Leac által feltett képek örökkéúton fáiról nekem is nagyon tetszettek! Nekem is van 2 olajfám egy kicsi olea europaea valamint egy 2 m-es olajfa ami nagyon hasonlít örökkéuton fájához a fényes levelűhöz, de szeretném a ti véleményeteket kikérni hogy azonos fajta lehet e? Valamint nem tudja a pontos fajtanevét valaki?
Nekem még nem virágzott de mások szerint azért nem mert mindig visszametszettem az ágvágeket?
Bocs, hogy csak most. Nem, nem szokta elvetni. Ha kíváncsi vagy, elmondom, hogy pár bogyót úgy ahogy van megpróbált ecetes sós vízben eltenni, majd meglátjuk, mi lesz belőle. Viszont kérdésed szerint kikel? Tehát vethető? Van értelme? :)
hát ezt nagyon köszönöm! nagyon nagyon jó! :) szerencsére valamennyit beszélek olaszul, így sokat értek belőle - persze a video elég egyértelmű!!! köszönöm, minden jót! és valóban, bárcsak ilyen éghajlatunk lenne!
szervusz! megvagyok, csak én és napvilág nem voltunk egy időben otthon e napokban, sötét vakus képeket meg nem akartam küldeni. ma reggel sikerült fotózni, nem tökéletesek a képek (vaku is kellett még), de amit kértél megvannak. van egy kép a nagy fáról (már a téli lakhely előtt, eresz alatt félig) és a levelei, majd a három kis növény, és külön-külön a levelekről is. remélem megfelelnek. amúgy szerintem (...) mindegyik más fajta, remélem jól működnek majd együtt:)
nem, mindezen növények zalaegerszegről illetve keszthelyről származnak. éppen most nincs fotóm róluk de akkor majd töltök fel. beporzással próbálkoztam, két tavasszal is, de nem jött össze - talán mert saját magáról vettem?