most igy van, szerintem nem jo. alapbol kozos felugyelet, valtott elhelyezes kell (ha nincs kizaro ok), es a szulo csak a sajat felugyeleti jogarol mondhat le es csak sajat magat degradalhatja hetvegive
(jellemzoen a nok nem akarjak a kozos felugyelet, valtott elhelyezest: hiszen ugy hogy allnanak bosszut, zarnak ki a gyerek eletebol a szerintuk szuksegtelen szulot, hogy finanszirozhatnak a sajat eletuket a tartasdijbol, netan meg egyutt kellene mukodniuk valakivel, akit gyulonek?!)
Én pl. üdvösnek találnám azt is, ha a két szülő ugyanannyira alkalmas a gyermekelhelyezéshez, akkor állapítsanak meg közös felügyeletet, ha ezt mindkét fél akarja.
AI javaslat volt, a gyakorlati tapasztalatok alapjan eleg konstruktiv javaslatok mentek be az emmi-nek. remelhetoleg tovabbi valtozasok is lesznek. (nekem mar tul keson, de tobb ezer-tizezer gyerek sorsan tudnak majd javitani, akik igy legalabb nem teljesen megfosztva az egyik szulotol nohetnek fel.)
az a neger no, aki 44 gyereket szul, intelligenciaban vajon mennyivel lehet egy egysejtu szintje felett?! nem sokkal. ennel meg ta'n a tyuknak is tobb esze van...
A különélő szülők ezentúl a bíróságokhoz fordulhatnak a gyermekelhelyezési perben megítélt, de elmaradt kapcsolattartások miatt. A rendelkezés 2020.március 1-ével lép hatályba.
Mit nem értel?:-) És kömben is, mi ez a patriarhális hölyeség, h együtt hozták össze? A gyerek a nőé, a nőnek meg annyi szüksége van ffire, mint halnak a biciklire:-) Tessék ennek fényében (is) átértékelni:-)
Ez a gyilkossag se csak úgy véletlenül történt. Jó lenne már az iskolában oktatni ezt a tipikus fajta gyilkosságot, hogy a lányokat felkészítsék, mi a teendő, hová fordulhatnak ilyen esetben, ha fenyegetve érzik magukat.
Szörnyeteggé vált az ausztrál apa, élve égtek az autóban a gyermekei és a neje
"A nő szülei elmondták, hogy a volt férj korábban nem bántotta fizikailag az asszonyt, viszont pénzügyi, szexuális és pszichikai manipuláció alatt tartotta. Szerintük onnantól vált életveszélyessé, hogy a nő novemberben otthagyta. Nem bírta elviselni, hogy már nem kontrollálhatja többé a nőt..."
Valószínűleg nem lesz mind a 44 gyereke egyetemista Hágában .
Szerintem kár ezen agyalni , mert számunkra elképzelhetetlen körülmények között élnek , ismeretlen mentalitással .
Gondolom ennyi gyerek , még arrafelé sem mindennapos . Szerencsétlen a nő , ezzel az ikerterhességes képességével . Ha sajnálni nem tudod , legalább ne bántsd ! Biztos nem szakad meg a röhögéstől , ha ránéz a kőlkekre .
Honnét tod? Lehet, h kardszárnyú delfinnek vallja magát:-)) Amúgy meg teljesen indokolt kérdések, kíváncsi vagyok, h a ffiellenes kirohanások mögött van-e vmi concept, hogyan képzeli el a gondoskodást ebben a szituban:-)
mint ahogy a csecsemogyilkos anyák is vállalják a felelősséget a tetteikert, nem pedig mindenfele megvaltozott tudatallapotot hazudnak be. (hiszen mar a terhességet is titkolják, előre megfontolt emberolesrol van szó)
Teljesen. Mióta már, h a nők is független személyként vannak aposztrofálva:-) Úgy nemis értem, h akkor mijafene van a zagyatokban. Egyszerre szeretnétek, h gondoskodjanak rólatok a férjeitek, de ugyanakkor függetlenek is akartok lenni. Akkor most melyik?:-) Amúgy erről a 44-et borjadzó mintaanyáról honnét lehet tudni, h egyáltalán 1 apától van az összes gyereke? Mi van, ha ez is egy közlyuk, mint a bucifejű berni?:-)) Ez esetben hogy képzeled el az apai gondoskodást? Mindegyik kiválasztja a sajátját, aztán időnként elviszi egy egy napra? Vagy kisorsolják, mikor melyik felügyeli az óvodát?:-) És mi van, valamellik pedofil v szexuális abuzátor?:-))