Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Na, én meg még ma estére megszopattam magam. Két akksitöltő volt a garázsban, azt hoztam el, amelyik a kezembe került, és ez vacak. Semmit nem töltött a Suzuki akksiján, de erre csak fél 8-kor jöttünk rá, és azt hittük, az akksival van a baj, szóval elrongyoltunk a Praktikerbe (19:40-re értünk oda, de 50-re már a garanciajeggyel egy új akksival és egy új töltővel a parkolóban álltunk. Beszereltünk a kétes gyártmányú akksit a kocsiba, megcseréltük a dupla garázshelyen a kocsikat, és most rátettük a régi akksira az új töltőt és hála az égnek, tölti is. De azért na! Kicsit levert a víz, hogy holnap hétkor mi lesz, ha nem tudok még ma este akksit szerezni. De van egy akkumulátor nonstop mentőszolgálat, szóval voltak még opcióim.
Ööö...másfél napja kritikusabban szemlélem. Szerintem ott valamennyire kifordult önmagából. Jelenleg kiváró állásponton vagyok, ha tényleg tud atomot robbantani, akkor ok, és erre van is esély, amennyiben a tüntetés semmiből jött felépítettségének a professzionalizmusát nézem, ha viszont nem, akkor nálam átmegy minimum nárcisztikusba, mert akkor ezek a " kormány le fog mondani, Rogán meneküljön" mondásai teljesen negligálják az eddigi munkásságát. Úgyhogy kritikusabban szemlélem, mint korábban, de a végső állásponttal kivárok.
Jó pihenést kívánok! Ha mégis úgy alakul, hogy el tudok menni a környékre, akkor írok előtte.
Ez már ugye, késő, de a gyerek szerint egy ilyennel az én okostelefonomat 12-szer fel tudnád tölteni. :) Neki 500 Wh-s van, mert az apjára ütött. Illetve, a vidéki házunknál van egy generátor, az meg üzemanyagból csinál villámot. :) De pihenni jobb, mint a fórumon mérgelődni, szóval ezt csak érdekességképpen írtam.
Jah, az egyébként a chatfal volt, csak elírtam, de ma beleolvastam a kommentekbe is, és láttam, hogy tovább folyik az elementáris felháborodás, a csatorna és a szereplők tömeges szidalmazása, és utána ezt is észleltem, hogy inkább lezárták a hozzászólás lehetőségét.:)
Kedves Barátaim! Holnaptól kb. három hétre le kell csatlakoznom a Mátrixról. Legalább is igencsak korlátozottan tudok élni a kor informatikai vívmányaival. Nem, nem a nettel van a gond, hanem az elektromos árammal. Ahová megyek, ott igencsak híján leszünk neki.
Szóval sajnos nélkülöznöm kell a fórumot is e három hét alatt. (Nekem sajnos, nektek nem biztos. :-))
Beavatkozik a piacba, ha jól értem, és nagy valószínűséggel azok járnak jól, akik ingatlanba menekítették a vagyonukat az infláció elől és a rohadó forint mellett. Hogy ehhez vagyonnak is lennie kellett? Hát ja, van annak, aki NERissza.
Nem, amúgy a kábszis mókus periódusomban vagyok szerencsére, ilyenkor nagyon hatékonyan intézem az ügyeket. Ha mormota periódusban lennék, akkor nemigen haladnának a dolgaim. Hiába szedem a pajzsmirigyhormont, ezek a párnaponkénti energia-árapály hullámaim megmaradtak.