Keresés

Részletes keresés

UBul Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1520
nagyon nem akar mukodni ez nekem...

folyton a codepage hibaval jon, hiaba allitom at a fontokat. az a karaktersorozat biztos nem az ekezetteszt, mivel ha kiszedem a cd1.txt bol az ekezetes elso sort, akkor is kirakja a consolon.

egyebkent volt hiba a cd1.txt ben is, valahol az egyik shmi-s szoveg elott nincsen frame-szam, es ezert hibauzenetet ad ki a program (de csak tizedmp-ig latszik, basszus mire el tudtam olvasni...)

ja, es a playert sem inditja el...

hupp-hupp a szegeny embert meg az ag is..

Előzmény: -xan- (1508)
Wizzard Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1519
Bocsi...

A sötét Jedi neve helyesen: Darth Bane ...

Előzmény: Wizzard (1518)
Wizzard Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1518
Hali Dob!

A válaszodat a könyv rejti...

" A Jedik ellen viselt háborújuk bosszúszomjas, ádáz és végsső soron kudarcra ítélt volt. A Sith rendjét névleg az alapító kitagadott Jedi irányította, nagyravágyása azonban nem engedte, hogy bárkivel is megossza hatalmát. Tanítványai szinte az első pillanattól kezdve összeesküvéseket szőttek ellene és egymás ellen, úgyhogy a belső harcok ugyanannyi erejüket lekötötték, mint a Jedik ellen indított hadjárat.

A Sith végül önmagát pusztította el. Először vezérükkel végeztek, aztánn egymással. A vérfürdőt túlélő néhány tanítvánnyal gyorsan elbántal a körültekintő Jedik. Pár hét alatt az Erő sötét oldalának minden híve meghalt.

...

Az egyetlen életben maradt Sith megértette ezt. Ő erényként fogta fel a türelmet, míg a többiek megvetették. Tanításai alapjául a a ravaszságot, a fortélyt és a háttérbe húzódást tette - a régi Jedi erényeket, amelyeket társai elutasítottak. Félrevonulva nézte, hogyan pusztítja el magát a rend. A katasztrófa beteljesedése után pedig elrejtőzött és várni kezdett az alkalmas időre, a lehetőségre.
Mikor már mindenki azt hitte, hogy a Sithet megsemmísítették, véget vetett a rejtőzködésnek. Eleinte egyedül tevékenykedett, azonban egyre öregedett, és ő volt reendje utolsó tagja. Végül elindult, hogy megkeresse utódját. Mikor megtalálta, minden tudását átadta neki, hogy aztán az megkeresse a saját tanítványát és továbbadja a művet. Egyszer azonban mindíg csak két, Sith létezhetett: mester és tanítvány. A rend újraélesztője elhatározta, hogy nem esik a régi kultusz hibájába, nem hagy teret a belső hatalmi harcoknak. Az ellensség kívül van, nem belül van. A Jedik elleni háborúra kell tartalékolniuk erejüket. A rendet újjáélesztő Sith a Darth Bne nevet vette fel."

Huh, ennyit a mai irodalmi kitekintésről. Remélem, választ kaptál a kérdésedre. :)))

Előzmény: Dob (1516)
-xan- Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1517
Sith-kérdés:
A Sith rendet azért tudták könnyen legyőzni a Jedik, mert az egymás közötti hatalmi harccal voltak elfoglalva. Az egyetlen túlélő így megfogadta, hogy a türelem lesz a legfőbb erény; ő állította föl ezt a mindig-kettő-van szabályt is: így biztosan továbbadódik minden tudás, ugyanakkor minden erejüket a külső ellenségre tudják koncentrálni.

Hogy miért nem lökte hanyatt Jinnt, amikor az orra előtt meditált?
Többféle válasz is lehetséges.
Például: azért nem próbálkozott vele, mert kétes vállalkozás lett volna. A szándékát biztosan érzékelte volna Qui-Gon, és még mielőtt start-cél győzelmet arathatott volna, ellenlépést tett volna. Az pedig nem biztos (sőt, nem valószínű), hogy Maul ilyen téren le tudja gyűrni a tapasztalt, idős Jedi mestert. Azzal pedig nem jár jól, ha ő repül bele a mögötte levő lyukba. Ráadásul ha Obi-Wan meglátja/megérzi, hogy ilyesfajta vetélkedés zajlik, akkor biztosan beszállt volna a mestere oldalán (hiszen az elektronmező nem akadály ebben), akkor pedig tuti alulmarad Darth Maul.
De a legprofánabb válasz az az, hogy igen nehéz lett volna ilyen összecsapást a filmen ábrázolni... Pl. gondolj bele, milyen röhejes lett volna: ott ülnek, farkasszemet néznek, mindketten maguk előtt tartják az egyik kezüket, az vadul remeg, ők meg fogukat csikorgatva izzadnak...

Miért nem lőtték le Mault? Egyszerű: nem sikerült volna, így nem is lett volna értelme próbálkozni.
Emlékezz, hogy talán a Birodalom visszavágban Han Solo megpróbálja lelőni Vadert. És nem igazán sikerül. Pedig Vader még a kardját sem veszi elő.

Feliratozó: kész a doksi. Letölthetitek ugyanonnan:
http://www.mit.bme.hu/~bracz/fi

udv,
-xan-

Dob Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1516
Dob is back..
Szóval néhány ,megjegyzés:
A könyvet ki fogják adni puha kötésban is. talán pár hóapon belűl , aki sokallja a keménykötés árárt az várjon.
A sötét jedi dolog még mindig nem tiszte. Mér lehet csak két Sith lovag egyszerre. A hírhedt Exan Kun-nak több mint 2000 tanítványa volt a Jedi Háború idején (ki is nyirt majd 10 000 Jedit) Ha valaki tudja a választ kérem emilezzen inkább.. a topicot nem igazán van időm végigolvasni.
Egy meglátás: Maul mér nem használta az erőt mikor Jin ott meditált a két erőtér között.. egy kis erő-lökés és Jin elpárolog a force-fielden. :)) no meg Maul drámai belépőjénél (ajtó kinyit.. zene.. majd mi elintézzük szöveg) szóval mér nem lőtték le ??

Tisztelettel , és várva a Sith-es reagálást: Dob (stybor@hotmail.com)

MaCS Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1515
Haliho!
Elore is elnezest szeretnek kerni, de nem tudtam vegigolvasni a topicot, mivel nagyon korlatozott a hozzaferesem. Ezert lehet, hogy sokmindenben masokat fogok ismetelni.
A lenyeg, hogy kb. 15 perce jottem ki a SW1 eloadasarol. Eleve furcsa volt, hogy Los Angeles egyik legjobb mozijanak nagytermeben osszesen 7-en ultunk.
A film nem volt rossz, tulajdonkeppen vegig jol szorakoztam. Ennek ellenere allati csalodott vagyok.
Ennek a filmnek semmi koze a mar ismert harom reszhez. Az egesz hangulatabol semmi nem jott at! Nincsenek benne karakteres szereplok, hianyzik belole a Csillagok haboruja erzes, es raadasul az egesz tortenet nemcsak hogy elegge szetesik, de meg hihetetlenul bargyu is.
Nincs egy olyan figura sem, akire vissza lehetne emlekezni. Helyesebben van, megpedig a hihetetlenul idegesito JarJar, akitol az egesz teljesen komolytalan lesz.
Az elozo reszek elvetve elofordulo jo poenjaivan szemben a film nagy resze atment burleszkbe, ami raadasul egy nyolceves gyerek szinvonalanak szol.
A Csillagok haborujarol annak idejen az volt az egyik nagy elismeres, hogy a fil mert mesefilm lenni. Hat ez meg mar kifejezetten csak mesefilm lett. Nagyon szepek, bar egyaltalan nem tokeletesek a trukkok, es teljes mertekben az emberi oldal rovasara mennek. (Ez lehet persze, hogy nem is baj, mert tenyleg eleg gyenge a szineszi jatek.)

Szoval jopofa, de felejtheto kis filmet lattam, aminek semmi koze ahhoz a szellemhez, amit szamomra a Csillagok haboruja jelent. Amerika mar el is felejtette ezt a filmet.

Kar erte.

Udv: MaCS

Poohy Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1514
Nem ilyen jellegu a problema.
A media player azt mondja, hogy a fajl "not supported", a xing sem jatsza le, sem a cd-n levo sony vcd player. Semmi. es valami MCI device-vel van problema, mindez NT 5.0-an. (Ja es mas mpeg fajlokat, vcd-t siman le lehet jatszani).
De vegulis mindegy, mert van a gepen win98 is azon fut rendesen (csak eloszor NT-n probaltuk ki).
azert koszi a tanacsot

-xan-: kb mikorra varhato a doksi a feliratozohoz???

udv
Poohy

Előzmény: yano1 (1513)
yano1 Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1513
Melyik CD anyaga nem megy? A 2. CD trukkos (700Mb koruli)
Jartunk mar igy, nalunk a Windows media player es az Active movie control
is megdoglott vele, de ez egy gagyi masolatnal volt nem ezzel a filmmel.
Probald meg a Power VCD progeszt, azzal mennie kellene.
Bar mi nem NT-n probaltuk.

Sok szerencset!

Előzmény: Poohy (1509)
Poohy Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1512
xan: koszi a segitseget, remelem igy mar muxeni fog!

udv
Poohy

Előzmény: -xan- (1508)
ds9 Creative Commons License 1999.07.02 0 0 1511
Tehát igazam lett, mostmár a film 357,8 millió dolláron áll, tehát hivatalosan is a No. 4. All Time movie az USA-ban.

Nem semmi.

Előzmény: ds9 (1510)
ds9 Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1510
Azt hiszem a mai napon megtörtént amire, sokan számítottak a SW: TPM elérte a Jurassic Park bevételeit és az USA-ban minden idők 4-ik legjövedelmezőbb filmje lett.

A hétvégi zárás után ( 351.670.000 USD ) a tegnapi napig ( Szerda ) a film még összehozott több mint 4 milliót és most 356 millió dollárnál tart.
Igaz, hogy ez még tegnap nem volt 357 mint a Jurassic Park, de ennek már a mai nap folymamán be kellett következnie.
Valószínüleg, hogy a film ezen a héten is hozni fogja ( hétvégi+hétköznapi bevételekkel együtt ) a 15-20 milliós bevételt, de majd Hétfőn leszünk igazán okosak, hogy hogyan is alakult a top 10.
Lent már jeleztem, hogy szerintem, 1 vagy 2 film az elmúlt hetekben bemutatottak közül a SW alá fog kerülni a listán, de majd meglátjuk.

Mivel a külföldi bevételeket nem frissítik olyan gyorsan mint az amerikaiakat, ezért a film az USA+nemzetközi bevételekkel együtt jelenleg a 29. az örök listán, de ezen a héten itt már változások lesznek, a Mexico-i bemutatók is nagy érdeklődéssel indultak, de igazán az összbevételek július közepétől fognak emelkedni, amikor bekapcsolódik Japán és az Egyesült Királyság, utána pedig lassan ( sajnos, nekünk elég lassan ) egész Európa és mindenki .

Poohy Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1509
Nem megy a Z verziós Star Wars. Mi a baj? MCI problémákat dumál NT-s gépen

pliiiiz sürgos segítség kell!

-xan- Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1508
Hmm... Tenyleg kellene mar az a dokumentacio...

A program megprobalja atallitani a konzol ablak kodlapjat a forrasnak megfeleloen. Ez nem mindig sikerul. En ugy tapasztaltam, hogy ez a beallitott betutipustol fugg. Amikor a konzol ablak tulajdonsagaiban egy raszter font van kivalasztva, akkor nem megy, mig ha true type, akkor megy.
A program egyebkent mukodik ettol meg, csak az ekezetes betuk lehet, hogy rosszul jelennek meg.
Az a sok kriksz-kraksz pedig nem mas, mint egy jo kis ekezet-teszt. (Remelem...)
Ha ez nem segit, akkor konvertald at a forrast windowsrol dosos codepage-re. Ha ezt valasztod, akkor javitsd ki a fejleceben a CODEPAGE parametert 1250-rol 437-re vagy 852-re.

Előzmény: Poohy (1505)
ds9 Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1507
Én lettem az 1500-ik, de nagy öröm ez nekem :))

( egyébként sosem gondoltam volna, hogy ez a topic eljut az 1500-ig, mert az elején eléggé akadozott )

Tehát, éljünk !!!

ds9 Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1506
Most olvastam, hogy Mexicoban már tegnap ezrek gyűltek össze a mozik előtt az éjféli előadásra, merthogy ott ma éjjel lett ( 00.00 ) bemutatva.
Ellenben Angliában ( UK ) a Lucasfilm nem engedélyezte az éjféli bemutatókat, tahát az első előadás reggel 9-kor lesz Július 16-án.
Poohy Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1505
pliiiz HILFE!!!
xan:

OK
repos OK
Failed: 0
minx=112 miny=27
Failed to set Codepage to 1250
Code page is 437
_ß÷n__+-+_+_

xxx

szal eztetet irja ki, s nemtok vele mit kezdeni, hiaba no, mar huje vegyok a DOS-hoz (pedig anno....)

a segitseget elore is koszi!

Ja, a trailer nekem nagyon bejott, a jo kis bizsergeto mely amcsi szoveg,
es szerintem a zene sem rossz (mar ha annak lehet nevezni), de kulonosen a regi (nem thx-es feltuningolt) effekteknek orultem leginkabb.

udv
Poohy

ds9 Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1504
Szerintem csak a trailerben nincs benne a John Williams zene, bár nem tudom miért és végülis a Star Wars tök eltérő betűtipust sem értem
De ennek ellenére érdekes.
Előzmény: kaviat (1503)
kaviat Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1503
huhh nem semmi zene volt :))) mekkorát bukott volna ha nem cserélik le John Williams-re a komponistát :)))

.kav]4t

Előzmény: ds9 (1502)
ds9 Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1502
Találtam egy nagyon érdekes dolgot ( ha már ez itt egy SW topic ).

A legelső SW film ( A New Hope ) 1977-es trailere, nem John Williams zenéjével és nem a SW betűtipussal, szerintem érdemes letölteni, QuickTime.mov file, akinek van GetRight-ja az csak a következő címet adja meg:
www.ao.net/~tv/sw1.mov

Nem olyan hosszú, 18.2 MB, igazi SW rajongónak érdemes megtekinteni.
Kultúrtörténeti emlék! :))

Adder Creative Commons License 1999.07.01 0 0 1501
Hatalmas anyagi raforditassal en is beruhaztam a konyvbe. Mit mondjak. Fantasztikus! Bar meg nem lattam a filmet (meg kene mar nezni :)), de valami ragyogo az uj resz tortenete (bar meg csak a felenel tartok). A konyv boritojaval semmi bajom (kek alapon Anakin? Na es?), a kotes ragyogo minosegu, a papir minosege meg uccse erdekel. A lenyeg az iro hatan nyugszik. Meg tud-e utni egy bizonyos szintet? Bevallom, az elejen kisse felve vettem kezembe a kotetet, hisz az irorol, Terry Brooks-rol meg nem hallottam. Azonban felelmeim hamar elmultak. Hisz a konyvet lehetetlenseg lerakni. Ragyogo valasztas volt Lucas reszerol a hapsit felkerni a megirasara. Mellesleg lehet Mo-n kapni regebbi konyveit?

Csodaszarvas Creative Commons License 1999.06.30 0 0 1500
Melyen tisztelt Darth Sidius!

Sotet eroid hatalmat tartogasd aprenticeid terelgetesere :) en semmifele hasonlitgatast nem teszek a 'cifi' alapitvany es a starwars
kozott. Amire utaltam, az az iro (vagy fordito?) igen gyenge stilusa volt. Engem nem fogott meg vazze ha igy +erted. Amugy meg mihez hasonlitsam ... Tolkienhez? Esetleg Nemere? :)))
Hja es csak semmi tarsai meg ilyenek. Meg nincs padawan tanitvanyom :)

sidious Creative Commons License 1999.06.30 0 0 1499
Csodaszarvas es tarsai:
ugy latom hogy nektek 20 ev nem volt eleg arra hogy rajojjetek: a starwars nem tudomanyos fantasztikus tortenet!
teljesen folosleges a dune-hez hasonlitani
ennyi erovel akar az indul a bakterhazzal is osszemeregethetned
Előzmény: Csodaszarvas (1483)
Wizzard Creative Commons License 1999.06.30 0 0 1498
-xan-!

Ha gondolod, szívesen besegítek ...

Előzmény: -xan- (1497)
-xan- Creative Commons License 1999.06.30 0 0 1497
Megpróbálta már valaki kinyomtatni az új borítókat? Kíváncsi lennék a véleményére, hogy használható-e ilyen házilagos borító-készítésre a neten levő kép...
Utánnyomás: én nem csak egy kis stilisztikai munkát, hanem egy egész, a jelenlegitől független fordítást is fel tudok ajánlani.
Wizzard Creative Commons License 1999.06.30 0 0 1496
Köszike Indy.

Én is így gondoltam ...

A további borítókról szóló anyag bizalmat ébresztő... Lehet, hogy meg kéne kérni az Aquillásokat, hogy talán nem ártana esetleg újragondolni a fordítást néhány helyen... hogy elmúljanak a könyv hasfájós mondatai ...

SZVSZ: sokak közülünk - én legalábbis igen - szívesen vállalnánk egy kis stilisztikai munkát egy jobb, végleges, HIBÁTLAN kiadás elkészítésében. Lehet, hogy direktben fogok hozzájuk fordulni e-mailben.

Előzmény: Indy Jones (1494)
tigryss Creative Commons License 1999.06.30 0 0 1495
Sziasztok!

A "Baljós árnyak" könyv kiadójának honlapján (www.aquila.hu) már szerepelnek a többi címlap-változatok is, és azok meg is tekinthetők. Három ezek közül a már megjelent könyvhöz hasonló stílusú (Amidala, Darth Maul és Obi-van látható rajtuk), a negyedik pedig a film plakátját ábrázolja. A címlapok felhasználásának engedélyezése folyamatban van. Az információk szerint ezek a változatok szeptemberben, tehát a film hazai bemutatójával egyidőben fognak megjelenni. Így örülhetnek azok is, akiknek nem tetszik a mostani Skywalkeres változat. (Szerintem egyébként nincs a mostani címlappal sem semmi gond.)

Indy Jones Creative Commons License 1999.06.30 0 0 1494
Wizzard!

Megkérdeztem az Eredeti Magyar Csillagok Háborúja Klub vezetőjét, amely (most már) hivatalos, a Lucasfilm által elismert rajongói klub. Szóval, ez az elővételes hír egy nagy baromság. A Lucasfilm ilyet nem is engedélyez, csak két-három nappal a bemutatót megelőzően, de akkor sem 3000 Ft-ért. Max. kéz alatt lehetne ilyet szerezni, ,,a multiplex igazgatója a jó haverom" alapon, de akkor sem nagy tételben.

Előzmény: Wizzard (1492)
-xan- Creative Commons License 1999.06.30 0 0 1493
Felirat:
A program elso valtozata keszen van. Letolthetitek a http://www.mit.bme.hu/~bracz/fi cimrol.
Dokumentacio meg keszul hozza...
Ezzel igy onmagaban nem sokat tudtok kezdeni, mert kell neki egy file, amiben a magyar szoveg (meg meg egy-ket konfiguracios beallitas) van.
Rovidesen elkeszitem a dokumentaciot, abban benne lesz a specifikacio.
En ugyan keszitettem egy forditast, de szerzoi jogi okok miatt azt ugye nem tehetem kozze.
Van viszont egy kedves ember, aki ismeri a specifikaciot, es a forditasat kitette egy anonim web-szolgaltatora...
www.extra.hu/tpmford
Egyelore ugy latom, csak az elso cd van kesz.
Ja, azt hiszem, a Z-s verziohoz csinalta.
udv,
-xan-

Ui. ActiveMovie-nak kell lennie a gepen.

Wizzard Creative Commons License 1999.06.30 0 0 1492
Hali mindenki!

Kérlek, Monika, ds9, uBul vagy akárki igazán bennfentes... Erősítsétek meg, hogy a következő hír NEM IGAZ!!!

Amikor ma bejöttem a munkahelyemre a biztonsági őr - meglátta a kezemben a Könyvet - sajnálkozva (szinte teljes elkeseredéssel) újságolta, hogy a Multiplexekben már dec. 31-ig minden jegy elkelt "elő-elővételben" 3.000,- Ft foglaló letétele mellett... Ezt neki A H.M. Duna Plaza-ban és a Pólus Odeon-ban mondták!!!

SZVSZ ez a lehető legnagyobb f***-ság, amit valaha is hallottam...

Valaki utánaszámolt egyáltalán, mit is jelentenének ezek a számok... Napi kb. 10-15.000 jegy 105 napon keresztül?!?!?!

Ha valaki tud valami tényleg megbízható info-t ezzel kapcsolatosan S.O.S írjon vissza, hogy megnyugtathassak egy jobb sorsra érdemes biztonsági őrt ...

Kösssz,

Wizzard

Varázsos Barát Creative Commons License 1999.06.30 0 0 1491
Köszönöm, ma délután megvettem a könyvet, és gyorsan odalapoztam, így megtudtam a kedvenc figura nevét.

Most pedig némi szórakoztató gyűjtemény, amely miatt előre is elnézést kérek az angolul nem tudóktól:

Top Ten Sexually Tilted Lines in "Star Wars: A New Hope"

10. "She may not look like much, but she's got it where it counts,
kid."
9. "Curse my metal body, I wasn't fast enough!"
8. "Look at the size of that thing!"
7. "Sorry about the mess..."
6. "You came in that thing? You're braver than I thought."
5. "Aren't you a little short for a stormtrooper?"
4. "You've got something jammed in here real good."
3. "Put that thing away before you get us all killed!"
2. "Luke, at that speed do you think you'll be able to pull out in
time?"
1. "Get in there you big furry oaf, I don't care *what* you smell!"

Top Ten Sexually Tilted Lines in "Star Wars: The Empire Strikes Back"

10. "And I thought they smelled bad...on the outside!"
9. "Possible he came in through the south entrance."
8. "I must've hit it pretty close to the mark to get her all riled up
like that, huh kid?"
7. "Hurry up, golden-rod..."
6. "That's okay, I'd like to keep it on manual control for a while."
5. "But now we must eat. Cum, good food, cumm.."
4. "Control, control! You must learn control!"
3. "There's an awful lot of moisture in here."
2. "Size matters not. Judge me by my size, do you?"
1. "I thought that hairy beast would be the end of me!"

Top 10 Sexually Stilted Lines from Return of the Jedi:

10. And hurry up, will ya? I haven't got all day!
9. Hey! Point that thing someplace else!
8. It'll work. It'll work.
7. Rise, my friend.
6. Hey, don't worry; Chewie and I got into a lot of places more
heavily guarded than this.
5. I need more men.
4. I think you'll fit in nicely.
3. Move closer! Get along side that one!
2. Back door, huh? Good idea.
1. She's gonna blow!

And...
For all you "Pulp Fiction" and "Star Wars" fans:

The TOP 10 Things We Want To Hear Samuel L. Jackson,
"Jedi Master Mace Windu," say in the Star Wars Prequel.

***Note: In case you didn't know, Samuel L. Jackson will be
in the first prequel as the above character.
{Amint ebből látható, ez egy tavalyi dolog.}

10. You don't need to see my goddamn identification, 'cause
these ain't the motherfuckin' droids you're looking for.

9. Womp rat may taste like pumpkin pie, but I'll never know,
'cause even if it did I wouldn't eat the filthy motherfucker.

8. This is your father's lightsaber. When you absolutely,
positively, have to kill every motherfuckin' stormtrooper in
the room... accept no substitutes.

7. If Obi-wan ain't home then I don't know what the fuck
we're gonna do. I ain't got no other connections on Tattooine.

6. Feel the Force, motherfucker.

5. "What" ain't no planet I've ever heard of! Do they speak Bocce on What?

4. You sendin' the Fett? Shit, Hutt, that's all you had to say!

3. Yeah Chewie Rocky Horror's got a hair problem. What the
brother gonna do? He's a wookie.

2. Does Jabba the Hutt look like a bitch?

1. Hand me my lightsaber... it's the one that says, "Bad
Mother Fucker."

Előzmény: Kojak (1489)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!