Ja. És abba hogy lépünk be családilag külön-külön? A kis kitekintő is un. identitásokkal dolgozik, személyre szabott a levelezés. A madáron nix ilyen, legalábbis régebben nem volt.
Sőt még videót is. Ha nem kell azon a hétvégén egy amszterdami tv-s kiállításra elmenni akkor lemegyek én is, egyenlőre úgy néz ki, hogy nem kell, és megint készítünk egy kis video felvételt, de most már hdtv felbontásban. Így még inkább meg tudom majd mutatni például Bigi formai finomságait.
Az sem lehetetlen hogy viszünk valami autó akkus cuccot is...
Gondoltam kicsit felfrissítem a topikot, az érdeklődők ne feledkezzenek el a szeptemberi topiktaliról.
Időpont: szeptember 1 péntek délutántól vasárnap délutánig. Tetszés szerint bentlakással, vagy csak napos, félnapos látogatással. Kaja biztosítva, péntek délutántól vasárnap délutánig. Valamennyi pia is, de ebből a meghatározó mennyiség kiki alapon.
Helyszín: Lengyel-Annafűrdő erdei iskola. Lengyel egy Tolna megyei kistelepülés, Annafürdő innét pár kilóméterre, egy bekötőút végén levő erdei tisztáson. Forrással, tóval, mini vadasparkkal, nagy és kisebb szobákkal.
Jelentkezni egyenlőre szükségtelen, majd kb egy hónappal a tali előtt.
A topikot visszaolvasva több infó nyerhető, Koscsó Feri képeket is linkelt a tavalyiról.
Azt vettem, hogy Te megkaptad! Arra voltam kíváncsi, hogy Te válaszoltál-e ezekre, mert ma reggel néztem mind2 fiókom és egyikben sem volt válasz és nem tdutam, hogy azért, mert nem is írtál vagy írtál, de nem jött át.
Nekem sem tetszik, az express egyszerű, viszont mind a beérkezett mind az elküldött leveleim 300Mb felett vannak ott viszont megfekszik. Szvsz szándékosan hagytak benn valami buggot.
Mondjuk én mivel Operát használok böngészőként, a beépített kliensét használom, nem rossz, nekem stabil, bár gondolkozok én is a váltáson a több tudás miatt, de sajnos nem igazán kompatibilis semmivel, nem tudom belőle átrakni a kontaktokat máshova, demost mivel tönkrement a vinyóm, nincs semmim, talán én is váltok.Outlookot nem sokat használtam, de nekem nem tetszik...
Bocs az offért...
Még nem próbáltam meg. Viszont az otlook - o.express konverziót elég gyakran alkalmazom a bedoglött expresszek adatmentésére, ez máskor is működött. Egyszerű átvenni a leveleket, fiókbeállításokat. Ki fogok próbálni másokat is de most nem volt kedvem molyolni vele.
Amit te tegnap küldtél az a levelezőm szerint 14,01 és 15,53-kor érkezett meg. Kettőnk gépén kívül van még néhány bizonytalansági tényező a vonalban :(
Szerintem a világ leg egézségesebb embere. Annyian szidjuk folyamatosan....
Az én hülyeségem egyébként. Az outlook express 200-300 megás állományok esetén lazán megfekszik, én ezt tudva mégis vagy másfél éve egynsúlyozok vele. De most meguntam, áttértem egy másik Billsoft termékre az outlook-ra :(( Ez meg tele van egy csomó felesleges kütyüvel, utálom.
Délután nem voltam gépközelben, mindenféle pernehajderekkel töltöttem az időt, mondhatni mini (vagy mikro) topiktalin voltam. Bendegúznál is esett az eső, itthon is, úgy látszik országos eső volt :)
A céges levelezőm teljesen összedőlt, holnap lecserélem, lehet, hogy postagalambokat alkalmazok.
Webes felületről megnézve a fiókjaimat nem ért ide.
Szvsz a törzsasztalos címek álltak fejre valami miatt. Régebben véltottunk mélt ezen a címen, a mostani levelemet pedig tegnap óta visszadobja a levelezőm valami cím hibával.
Addig ne is, mig nem kéx az elöfokom! Aztán ki is süthetitek, habár nem sok zsir wan a böre alatt. Inkább werseny uccai neppercimek, az meg max félixnek köll...)))