Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Ez egy szar hörgés, esztelenség, drága is, minek ez???? Ettől szar a rally, emiatt halt meg a sport, az ilyen összkerekes furikok miatt, mint amilyen a Gr. B is volt. Amúgy meg fél kézzel elvezetném, szétszedném, összeraknám becsukott szemmel. :-)))
Hát igen, Heidfeld--nek veszélyben van az ülése az tény. Most is a szabadedzésen Bruno Senna ült be helyette egy alkalommal. Én nem bántani akarom Heidfeld-et, de örülnék ha Bruno Senna ülne be a helyére, már ha tényleg kiteszik Heidfeld-et. Állítólag Kubica az év vége felé tesztelni fog. Rebesgetik hogy az utolsó 1-2 futamra beül élesben, de ezt én kétlem. Neki ez az év már ráment. Amúgy az R31-es is eléggé beleszürkült a mezőnybe, elfogyott a lendület, Petrov is mint ha megtorpanni látszana. Mondjuk ha szar a kocsi, akkor nincs mit kezdeni vele, ennyi.
Mi újság van? Ebben a rossz esős időben ideszorul az ember a gép elé. Néztem az egyik modelles oldalt, találtam rajta pár "újdonságot". Pl. az 1/43-as HPI Subaru Legacy, ami a 91'-es Manx Rally-n futott a McRae / Ringer párossal, szép kis gép nagyon, csak hát a dohányreklám............ Továbbá Augusztusban jön az Autoart által egy újabb dekoros Sierra Cosworth, amikor megláttam nagyot dobbant a szívem mert az hittem hogy a legendás McRae / RAC Rally-s gép. De nem, Sainz / Moya 1988 TDC-s autója, hát mi tagadás jobban örültem volna a McRae verziónak. És megvásárolható az Ascona RAC Rally verziója, szerintem jobban néz ki mint a Monte Carlo. Persze a hibák ezen is megvannak.
Loeb a legnagyobb kiszemelt,és a végén nehogy aláírjon a francia náluk.
Szóval az eredetileg megálmodott Loeb+Solberg felállás is lehet még lájk:-)
Egyébként érdekes már most látni a Finn rally szervízparkjában a Volkswagen motorsport kamionjait.Két S2000-es Fabiával indul a csapat,amit Mikkelsen és Lindroos hajtanak.
A következő futamokon mindig más-más tehetségek kapnak lehetőségek,amivel amellett hogy tapasztalatot gyűjtenek a WRC alapjaihoz,új tehetségeket is kutatnak.
Igen Ati, van Abrex Fabiam. De nem a Red Bullos, hanem még a gyári dekoros.
Jól néz ki a lámpasorral egy a Fabia, csak a felni fura nekem rajta. Mintha a C4 felnije lenne rajta olyan.
Marha jó ez a Videó a Coswort-ból ! Jópár napja ezeket a gépeket nézem ebay-en. Amit meséltem neked, néha egész normális áron meglehetne szerezni őket....
A VW-nél teljes a hírzárlat,állitólag Al Attiyah-val szerződést bontottak,és Solberg nevét egyre biztosabban hangoztatják a szaklapok.
Most még Grönholm is bejelentkezett hogy segítse a csapatot,legalább a fejlesztésben,teszteken.Bár azt is kijelentette hogy túl korán vonult vissza,és hiányzik neki a világbajnokság.Hogy mi fog ebből kikerekedni.....
Sajnálom. :-( Egyébként én nem úgy ismerem őt mint aki válogat, hogy neki eladok, neki meg nem. Én utoljára olyan 1 éve érdeklődtem egy modellje felől, rögtön másnap már ott volt a válaszlevele. Lehet hogy ha most rákérdeznék valamire már nekem se válaszolna?
:-)
Amúgy mit vársz a Nürburgring-i futamtól? Red Bull 1-2? Szerintem Vettel már nagyon könnyen meg fogja nyerni ezt az idei VB címet.
Én nem tudom az az ember miért nem akar nekem eladni, de négy email címére is írtam, írtam ismerősének is, de semmi innentől kezdve nem érdekel...sajnos
Akkor ahogy sejtettem. Egyébként nézted mostanában Sz.Z cuccait? Főleg az 1/43-asok átnézését ajánlom neked, szerintem van ami érdekel. És nem 12 rongy.
Volt egy faszi évekig kijárt mindenféle modellekkel olyan 96 és 2000 között aztán eltűnt. Kb 2000 óta meg a benti Official Merchandise sátrakba lehet kapni Minichampsokat aranyáron.
A külső árusoknál elvétve akad egy-egy aki modellt is árul, de nagyon ritka.
Őszintén szólva: semmi értelme ott vásárolni modellt :D
Én a 19 év alatt 3 modellt vettem ott mindegyik alkalmi vétel volt. Egy 1/24-es Bburago Porsche 356-ost 3000-ért és egy Minichamps 99-es McLarent 3000-ért és egy egy '90-es McLarent Onyx 4000-ért
A többi felejtős 9-10-ért boltba is kapható híresebb pilóták autói meg 12-14...
A Sunstar rettenetes iramban húzza a bőrt, szinte minden létező rallyautójáról. A honlapjukon megjelent két új Quattro,( Cinotto / Radeaelli 1982 MC, Blomqvist / Cederberg Sanremo 1982 erről még nincs nagy kép ) egy MKII, ( Wilson / Harryman 1982 RAC ) és egy Ascona. ( Kullang / Berglund 1980 ) A Montés Quattro 769-es darabszámban fog készülni, de szerintem sanszos hogy a többi is.
Megy valaki közületek a Magyar Nagydíjra? :-) Ahogy olvasom, a mezőny már a Nürburgring-en van, Sutil össze is tört valami nagy értékű vasat a Nordschleife-n. Biztos elfelejtette hogy az nem Abu Dhabi vagy Kína.
Tényleg komoly vihar volt itt délelőtt, most is szinte már sötét van, de legalább jól lehűlt a levegő. És azt is remélem hogy már nem lesznek olyan 36 fokok az idén nyáron mert már herótom van tőle, utálom.