Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Ez az általános otthoni...mindenki számára elérhető viaszka.
Ezen kívül van 12 féle hoyám....ne csak olvasd a kinti fórumokat, használd is..ha az egyszerű hogya eláraszt virágokkal próbálhatsz a különlegesek közül is tartani.
Sziasztok!! Új vagyok még itt :-)) Angyaltrombitát keresek, cserébe tudnák, cserepeket ( fehér akasztós több méret, vagy terrakotta 27- es) - adni... vagy szaporítóládát. ( a férjem a gyártó) Előre is köszönöm a segítséget! Vanda
Jajj, ki ne dobd! Inkább keress egy kecskést, akire rásózod. Merrefele lax? csak, mert Hugom Budán lakik, és készül hozzánk látogatóba. Ha emilen megbeszéljük, talán elugrik feléd, és el tudná nekem hozni.
SZia! Nekem van a kertem végén,átszökött a szomszédból:) Még talán február elején néztük a fákat,és akkor kapartunk a földből ki 2-3 db ot...!A kislányom is rágcsálta!:)
Egy gyerekkori emléket szeretnék felidézni, kiskoromban úgy ettem mint a cukrot. De elkerültem Veszprém megyébe, és sajnos a környéken szinte senki sem ismeri a CSICSÓKÁT.
Tudna valaki segíteni? megfizetem, csak már szeretném rágicsálni.
Válaszd a praktikus megközelitést:METRO-ban kistálcán,ugy emlékszem 800Ft-ért kapsz vagy 10db.kis gyümölcsöt.Ebből szedd ki a magot és kostold meg a gyümölcsöt.
Igen örökzöld a bambusz kb 3-4 méter magas telekhatárolónak vettük kerítés mellé, de nagyon erőssen terjed a töve nagy hidegben károsodnak a levelei, de hamar megújul. Azért javasoltam a májust, hogy könnyebb legyen a postázás. monkica@freemail.hu-n megbeszélhetjük a postázási címet, ha szeretnéd a bambuszt. Szia M.
Ha nincs konkrét fajtaigényed akkor tudok segíteni, de meg kell várni az új hajtásokat, mert az könnyebben vészeli át a viszontagságokat, az kb május. Szia
Télálló kaktuszokra - esetleg oszlopkaktuszokra cserélnék egy kis agavé gyűjteményt ( csak egyben! ). Kb: 8 - 12 cm - es növényekről van szó. Agavé gracilis, stricta,lechuguilla,victoria reginae, filifera, potatorum werschaffeltii,macroacantha,xylanocantha, ferox,augustifelic v. marcinata, ferdinandi recilis, sisalata, maculosa, parry v. cousei. Végső esetben forintosíthatjuk is ( Pestig el tudom vinni őket... )
Nah, azért nekem csak sikerült kipusztítanom egy jókora, szépséges tövet! (Azért vannak most kicsi példányaim, mert bűntudatból kifolyólag beszereztem utána jónéhány félét....:)))))
Ja hát annak tényleg mindegy :) Nagyanyáink növénye, kipusztíthatatlan, mint az anyósnyelv :)
Nekünk is napos helyen van a fürdőszobában a carnosa, a kád fölött lóg és egy jó nagy ablak előtt van a nyugati oldalon, szinte egész nap süt rá a nap. Eddig kétszer hozott 1-1 fürt virágot. Nem erőlteti meg magát.