meg az öreg zsaru, az ügynöknek: Hát így mennek felénk a dolgok. Ja és jók ezek a kikacsintások az íróktól, mikor már előre kivédik magukat 1-1 kritikára.....
Pl. az egyik mellékszereplő mondja: " Milyen kisváros ez? Egykori börtöntöltelékek menedéke??!"
Helix évadzáró - na, érdemes volt kitartani a sori mellett. egy dolgot rontottak el, ezt az 1 nap/1 rész koncepciót. sok hiteltelen dolog származott ebből (pl. sírnak a kb. 48 órával megismert mostohatestvér halála miatt), mindennek tűnt ez az évad, csak nem 2 hét alatt történő eseménysornak nem. ha éreztették volna, ez hónapok alatt zajlik, akkor minden jobb lett volna és a nem kell 5-6 részt szentelni a felvezetésre. mert utána már működött és ez a cliffhanger, amit a végére összehoztak, nagyon sok potenciállal bír!
Az elején szokás szerint szenvedtem, de a vége nagyon beindult és az eddig látott legjobb epizódok ebben voltak. (az utolsó 7-8 részre gondolok) ezeket már mindenki megnézheti, teljesen hozzák a prequel filmek színvonalát, tetszettek. Most eléggé várom, h jöjjön szinkronnal a 6. évad
Befejeztem a Veronica Mars-ot, most nézem a mozifilmet, egyelőre sír a lelkem...a lezáratlan sorozattal örökre a mult ködébe veszett a kis cserfes aranybogár :(
Pont annyira nonszensz a felnőtt VM, mint a gyerek Darth Vader.
Viszont már x-ik alkalommal olvasom, hogy a sorozatnak katasztrofális szinkronja volt.
Én köpdösök a magyar szinkronoktól mostanában, könyörgöm, én a Garas Dezsős Profin szocializálodtam, de speciel nekem VM szinkronja tetszett, még meg is néztem ki szinkronizálta, annyira bejött.
Abszolváltam az AHS-t is, bakker, így elbaszarintani egy szuperjól induló évadot... az utolsó rész még jobb volt, de az előtte lévő jópár nagyon gagyi lett. Kár érte, annyira zseniális témát találtak PEDIG.
Következő évad állítólag az ötvenes években fog játszódni és freak show lesz. Hátőőő... várjuk epedveL.
TWD 14-15 - na, ezek már jobban tetszettek, mint a többi rész, Carol erősen szopóágon gyerektémában... szerencsétlen. :-/ Lizzie-kiscsaj kattanása kegyetlen volt.
A Terminus meg túl szép, hogy igaz legyen-kategória.
Én is most fedeztem fel magamnak...asszem a Helix, Vikings 2. évad, Trónok harca 4. évad kombó után nyár elején ezt is megnézem...a The 100-al párhuzamosan:)