a gödröcskéi már csak nem hagynak hidegen???
nem mintha gyurikával bármi baj is lenne, még a rastafrizurájával sem. és hidd el élőben sokkal szebb...csak egy kicsit nagydarab. legalábbis mellettem. de mellettem ki nem az???
hát bármennyire is csúnya, most én is egy jó nagy csúnyát mondanék....hfawőnuvcűmtu4ovb4q3go.
az előbb olyan szép hosszú levelet írtam, de hát nem beszart a rendszer, s nem küldte el! felháborító! na megpróbálom még egyszer leírni.
a lényeg:
haha sally egy metál koncerten! ő már túl öreg ehhez! épp ez az oka annak, hogy most bosszúállásból irogat mindenfélét ide, mert megszóltam kevin spaceykét. hát ő sem mai hús....
bookshie!
védd továbbra is bátran a mi kis sallynket, mert ha béla itt széttépi, akkor azt hogy magyarázzam meg a szüleinek??? :))))))))))
libertine!
tőled hosszú sorokban kértem elnézést, amiért néha bélával "foglalkozom", merthát nem szép őt magára hagyni, aztán úgy gondoltam, te ugyse vennéd válladra az ő szóraloztatásának terhét, vagy tévednék? :)))))))
Béla!
akkor hát gyere, ne félj semmitől, küldöm az agyhullámokat, ha ráérzel tuti idetalálsz!!! siess, várlak! jó kis tesztnek vetjük alá a te kis operációs rendszeredet, ígérem!!!
ja igen, arra is gondoltam, talán egy beosztást id készíthetnénk a jövőbeli viták elkerülése végett. mit szóltok???
Tisztelt Béla, ha ilyen igénytelenül, csúnyákat káromkodva kommunikálsz a topiklakókkal, akkor ne is csodálkozz azon, hogy PMB minden ejszakát velem tölt és nem is nagyon vágyódik feléd. Az utódlásról ilyen stílus mellett szó sem lehet! Egyébként is szükségtelen, mert jól bírom drága a Paulinám által diktált nem mindennapi iramot! Utódot tehát maximum majd én fogok létrehozni PMB-vel, és a mi gyermenkünk lesz ovi utódja a miniszterelnöki bársonyszékben (persze, majd ha megnő és 18 éves lesz)!
Azért abban egyetértek veled, hogy PMB igazán bekopipésztelhetne egy képet magáról, hogy egész nap gyönyörködhessek benne (bár a fényképét már most is a szívem felett hordom)! Alternatív megoldásként pedig topikmeetinget is szervezhetnénk, és akkor lerántjuk egymásról a leplet (illetve paulinalibertine-rol csak en ranthatom le)!!! Ertettuk?
üdv és 1000000000000000000000000000000 puszi a lányoknak:
Bookshie! Hát má hogy a jó lópikulába tekinthetnélek meg magamnak, mikó eccerűen nem vagy hajlandó elárulni, honnan ismerlek meg? Pedig mán beszereztem a füldugókat a színvonalas metál koncerthez. A végén még össze talállak téveszteni ezzel a te híres barátoddal, a Sally-gyerekkel, oszt halálra szekíroz, te meg a véremet ontod féltékenységből.
Sally-kém! Ha nem is nagyon, de azé örülök, hogy nem az a fajta vagy, aki csak úgy jön azt belefikáz egyet a topicba és továbbáll. Ha Bookshiet így elkápráztattad, azé akkora fasz mégse lehetsz, de azé most többet má nem akarlak dicsérni.
Nézzétek meg a Buena Vista SC-t! Jó kis csapat! (Részletesebben lásd a BVSC topicot.)
Édes paulinám! Az nagyon jó lenne, ha mosmár én is szóba jöhetnék, mint Libertine utóggya! Melyik ablaknál zörgessek éccaka? Kíváncsi vagyok, hogy mittucc, mer nekem sajna nem elég, hogy micro és soft, de az utóbbi időben egyre gyakrabban le is fagy. Remélem, a te platformádon jobban fut majd az operációs rencerem.
Nézd meg az alföldi topicot is, ahol töredelmesen megkövezem a robit!
Asszem most valahogy elpuskáztad a 100. hozzászólást, de sebaj, egy torta jár neked az alföldi topic után, adja meg neked a Robi! (Megjegyzem még én sem kaptam meg az enyémet!)
Amilyen paranójás vagyok most nem tudom mire vélni Kecsup gratulációját: most télleg teccik ennek az áldott jóembernek a topicunk, vagy csak gúnyolódik a bunkó parasztja?
Ha nincs képed pmb-ről, jó lesz nekünk most kivételesen egy impozáns felvétel az ál-pmb-ről is! Amúgy bocs a kirohanásomér, csak ez a Sally gyerek nagyon felhúzta másnaposságtól elgyengült idegeimet.
A végén még kiderül, hogy köröttem csupa metal fanatikus lézeng! Mecsoda meglepcsik érik az embert!!! Sally, mintha átvetted volna azt a szerepet, amit pm játszott velünk - ellenünk! - egy bizonyos másik topicban! Szép kis munkamegosztás!
Örülök, hogy sikerült egy kicsit megbolygatnom ezt az uncsi topikot :)))
Azért még néha visszajövök, hogy idegesítselek kicsit titeket.
Ha Bookshie velem, ki lehet ellenem????
PMB, vagy akárhogy is nevezi magát ma, nem fog tudni elbánni velem, mert nálam van a hatalom, hehehe.
Na de sebaj, imádjátok tovább, hadd hízzon a mája.
Szóval engem mindenki szeret, mi? Legutóbb is kaptam a pofámra, ezt nevezem szeretetnek! Úgy írok, mint egy élemedett öreglány, he? Tán azért, mert élemedett öreglány vagyok, aki tíz körmével kaparva igyekszik hozzátok, ifjoncokhoz hasonulni, hátha ezáltal elhitetheti bármelyőtökkel is, hogy még nem lóg bele a fél patája a sírba! Köszi, bélák, pont ez köllött a lelkemnek az ő békéjéhez! Sally barátomat meg ne bántsd, mer érte vérre megyek! Na, most kipuffogtam magam... Érdekelne, hány éves vagyok, mi? Haha... Hát gyere el valamely színvonalas metal koncertre és megtekinthecc magadnak. Majd megbánod még, hogy erre a sárgolóbisra születtél!
ha rólad álmodok az biztos szép lesz...de most már kezdek egy kicsit féltékeny lenni arra a plussszzzra...
pusszantalak
(én mielőtt lefekszem fürdeni szoktam....most is oda megyek!)
nem egészen, vagyis mégis. mert voltam már fekete is...most éppen nem tudom meghatározni milyen a színe. de nemsokára újra betekintek a fodrászatba. és megnyugtatásodra közlöm, a fodrász az nő!!!
csumi.
p
Oh, köszönöm, drága PMB-m! Megnyugodtam, mert azt hittem, hogy ez a csöcsi egy új rajongód! Egyébként azt eddig nem tudtam, hogy feketére fested a hajadat, bár ha belegondolok, a sötétben nem igazán vettelek észre, kénytelen voltam mindent kitapogatni :-).
drága grófom!
nem láttad a romy és michelle c. filmalkotást? ez a legkirályabb köszönés, amit valaha hallottam. a pacák odamegy részegen a nőcihez, azt ezt vágja hozzá:
szia csöcsi!
a melleire vonatkozik eme kijelentés, ha még mindig nem értenéd...
ez most csak úgy eszembe jutott, s gondoltam megajándékozlak vele...
na akkor virtuális csókjaim továbbra is szállnak feléd!!!
paulinácska
Csalfaság, asszony a neved! Bár én nagyon kedvelem hős topiknyitónkat, Különböző Bélát, testileg-lelkileg csakis hozzád vonzódom, drága PMB-m! A sok puszi és ölelés hatására azért megbocsátok...:-). Viszont arra kérlek, ne becsüld le a teljesítőképességemet, méghogy én lefáradtam! Még mit nem! Tégy egy (kettő, három, négy...) próbát!!!
Jó éjszakát kíván álmaid lovagja, a rendkívül szerény és állhatatos
Ketchup-cicus!
hogyan küldhetnék magamról képet? fogalmam sincs, hol vagyok fenna neten. abban a másik topikban ugyanis nem én voltam a feladó, hanem a mi rettegen barátunk, aki, mint már az előbb említettem, szőrén szálán eltűnt! őt zaklasd a képemért, meg különben is, nem lenne kicsit álszerény, ha magamat annak a bombázónak a képében tűntetném fel...igaz én vagyok ő, de hát érted, hogy értem :)))).
Örülök, hogy azért te megkerültél, úgyhogy máris kihasználom ittlétedet és küldök neked 1000 puszit és kedvességet (ez utóbbit ugyan nem tudom miben mérik pontosan :))) )
ölel:
paulinaspanic
Ha jol emlekszem ott hagytuk abba,hogy kertem toled, hogy kuldj egy kepet ebbe a topicba, Gabriela Spanicrol. De te mind a mai napig ezt nem tetted meg.
Egyebkent kulonbozo belanak egy gratulacio, hogy kitalalta ezt a topicot.:)))
DRÁGA ÉLETEIM!!!!
MEGÉRTÜK A 100-AT!!!!! HURRRRRRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
LIBERTINE!
eme jubileum alkalmából küldök neked annyi puszit, csókot és ölelést, amennyi eddig összesen előfordult kedves kis topikunkban!!!
BÉLA!
te drága! és ezt mind csak neked köszönhetjük!!!
BOOKSHIE!!!!
a kezdeti ellentétek ellenére, azért elég jól összemelegedtünk, nem igaz?
SALLY!!!
veled még számolok!!!!!
RETTEGEN!!! KETCHUP!!!!
hová tüntetek? talán megijedtetek, hogy kezd egy kicsit belterjessé válni a banda? (tenger tigrise támad a banda :)))) )
na kicsikéim!!!!!!!!!!!!
pusszantok mindenkit, s keblemre ölelem valamennyietek kedves kis buksiját!!!!!
csók a családnak!
paulinakülönböző von libertine (?)
ui:
na ez hogy tetszik fiúk? talán élhetnénk hárman párban...:))))
jaj bélám!
hogy te miket írsz rólam! mivel érdemeltem én ezt ki?
nyugodj meg, sallyt megölöm, amiért ilyen lavinát indított el közöttünk! kérlek ne hagyj el, holmi kevin spaceyért! lehet, hogy sally valóban tud egyetsmást, de biztosíthatlak, hogy nincs tököm!!! se gyerekeim, meg 6 x-em se! ezt libertine is igazolhatja! még azt is tudja, hogy festem a hajam...vajon honnan(merthogy este nemigen láthatta abban a vaksötétben..)? persze tudom! a mi bimbózó szerelmünk, ha még emlékszel a minden ami bosszantban gyökeredzett, na és ott egyszer szóvátettem a fodrász megjegyzését. látod! ha úgy figyelnél, mint libertine, te sem feltételeznél rólam mindenféle csúfságot...talán ma este bebizonyítom, hiszen a drága grófomat már úgy leamortizálzam, hogy ma muszáj nekije aludnia...ígyhát esetleg te is szóbajöhetsz...kezd egy kicsit ez az egész veszedelmes viszonyokká alakulni, nem? ó, keanut is bevállalnám....!!!
na béla, most itt a kivételes helyzet, hogy én kérek bocsánatot. ugyan nem egészen tudom, miért, de tudod olyan magányos voltam a hétvégén, mikor itthagytál magamra...na tart még a hari, te kis ari???
csókol, ölel a te paulinád!!!!
...remélem azért eléggé vigyáztunk, drága PMB-m! A trónörökös(nő) még ráér (ifj. Gróf Paulina von Libertine)! Sajnos most abba kell hagynom az írást, mert egész éjszaka a történtek hatása alatt álltam, egy percet sem aludtam, ezért most mindjárt ráborulok a billentyűzetre! gtruuorhtmhn dfounrh ouo lktjhlia iwőpn Hopp! Hiányzol!!!
százmillió milliónyi ölelés, csók és sunshine reggae:
Fujj, Béla, te is tudhatnád, hogy PMB 20 éves és festi a haját (már ha a fodrásza engedélyezi neki), azt viszont nem tudhatod, hogy szempillantásának mély tengerében eltűnik az idő, elragad, mint egy legyőzhetetlen örvény; sima bőrének tapintása a friss harmat üdeségével ér fel; kecses alakja táncot jár a holdfényben és elrabolja az Ő Libertine-ének szívét.
Úgy örülök, hogy végre betört a Napfény topicunk koromnál is feketébb sötétjébe ! Igen Sally, átláttad rögvest a beretvaélessel, ez a topic télleg csak egy rossz vicc, úgyhogy világmegváltók, próféták, mindentudók mégeccer kérem: kíméljetek!
Sally, nagyon jó érzés magunkénak tudni szánalmad, szerencse, hogy azé vannak még érző lelkű emberek is, akik felemelnek a sárból. Örülnék, ha megosztanád velem, hogy melyik az a topic, melynek rendszeres olvasásával felküzdhetem az IQ-mat legalább 65-re.
Ugyan mi lehet az a szörnyű titok, amit tudnom kéne? Hogy monyjuk pmb-nek valójában töke van, három gyereke és Libertine helyett a 6. x-ét nyomattya? Ez legyen az ő gondja, engem nem érdekel, a lényeg, hogy jól adja a nimfomán dívát, a sűz királykisasszonyt és a hisztériás picsát.
Ez nem vicc, engem komoly, elszakíthatatlan érzelmi lánc fűz az én édes, bájos, tökéletes és így tovább Paulinámhoz. Bár aggódom emiatt a kis meghűlés miatt, ma este majd csinálunk olyan szaunát, aminek izzása kizárólag szerelmünk tüzének soha ki nem égő lángjához hasonlítható :-;! Az éjszaka a miénk, drága PMB-m!!!
Bookshie! Nem szégyelled magad? IDE irogacc, mikó máshun meg szomjúhozzák a szavad! Szerintem már teljesen errontottunk, nem tom hogyan foksz visszailleszkedni a normálisak közé. Talán még nem késő!!
A metált azér kérdeztem, mer (most jön a magasabb matematika!) gazgalád módon meg akartam tunni, hogy akkor -feltételezve, hogy már a műfaj születésekor ott csápoltál a szülőszobában- max. 20+13 éves lehetsz, azaz még a krisztusi kor előtt vagy, pedig néha úgy írsz, nem tom, hogy direkt, vagy lélekből, de mintha már csak a postást várnád a nyugdíjjal.
Álszerénységedet díjazom, de azt majd én döntöm el, hogy mennyire vagy bombázó. Mittudod te, milyen az ízlésem? Különben is mit sírsz? Úgy látom, téged mindenki szeret. Erről a Sallyről nincs valami infód, látom vele is jóba vagy.
Hello gyerekek, megjöttem Kamcsatkábul! Azé szeretek oda járni, mer ott mindig jó hideg a sör, néha nem is gyün ki az üvegből. Még a Plusszba is befagy a buborék a nagy mínuszok mijatt. Apámnak vót születése napja, méghozzá igen kerek, borozgatánk a jó öreggel, azaz a rossz ifjú inkább sörözgetett, csodákoztunk is, hogy nem lettünk egyivásúak, dehát ő szőlőtőkés én meg malátaproletár. Asztán oldódtak a generációs ellentétek, elősör az alkoholtól, majd legiokább a búcsúzástól.
Visszetérvén kécceresen is lehervadtam: egyrészt pmb-nél ismét utósó vagyok a sorban, másrészt ez a Sally-gyerek nagyon csúnyákat írt a kedvenc topicomról, csak tunnám minek nyomassza magát az olvasásával?
Harmadrészt itt ebben a kibaszott Széklábfaragó Üzemben, ahun dógozom, többeknek feltűnt, hogy nagyon visszaesett a termelékenységem, mióta egész nap a monitor előtt görnyedek és marhaságokat irogatok. Monták is, te béla, mit piszmogsz má annyit azzal a géppel? Mikó itt halmoba állnak a széklábak! Úgyhogy ezentúl sajnos rövidebbre kell fognom a megnyilvánulásaimat, az pediglen nagy veszteség lesz a topic szívvonalának!
Na viszlát gyerekek, mos még farigcsálok egy kicsit, oszt megyek és megnézem a Buena Vista SC-t, állítólag király a zenéje. Majd holnap beszámolok.
Látod, látod, Sally, ez van olyankor, mikor hétvégén otthon görnyedek és az a tetű gép nem képes betölteni a Kevin topicot, mert túl hosszú neki!
Most csak azt nem tudom, hogy ezek itt ketten (pm és a hercege) tényleg kamatyolnak vagy csak vitz az egész?!