Muszáj volt ki iktatni mert így olyan volt mint a szívó diesel most hogy összekötöttem jobban húz az autó eddig 2000 fordulttól kezdett a turbó dolgozni most hogy kiiktattam már 1500fordulattól működik a turbó csak kicsit fütyül.
Havi 25ezerért lehet traficot venni csak a 80%-át ki kell fizetni előtt kb :) Mi most vettünk egy 208asat 1 hónapja 3.6mill-ért 50% kezdővel és így a havija 80 körül van + casco 2 évre
felig jo hirem van.ha maganszemely neven van akkor torveny szerint regado nelkul atalakithato.de ezt sem a vizsgahelyek sem az okmanyirodaban nem akarjak elismerni...kerdezz eloszor okmanyirodakat addig ne vegyel semmit az atalakitashoz szerintem...
szevasztok most lett a hengerfejtömités cserélve, egyesbe teszem, 2500-3000-ig huzatom, kuplung benyom,váltanék kettesbe, megáll az autó. Ez tizből tizszer, hibajelző a műszerfalon nem világit, a szerelő vakarja a fejét, esetleg valamelyikőtök tudna hozzászólni? Az autót működőképesen vittem szervizbe, annyi baja volt hogy a hengerfejnél fosta az olajat. A válaszokat előre is köszönöm laller
szia ! köszönöm az választ hol lehet a jogszabályokat megtekinteni ? áll akkor is ha személy nevén van a verda ? nem sok időm van sajna 10-nap csak . jó utat mindenkinek 2002 évjáratú fél éve a magán autómként hajtom:::::)))) kc kicsit felhúzta így kellemesebb mint ha személyautóm lenne :):)
sziasztok ! Lejár a műszaki két hét múlva de szeretném a hátsó ülés sort betenni és hat személyesé vizsgáztatni egy felesleges ülés sora vadászok ha tudtok segítsetek jó köszönöm és jó úttat !
szia ! lehet ha a gumira gyanakodunk csak szálszakadás vagy kagylós lett a sok állástól ha így van az kuka mert nem lehet vele közlekedni ,de ez csak egy ötlet üdv :jó utat mindenkinek
Nemrég volt gumicsere, télit cseréltem nyárira, bár sajna kicsit kopottak. 100ezer km-el vettem a Vivarot, hozzá volt a 4darab nyári. Szal nem tudom mennyit használták, mert kereskedőtől vettem a teherautót, azmeg nem tudta. Elméletileg a gumis srác azt mondta, hogy még max idén használhatom, aztán kuka.
A fő gond az, hogy a gumicsere óta az autó olyat csinál, hogy erősebb gyorsításkor, előszőr jobbra aztán balra kezd el húzni az autó, aztán olyan lesz, mint a kígyó, megy jobbra balra, mintha csúszkálna az eleje. Lassú temponál, 40-50km/h, gyorsítás nélkül totál egyenesen megy.
Kérdés: mivel lehet gond? (tudom, mindennel..:) ).
Hali! el van erötlenedve az auto 2600as fordulatnál indulmeg de akor se ugy ahogy kéne sokat eszik, megnézetem a computerel a légtömegmérö állo motornál is mutatott adatot sztem. ez nem normális szttem ez a baja egy 10esért kell hivj légyszi a megadott számon kösz.
Nem írtam mert mindig nincs kész... de most kerül bele mindjárt 4 új porlasztó, mert más nem lehet a hiba, csak az a baj, h a 4ből csak 3 jön ki, a 4. vezérlés felőli nem adja magát, már ketté is törött meg rá ven heggesztve egy lehúzó de nemjön. Remélem a hengerfejet is le kell szedjem. Turbóm van egy majdnem hibátlan :) átment rajta egy kipuffogószelep és a lapátokat kicsit elcseszte, kéne rakni rá egy új lapátot arra az oldalra.