Főleg a svájci jobb oldali védelem szólt arról, hogy felrúgták az albánt, volt pár veszélyes szabadrúgások az albánoknak, aztán utána a másik oldalon volt nagy helyzetük, de igen, sok volt a szabálytalanság, engem is zavart. Kiállítás pl.
Szlovakok erosebbek hiaba jatszik pl ba fel walesi csapat. Earnshaw mire kijutottak erre befejezte vagy Bellamy. Szlovakoknak Weiss Hamsik Kucka meg a hosszunevu is jo. Vedelmukbe Pekarik Hertha Skrtel L.pool Svento most valami nemet de ausztriaba jatszott sokat. O tamado kp as alapban. Durica nemtudom hol nyomja. Salata ott jatszhatott volna. Mak is nemeteknel. Weiss golt fog loni. Ondrej Dudat hianyolom.
Elnéztem ezt a Svájc-Albánia meccset, és simán odaképzeltem az albánok helyére a mieinket, a svájciak helyére meg az osztrákokat... nekünk sincs csatárunk, passzolva építkezni sem tudunk... Királynak nem erőssége a labdára kijövés, de ziccert tud fogni... de azért van tartásunk...
a tippelős topikban én (sajnos) 1-2-t tippelek az osztrákok ellen, ez is nagyjából rímel az albánokra...
...de persze ne legyen igazam, és továbbra is hajrá, fiúk!... :)
Szekely David asszem Bordeauxbol. Hegedus Henrik Sebok Vilmos Heder megint meg egy parbajtorozo Redli Andras csatlakozott. Na ki nyer Szlovakia vagy Wales? Szlovakianak siman kellene nyernie.
Kapjon 1 meccset, térjen vissza a románok ellen, és jussanak tovább. A mai meccs alapján megérdemelnék a 3. helyet, kemény lesz az utolsó meccsük, életre halálra.
Ezek a "szakértők"semmit nem értenek a focihoz,összevissza beszèlnek ,főleg ez a "vili".Te jó isten ez simán lehetett volna döntetlen ha nincs a kiállítás tuti az lett volna.
Oliver Kahn életében nem látott még olyan tiszta szabálytalanságot, mint ami a franciák első gólját megelőzte. A románok a vereséget is Kassai nyakába varrják. Tovább »