Na srácok, végeztem a tanulmányokkal, mostmár a hócipőm telt meg sok jóval az ókori róma népének jogrendszerével és kitalálmányaival, melyek persze ma is hasznosak.... no de levanszarvasbőrrel takarva!!
Minden évben szoktunk jelmezbált rendezni, én meg mindíg amerikai focisnak öltöztem, pár éve amikor szervezni kezdtük a haverok azt mondták, hogy legyen bál de a Pók nem öltözhet amifocisnak mert már kibaszottul unja mindenki...
De ha nem jelmez a bál én nyitott vagyok egy ordenáré mulatozásra, úgyi láttam a "Minden héten háború"-ban, hogy is csinálják a nagyok... egyszer mi is kipróbálhatnánk.
Lehet,hogy merevek a válizületek,nekem is volt guggolásnál fájás a bal vállamba,úgy oldottam meg,hogy lábazás elött lemelleztem és ettöl a vállam, már faszán bevolt melegedve és így nem fáj , annyira( csak amikor visszarakom a súlyt az állványra, meg másnap,meg harmadnap)
Sokkal többel tudsz guggolni ,ha a rúdat lelyebb engeded a hátadon(ameddig a vállaid bírják).
Köszi szépen Jarell hogy megírod!!Ja és ez most mindenkitől kérdezem ,hogy van e valaki akinek van e Smallville részei!!!!!!akármelyik évadból jó lenne!!!!!!Előre is köszi!!