Keresés

Részletes keresés

ds9 Creative Commons License 1999.06.22 0 0 1318
Palpatine nem Anakin apja, merthogy nincsen neki ( mármint apja ), a midi chlorian-ek ( a minden szervezetben jelenlevő, az Erőért felelős mikroorganizmusok ) felelősek a fogantatásáért.

Darth Maul, Darth Sidious ( Palpatine ) tanítványa, mindketten Sith lovagok ( az Erő sötét oldalának letéteményesei ), akikből egyszerre csak mindig kettő lehet ( mester-tanítvány ).

Darth Maul semmiféle rokonsági fokban nincs Anakin-nal, nem is ember ( human ), hanem egy teljesen más fajhoz tartozik ( szarvak, sárga szem ).

Előzmény: Dob (1316)
Palpatine Creative Commons License 1999.06.22 0 0 1317
Nem. Semmi. Természetesen nem.
Előzmény: Dob (1316)
Dob Creative Commons License 1999.06.22 0 0 1316
A kép még csak próba.. lessz még így se.
Így olvasva a neten , felmerült egy kérdés: Most Anakin apja Palpatine? És Maulnak mi köze Palpatinhoz (rokonsági viszony). Akkor elvileg Anakin , és Maul testvérek??
Wizzard Creative Commons License 1999.06.22 0 0 1315
Halihó. SW zenerajongók figyelem!!!

Ha valaki sokallja a 4 cd megvásárlásához szükséges pénzügyi hátteret (kb. 25e Ft), egy barátom jóvoltából épp tegnap fejeztem be a komplett hanganyag MP3 alá való konvertálását. Összesen 7 és fél óra!!!zene - kb. 530 MB. Ha valakit érdekelne, jelezzen vissza emil-ben. Megpróbálom a közeljövőben feltenni az anyagot valameyik magyar mp3 site-ra. (Ha valakinek van ilyen és bevállalná esetleg részeiben, vagy teljes egészében a tárolást (a dupla cd-s verziók 150 MB körül vannak, a TPM kb. 90MB, 160Kbps-en grabbelve) az is jelezzen vissza.

Üdv,

Wizzard

Előzmény: Ben (1311)
Flaci Creative Commons License 1999.06.22 0 0 1314
Dob!

Megnéztem a képedet. Hat ez nem semmi. Hány óra (vagy nap) alatt lehet egy ilyet összehozni?

Poohy Creative Commons License 1999.06.22 0 0 1312
Gyerekek!

Vegre megjelent a konyv magyarul is!!!
En tegnap meg is vettem a Corvin moziban :-)))
1490 penztet kernek erte.

A konyv teljesen maskeppen indit, mint a film, es igy az elso 17 oldal utan,
SZVSZ, jobbnak tunik.

udv,
Poohy

Ben Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1311
Ma lattam a DunaPlazan a Virgin Megastore-ban!
A TPM-es a 3 "klasszikuset"!
Előzmény: tigryss (1236)
Dob Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1310
Na itt a link is bocsesz

Nézd meg itt
Dob Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1309
Ím egy SW1 indítatásu kép a jelen sorok szerzőétől.

weirdo Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1308
Jobb, köszi, és bocs, de kikattantottál, de látom jól esett, megfutott az agyam
Előzmény: TREX (1302)
ds9 Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1307
Én lettem az 1300-ik ( is ).

Ezúton szeretném tudatni, hogy nem gondoltam volna ( főleg az elején ), hogy ez a topic akár az 500-ik hozzászólást is meg fogja érni.

De mindenesetre nagyon örülök ( remélem örülünk ) neki.

pedro870 Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1306
valahol vicces, hogy az Intercom előbb fordította le a film címét, mielőtt tudta volna, hogy az valójában miről szól, hogy mire is vonatkozik a cím.

Trex: hogyan sikerült ennyi titulust szerezned?

Tirek Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1305
Szerintem a film jó. Sőt nagyon jó! Bár nem tudom hogy ez egyeseknek mitől függ. Azért, mert vanak benne olyan elemek, melyek finnyás ízlésvilágunkat nem elégítik ki teljes mértékben, még nem jelenti, hogy tucatfilm lenne. Ha nagyon akarnánk, az alap filmekben is találhatnánk kisebb hibákat, sztereotípiának tűnő elemeket. De ettől még nem csökken az értéke. A Star Wars nem csupán film. Nem akarok "lelkizni", vagy belemagyarázni, de több van ebben a történetben. Ezt a többletet szerintem a fantáziánk (és a vágyaink) teszi hozzá. Így aki fogékony erre a Világra, bele tudja élni magát, annak biztosan tetszik. Aki meg nem, annak marad a látvány, a hang, az akció.
Uff én beszéltem!
UBul Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1304
észrevettétel=észrevettétek

közel van a k és az l...

UBul Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1303
észrevettétel már, hogy a Warwick Davis által játszott figurák nevei mind W-vel kezdődnek? Wicket, Wald, Willow ...

:)

TREX:
szerintem ez a film legalább olyan jó mint a szent trilógia volt. sőt. a baj szerintem ott van, hogy az évek során úgy felmagasztaltad az alap filmeket, hogy a PM nem tud odáig felérni.

pedig ez is piszkosul jó. minél többször látom, annál jobb, annál több részletet látok meg, annál több összefüggést, kikacsintást veszek észre.

szal ott lehet a baj, hogy még nem nézted meg 5x a filmet :)

TREX Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1302
off on
:oDDDDD
Hát ez király.
Úgy látom megint jó voltam.
Már majdnem elfeledkeztem a tituluslistámról, amely most bővült: "psziho-szocio-hungaro-etno-minden-pata"! (Ez közvetlenül a "vulgármarxista" mögé lett bejegyezve.)
:o)
off off

De, hogy ne csak magammal foglalkozzam. A film pont azt nyújtotta, amire számítottam, és abban a maximumot. Mindent a fülnek, mindent a szemnek. Ezért hajlamosnak mutatkozom majd arra, hogy megtekintsem széles vásznon is. Mindazonáltal nem merném a negyedik-ötödik-hatodik rész szintjé... (a titulus kötelez!) parnasszusára emelni.
Így értve?

Előzmény: weirdo (1282)
UBul Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1301
citrom, szurkeseg:
(persze lehet hogy nem sikerult... akkor innentol ne olvass)

szerintem palpatine nem akarta leigazni naboo-t. az egyetlen celja az volt, hogy supreme chancellor lehessen, es ehhez a zavarkeltes, a phantom menace, a nem valos fenyegetes is eleg volt. szoval a federation csak eszkoz volt. minden elonyosnek itelt uzletbe belemennek, igy gondolom oket volt a legkonnyebb meggyozni a dologrol.

Előzmény: boba6 (1290)
Winnetou Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1300
Oppsz, ezt elcsesztem. Gray on:
igy jo?
Winnetou Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1299
Weirdo!
"Rá se ránts, én is csak a 2.-ra jöttem rá, hogy ki lesz a császár..."

Haat, nem tudom... Citrom on:
Abban a pillanatban, amikor megszolal az a bizonyos szenator, mar lehet tudni, hogy o Palpatine..., illetve o lesz a csaszar. A tipikus kiejtese, a szaja mozgasa mindennel tobbet elarul. A ROTJ-ben a Csaszar-Vader-Luke triumviratus nagyjeleneteinelannyira belemivodott a csaszar minden egyes szava, mozdulata, gesztikulalasa, hogy tobbet az eletbe nem felejtem el es felismerem, barhogy is nezzen ki. :)))
Ennyi. Imadom a Star Warsot.

Előzmény: weirdo (1278)
Zombie Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1298
Nos, eltelt a Star Wars nap (jun.19.), box office adatok mar vannak. Erdekes
modon nem igazan valtoztak a bevetelek aznap, 7.38 millio jott be, mig
20-an 6 millio. Igy most mar 327.4 million van a TPM osszesen, azaz
30.7 milliot hozott a heten. Ezzel meg mindig a 3. legerosebb film volt ami
azert nem semmi. Jovo het vegen atlepheti a 350 millios hatart (41 nap
utan, a Titanic-nak ehhez 58 nap kellett).

Megneztem a theforce.net-es timetale-t amit emperor belinkelt (koszi).
Egyszeruen siraly, mindenkinek nagyon ajanlott. Tenyleg sok ujat lehet
belole megtudni es igenyes is.

Wizzard Creative Commons License 1999.06.21 0 0 1297
Üdv mindenkinek.

Kedvesem az imént barangolva a Net-en az alábbi site-ot találta:

Countdown to Star Wars - International Release Dates

Ez nem más, mint egy java appletes oldal, amely folyamatosan számol vissza országok szerint: mennyi idő van még hátra a premierig.

A link pedig a következő:

http://sabbeth.com/~menace/news/international.htm

Elég állatul néz ki a sok óra, mind visszafelé ketyeg, megállíthatatlanul :)))

Egyébként szégyen, hogy még Kenya is egy hónappal előbb jut a filmhez, mint mi - augusztus 20-án!!! Igazán mi is ünnepelhetnénk a "munka ünnepét" meg az új kenyeret, no meg Szent Istvánt (nem utolsósorban) a Baljós Árnyakkal, mint ahogy azt az osztrák sógorék tehetik ...

Gumimacik Gyöngye Creative Commons License 1999.06.20 0 0 1296
Tsao!

Kedves tigryss, Lucas apó azt nyilatkozta a médiának hogy nem lesz 7,8 és 9-ik rész, nem is tudja hogy miről is szólhatna, hiszen a témát a 6-ik résszel lezárta.
De azért ne bánkódj.

tigryss Creative Commons License 1999.06.20 0 0 1295
Sziasztok!

Az oké, hogy az Episode II és III "csupán" öt, illetve 10 év múlva már látható is lesz, de szerintetek igaz, hogy a tervezett 9 rész utolsó három epizódjából már nem lesz semmi? :-(
Mondjuk szegény Lucas bácsi lehet, hogy meg sem érné ezen filmek forgatásának elkezdését...

Zombie Creative Commons License 1999.06.20 0 0 1294
Kedves ds9!

Remelem nem gond hogy nehanapjan megfosztalak egy-ket jobb sztoritol :-)
Egyebkent irtam hogy spekulaciorol van szo, nezd csak meg...
Amugy szerintem sincs tul sok ertelme a dolognak, csak gondoltam megemlitem.

Valaki tudja *pontosan* hol szerepel Grim Fandango a pod race-en?

Előzmény: ds9 (1286)
pedro870 Creative Commons License 1999.06.20 0 0 1293
boba6: de ha erősebbet választanak, vagy uralkodásra jobban alkalmasata, akkor is a jók győztek volna valahogy a végén, nem? :) Egyébként bunyózniuk kellet volna, vagy mi... Szerintem droidhadsereggel harcoló kereskedelmi federáció vezetőjének tökre elmennek. Mellesleg a kiejtésük nagyon tuti. "You assume too much" így sziszegnek...

sidious Creative Commons License 1999.06.20 0 0 1292
Kicsit unom hogy mindenki a szalkakat keresi a story-ban. Ha valami kerdesetek van kovessetek emperor kollegam linkjet, magyon jo attekintest ad az egesz sw univerzumrol. Aki elolvassa latni fogja az osszefuggeseket.

bye

sidious Creative Commons License 1999.06.20 0 0 1291
azert valasztotta oket sidious mert ok iranyitottak a federaciot. magyarul nem volt valasztasi lehetoseg
Előzmény: boba6 (1290)
boba6 Creative Commons License 1999.06.20 0 0 1290
Szerintetek honnan lehet megtudni olyan infokat pl., hogy a "viceroy"-nak nevezett lény milyen fajú és miért pont őket választotta Palpatine a Naboo leigázásához? Mert ahogy elnéztem őket nem igazán valók ilyen feladatra...
pl. amikor Qui-Gon megpróbál bejutni az elején a vezérlőterembe, vagy a végén amikor a királynő elkapja őket, nem vmi nagy erős hódítóként/vezérként viselkednek... ez vhogy nem stimmel Lucas úr!
Boba6
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.06.20 0 0 1289
Aha!

Szoval ezert tamaskodott annyi Yoda ba hogy jedive fogadjak-e a kissracot.. :-)

Előzmény: UBul (1275)
kaviat Creative Commons License 1999.06.20 0 0 1288
most cuccoztam 1et a Racer demóval... hát nem semmi :)) bejön a száguldás feeling...

.kav]4t

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!