Ez baromság, még azt is megkockáztatom, hogy te is az vagy, de bocs!!! Tényleg!
Jedi mélységek? Hol? Melyik epizódot láttad? Átvertek!
Te amolyan Eperjes-drukker lehetsz, psziho-szocio-hungaro-etno-minden-pata... Bocs, őszintén fel vagyok háborodva!!!
SW-sek, védjetek majd meg ha ki akara penderíttetni!
weirdo
Rá se ránts, én is csak a 2.-ra jöttem rá, hogy ki lesz a császár...
Véleményeim:
Jar-Jar: elmegy, az ewokoknál sem fanyalogtunk, itt sem kéne...
Ani: Szerintem meggyőző volt (It's working! It's working!)
Maul: Annyira nem jó, mint amennyire az SW fanyalgók előadták.
Jedik:absz meggyőztek
Csá
Na kesz is vagyok. Majd kifolyt a szemem de azert vegigolvastam, egyeztettem, kijavitottam :-)
Eleg sokat kellett javitani, foleg hogy 2 lapnyi anyag teljesen ki volt hagyva.
(ezert nem volt benne a "Begin landing your troops" azelott)
Itt a link:
http://www.hszk.bme.hu/~ha211/episode1.html
Most hogy eleg alaposan atolvastam a szoveget, rajottem hogy nagyon
is sokban kulonbozik a film szovegetol. Leginkabb tobb szoveg van mint
a filmben, de nehol bizonyos mondatok mas szajabol hangzanak el.
Yoda, Maul szovege erezhetoen kevesebb a filmben, viszont C3PO tobb
mondatot kapott (nem baj, ot imadom).
Ezert aztan eleg nehez lenne egy filmszoveget letrehozni, mivel egyreszt
nem csak a szovegek, hanem a jelenetek is masok lettek (igy aztan a leiro
reszeket is modositani kene). Masreszt en inkabb nem vallalkoznek
Jar Jar hianyzo mondatainak kipotlasara... foleg ahogy le vannak irva :-)
Amugy meg hagyjatok szegenyt beken.... olyan aranyos :-)
Szerepelt ebben a részben Dart Vader ?? Mindenki akire tippeltem volna, meghalt a végére.
És ez a kis SKYWALKER, LUKE volt vagy csak az apja. (mindenki ANY-nek szólitotta)
(eléggé hiányos az Angol tudásom)
engem anyám meglepett gyereknap alkalmából a két Scout trooperrel meg az ifjabb Skywalkerrel. Nagyon király, de én is akarok egy X-winget, meg a Darth Vadert is, de ö csak a Tie vadászhoz van...
Nem tudja valaki az árakat? Az én cuccosom 2500 körül volt.
Hát, szerintem Jar Jar egyszerűen csak a hülyeség sztereotípiáit hordozza, az meg nem fajspecifikus.:))
Minél többször látom a filmet, annál jobban idegesít szegény.
bocs, de akkora marahságokat olvasni a neten, pl egy csomó médiában lejött valami csoport véleménye, hogy a TPM rasszista elemeket hordoz, sőt a fekete sztereotípiákkal rendelkező Jar-jar hangjaát adó szíész is fekete és ura a fehér Qui Gon .
én csak azt nem értem (ez nem neked szól TREX), hogy miért zavar olyan sok embert, hogy van egy kellemes vér nélküli mese, amit ilyen sokan szeretünk. Miért nem mondják inkább: Jajj édeskéim, aranyoskáim, bár én nem találtam magamnak való erőszakot, melleket, rosszindulatot, hullákat, meg nemzeti zászlót a filmben, azért örülök, hogy legalább nektek tetszik ez dolog és még ebben a gusztustalan, undorító világban is van valami, amiért ennyire rajongani tudtok.
:o) Honnan kezdjem, és mikori "művészfilmeket" soroljak?
És a nyolcadik napon, Amiről az angyalok álmodnak, Rémkirály, A galamb szárnyai, Ragyogj, Mikrokozmosz, Medve, Halálos tézis, Az élet szép (tenéked magyarázzam?) etc... Szóval művész vagy nem művész mindegy... Egyáltalán mitől művész egy film?
Kösz a tippeket az Episode 4-5-6 zenéjével kapcsolatban!!!
Bár egy "kissé" drágák, azért John Williams zenéje megér ennyit
(legalábbis nekem).
Más: A citromírás szerintem remek ötlet volt, de a megváltozott
háttérszínnek megfelelően ezentúl szürkével kéne írni ezeket a részeket.
Üdv.
Én aztán tényleg szerettem a Kolját, TREX, de hogy lehet azt összehasonlítani a SW-zal?!
Olyan, mintha a sajtot hasonlítanád a csokoládéhoz... Mind a kettőt szeretem, de nem tudnám azt mondani, hogy az egyik jobb, mint a másik, bár mindkettő élelmiszer.:))