A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Mondtam már hogy Homasita. :o) Vagy otosbót! :o))))
Ha profi akarsz leni: (már pedig én az vagyok! :o)))))) 61 13 1 391 630 netto.:6656Ft a kupakos aljzat Esetleg kellhet hozzá a lemez, de az megoldható barkácsszakkor keretében, és a kábel a spéci csati miatt, de ha ez a verzió érdekel keress meg magánban, segítek a csatiban!
Még azt elfelejtettem, hogy érdemes megnézned a www.netrisk.hu oldalt, ott látni fogod a kalkulátort kitöltve, hogy ki a legolcsóbb. Elképzelhető, hogy korodnál és lakóhelyenél fogva Neked még olcsóbbra kijön...
Te is félreértetted! Nem megvenni akartam, elcserélni :-))) Itt egyedül Te jártál volna jól, mert még csatlakozó aljzatot sem kell hozzá keresned. Én csak segíteni szerettem volna egy motoros társon. De ha nem, hát nem! :-)))
Szia! Nekem van egy nem gyári töltőm. Szívesen elcserélem a gyári BMW töltőre. Most vettem 2 hónapja. Többféle csatlakozó van hozzá. Én most úgy használom, hogy direktbe bekötöttem az aksira, és egy gyors csatlakozóval (gyári) dugom össze. Amikor nem kell, egyszerűen széthúzom a csatit, és ráteszem a védősapkát.
Kedves hozzább értők ! Megvan a gyári BMW-s akku töltő. Aljzatot honnan lehetne venni hozzá ? A tervek szerint a fiam YBR-125 ösét is szeretnénk vele tölteni és abba szeretném beépíteni csorscsatlakozóként. Egyáltalán lehet vele tölteni a Yamahát ?
Én benne vagyok a közös gurulásban ,de nem biztos, hogy sikerül 2 egymás utáni szabad napot pont a megfelelő időben összehozni. Tehát mielőtt bárki bármit leszervezne, előtte a pontos helyszín, időpont, szállás feltételeinek kérdésében legyen itt egyeztetés! Vagy legalábbis konkrét ajánló és utána esetleg privátban jelentkezés.